Bildirim
««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1329. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BerkDnc
quote:
Orijinalden alıntı: KoşanBalık
dostlar bende 2001 kartal var..kaloriferi acinca 1dk falan iceri benzin kokusu weriyor.hatta bazen acmazsakta weriyor :)
birde 90 derece hararette kalorifer aoguk ufluyor.ne yapmak lazim
araban düz mü yoksa slx mi
duz. 1.6 i.e modeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
slm arkadaşlar öncede msj yzdım ama cevap yazan olmadı. 97 şahin var 1.4 motor. km orjinal 30000 de . piyasası nedir ne kadara alınır sizce? -
quote:
Orijinalden alıntı: eteach
slm arkadaşlar öncede msj yzdım ama cevap yazan olmadı. 97 şahin var 1.4 motor. km orjinal 30000 de . piyasası nedir ne kadara alınır sizce?
vallaha hocam yanlış anlamayın ama bu yaşta bir aracın o km olması zor ihtimal.özellikle 5 haneli km olan araçlarda dahada zor -
Aynı paralara Slx alınabilir. Km bence önemli değil tofaşta. 1000tl harcıyorsun sıfır motor yaptırıyorsun. Önemli olan aracın kasası. Bir de 1.4 motor. Yanlış anlaşılmasın ama 1.6 lara göre pazar anlamında daha zayıf. "Arabayla gardaş olma" deyimini hatırlatmak isterim.
quote:
quote:
slm arkadaşlar öncede msj yzdım ama cevap yazan olmadı. 97 şahin var 1.4 motor. km orjinal 30000 de . piyasası nedir ne kadara alınır sizce?
vallaha hocam yanlış anlamayın ama bu yaşta bir aracın o km olması zor ihtimal.özellikle 5 haneli km olan araçlarda dahada zor
hocam km orjinal ondan eminim çünkü araba komşumuzun bildiğimiz araba. ama diğer arkadaşın dediği gibi motoru 1.4 olması düşündürüyor beni. kime sorduysam piyasada az tutulan b,r model olduğundan bahsetti. alsak 8500 liraya masrafı yok ama satarken nasıl satıcaz o düşündürüyor???? -
8.500 lira 1.4 için çok para.Slx bakın ya da 1.6 şahin alabilirsiniz o paralara.Hem de satarken zorluk çekmezsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sirigmus
8.500 lira 1.4 için çok para.Slx bakın ya da 1.6 şahin alabilirsiniz o paralara.Hem de satarken zorluk çekmezsiniz.
eyvallah usta. genel herkez senin dediğini söylüyor. almaktan vazgeçtim zaten slx bakmaya devam :) -
quote:
quote:
quote:
vallaha hocam yanlış anlamayın ama bu yaşta bir aracın o km olması zor ihtimal.özellikle 5 haneli km olan araçlarda dahada zor
hocam km orjinal ondan eminim çünkü araba komşumuzun bildiğimiz araba. ama diğer arkadaşın dediği gibi motoru 1.4 olması düşündürüyor beni. kime sorduysam piyasada az tutulan b,r model olduğundan bahsetti. alsak 8500 liraya masrafı yok ama satarken nasıl satıcaz o düşündürüyor????
Eğer aracın geçmişini biliyorsanız sorun değil 1.4 dü 1.6 ya rektefe ettirebilirsiniz tofaşta kaporta önemlidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkDnc -- 22 Ocak 2014; 13:57:02 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BerkDnc
quote:
quote:
quote:
hocam km orjinal ondan eminim çünkü araba komşumuzun bildiğimiz araba. ama diğer arkadaşın dediği gibi motoru 1.4 olması düşündürüyor beni. kime sorduysam piyasada az tutulan b,r model olduğundan bahsetti. alsak 8500 liraya masrafı yok ama satarken nasıl satıcaz o düşündürüyor????
Eğer aracın geçmişini biliyorsanız sorun değil 1.4 dü 1.6 ya rektefe ettirebilirsiniz tofaşta kaporta önemlidir geşmişini bilmediniz bir araç almak yerine geçmişini bildiniz bir araç almak daha mantıklıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkDnc -- 22 Ocak 2014; 14:08:35 >
-
Arkadaşlar, 92 model doğan L neden yüksek devirde kullandıktan sonra radyatörden çıkan hortum sertleşiyor ve ayağımı gazdan çekince stop ediyor? Radyatör kapağını açıp geri kapatınca düzeliyor. Kestane kebap acele cevap :)
-
Turan hortumun sert olması normal. Kapağı açınca normale dönmesi de normal. Suyun basıncı ve sıcaklık sebebiyle hortum sert ve sıcaktır. Kapağı açınca basınç kayboluyor. Arabanın stop etmesinin birden fazla nedeni olabilir. Gaz beyniyle alakalı olabilir. Pasha aracın neresi orası? Ön şase mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Y4s1N
Turan hortumun sert olması normal. Kapağı açınca normale dönmesi de normal. Suyun basıncı ve sıcaklık sebebiyle hortum sert ve sıcaktır. Kapağı açınca basınç kayboluyor. Arabanın stop etmesinin birden fazla nedeni olabilir. Gaz beyniyle alakalı olabilir. Pasha aracın neresi orası? Ön şase mi?
Malsef evet :( -
Eğer bağlantı yerlerinde açılma yoksa ziftlettir. Aslında çürüme engellemedir mantığı ama en azından ilerlemesini önler diye düşünüyorum. Bağlantı yerleri çürüse, ayrılsa bile "kılıç sacı" alınıp, iyi bir kaportacıya yaptırılabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: Y4s1N
Eğer bağlantı yerlerinde açılma yoksa ziftlettir. Aslında çürüme engellemedir mantığı ama en azından ilerlemesini önler diye düşünüyorum. Bağlantı yerleri çürüse, ayrılsa bile "kılıç sacı" alınıp, iyi bir kaportacıya yaptırılabilir..
2 yılda bir altı ziftleniyor arabanın düzenli olarak sıfırdan beri ama tek buranın çürümesi ilginç. -
Merhaba arkadaşlar bu grubun eski bir üyesi olarak aşağıdaki açtığım ilan başlığında yorum yapan arkadaşlara itafen sizden yorum desteği bekliyorum, araçlarımızda havayastığı yokmuş neyine ben bu parayı istiyormuşum gibi gibi buyrun.
http://forum.donanimhaber.com/m_86760189/tm.htm -
Dostum naber? Ne aldın kartalı satıp?
Arkadaşlar 6 kol jantın ağırlık değerlerini bilen varmı? Kara janta göre agırlık farkı cokmu?
Arkadaşlar başına gelen varmıdır bilmiyorum fakat aracta 2 aydır gösterge ışıkları + parklar yanmıyor bir süre çalışıyor bir süre çalışmıyor yani şunu yapınca düzeldiği felan yok tamamen kafasına göre sorun ne olabilir elektirikçiye güvenemedim sigorta kutsuna bakılıcak dedi+ gösterge sökülücekmiş anahtarlar yeni değişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasha37 -- 27 Ocak 2014; 21:40:32 > -
Benide eklermisin gruba siteyi takip ediyorum ama karışık geldiği için zorlanıyorum biraz abim.:)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X