Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.118.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13281329133013311332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba tofaş ailesi.sizlere bir sorum olacak.93 model doğan sl aracım var.marşa bastığım zaman gır gır gır diye ses çıkıyor fakat akü boşlamış gibi iki ateşleme arasında saniyeden çok çok kısa sürelik boşluk var gibi duyuyorum.ve her ateşleme sesinin sonunda sanki boğulmuş yada bir yere sıkışan parça varmış gibi boğuk bir marş sesi kulağıma geliyor.marşı kapatıp tekrar bastığımda yine aynı şey oluyor ama 2. ya da 3. dönmesinden sonra son olarak ateşleme yapmış marş motoru dönmüş ama sıkışmış gibi bir ses duyduktan sonra araba çalışıyor.sebebini 2 ustaya sordum ve pek umursamadan kömürler bitmiştir dediler.değiştirip yolladılar.umarım düzgün anlatabilmişimdir.sizce problem nedir?
  • ekle hocam pm attım
  • Gruba ekledim, eklenmeyen varsa PM atabilir..
  • buda benim araç,şehit kanı kan kırmızısı.

• S.a. Orjinal yay alıp azcık kestiriyim diyorum. Isıtma yaylar çok kötü tatlı bi pısıklık, aynı zamanda da konfor olsa diyorum hani.. Kaç bakla kestircez?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y4s1N kullanıcısına yanıt
    Kesik yay en guzeli. Ben de oyle kullaniyorum memnunum. Kac bakla kesilecegi konusunda nasil bi basiklik istiyosan ustaya soyle ona gore keser. Konfor isi zor onler baya sert oluyor ama arkalar fena degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.

Arkadaşlar aveoyu sattım 80 yasında bir amcadan 90 model yeni kasa 5 vites şahin aldım aracın 3. sahibiyim

Üzerinde orjinal teneke jant ve jant kapakları var durumu biraz sıkıntılı üzerindeki jantlar ömrünü tamamlamış durumda.

Bende hazır bahane ile aracıma jant alayım diyorum.

Fazla abartılı olmayacak şekilde 13 belki 14 jant önerilerinize açığım aracın rengi krem bu renge yakışacak bir jant olmalı.

CMS 40 düşünüyorum açıkcası Tofaş ile özdeşleşmiş bir jant modeli.

Teşşekkür ederim.
  • unforgiv3n kullanıcısına yanıt
    Cms40

• nk061 kullanıcısına yanıt
    1 saattir bakınıyorum jantlara kendi gözümde CMS 40 tan ideal birşey bulamadım.

Çok jant var fakat zevkine uymuyor fazla iddialı ve şahşalı çoğu.

Yarın öğlen bir bakınayım diyorum ortalama fiyatları nedir cms40'ların

• unforgiv3n kullanıcısına yanıt
    Bej renge siyah krom karışımı jantlarda hoş duruyor.Kendi aracımdan biliyorum. 13 CMS40 çok sıradan 14lüğü biraz daha farklı duruyor.Güzel görünüyor.
  • 400 tl den fazla verme. Amg jantlara da bakabilirsin.

• Bende aranıza yeni katıldım...S.a Beyler............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLue_HaVvk -- 20 Şubat 2014; 17:15:11 >
  • A.selam hoşgeldin. Eskiden yetişemezdim foruma, şimdi kimsenin sesi soluğu çıkmıyo.

• Y4s1N kullanıcısına yanıt
    Valla aga ya bi mesaj attım cevap bile yazan yok :)
  • @BLue_HaVvk A.s hoşgeldiniz.

@Y4s1N Malesef eski ortam yok.
  • Bende bir jant sordum cevap gelmedi anlayan son konuma bi bakiversin

• Sturmgeist kullanıcısına yanıt
    Jantın markası Mangels ama modelini bilmiyorum.Sahibiniden.com a Mangels yazın çıkıyor.
  • Sonunda biri ilgilendi sağolasın

• Kapı içlerinde tavan lambasını söndüren düğme arızalanmış galiba, alarm kapıyı açık görüyo. Deli etti sabahtan beri. Komşularla papaz olcam ha

• MERHABA ARKADAŞLAR.BEN İLKER.1994 MODEL ŞAHİN S ARACIM VAR.İLK SAHİBİYİM ARACIM DA İLK GÜNKİ GİBİ ...ÜÇ ÖĞÜN YEMEK YERİM FAKAT BEŞ ÖĞÜN ARAC TEMİZLER VE BAKIMINI YAPARIM.HİÇBİRYERİNDE BİRŞEY YOKSADA KAPI DÖŞEMELERİNİ VE HALISINI ARADA ÇIKARTIR TOZ TEMİZLERİM...LİSTENİZDE OLMAM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜM.
    BU ARADA MODİFİYE VE YENİLEME UZMANIYIM.BİLGİ PAYLAŞIMI YAPARIZ...SAYGILAR.
  • 
Sayfa: önceki 13281329133013311332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.