Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.118.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13251326132713281329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sirigmus

185/55R14 uygundur.

Hocam benim plaklar tr logosu yok eski tip bunları begenıyorum fakat artık yamru yumru olmuş bunu değiştirmek için nasıl bir yol uygulyacagım?
  • Pasha37 kullanıcısına yanıt
    Mühürlü istiyorsan emniyetten bastıracaksın.20-30 lira bişey olması lazım.Emniyetle uğraşmak istemiyorsan mühürsüz APP bastırabilirsin.
  • quote:

Mühürlü istiyorsan emniyetten bastıracaksın.20-30 lira bişey olması lazım.Emniyetle uğraşmak istemiyorsan mühürsüz APP bastırabilirsin.

Baglı odlugum emniyete gidip hemen değiştirebiliyormuyum?
    Herhangi bi emniyete başvurup yenileyebilirsin.Eski plakalar,ruhsat ve ruhsat sahibiyle başvurman gerekiyor.

• Şu ıslık gibi gelen ses neden kaynaklanabilir? Video bana ait değildir.
  • 1;««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»
    2;««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»
    3;««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»
    4;««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

Arkadaşlar yeni orjinal tampon aldım ve daha takmadım boyatıp takmayı düşünüyorum sizce boyama işlemini nasıl yapayım siz resimlerden hangisini begendiniz?

• @Paranormal Adam O ıslık sesi tempra motorlarda standart diye biliyorum. Rölanti de bile tatlı bir ıslık sesi oluyor.

@Pasha37 Bence sis çerçeveleri araç rengi boyalı orta ızgara siyah.Kendi aracımdan bi foto.

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirigmus -- 19 Ocak 2014; 19:14:16 >

• quote:

@Paranormal Adam O ıslık sesi tempra motorlarda standart diye biliyorum. Rölanti de bile tatlı bir ıslık sesi oluyor.

@Pasha37 Bence sis çerçeveleri araç rengi boyalı orta ızgara siyah.Kendi aracımdan bi foto.

Böylede güzelmiş farklı acılardan varmı varsa Pm olarakda atabilirsiniz.

Lipi yeni taktığım lipli halde farklı açılardan fotosu yok.Eski fotolar biraz.

• S.a arkadaşlar. Uzun zaman sonra tekrar burdayım Eskilerden kimse yok mu? Kartalcı neyim telden giriyorum yeni makinemizi atcaktım ama Şu spor yayları araştırıyorum da Ankara'da nerden alabiliriz? Kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y4s1N

S.a arkadaşlar. Uzun zaman sonra tekrar burdayım Eskilerden kimse yok mu? Kartalcı neyim telden giriyorum yeni makinemizi atcaktım ama Şu spor yayları araştırıyorum da Ankara'da nerden alabiliriz? Kullanan var mı?

Artık foruma biraz renk katarsınız inşllah.
  • Y4s1N kullanıcısına yanıt
    A.s hoşgeldin.Artık eski havası yok buraların.
  • Hoşbulduk. Niye kimse kalmadı neyse canlandırırız. Spor helezyon kullanmıyonuz mu?

Başka siteye dağıldılar falan tek tük giren bi kaç arkadaş kaldı.İnşallah canlandırırız.Spor helezon ben kullanmadım ama kullananlardan duyduğuma göre pek memnun olan yok.Çok yaylandığı söylüyorlar ve altını sürtüyormuş.En güzel eski yöntem kesik yay.
  • Hmm.. Isıtılarak indirilmiş yay var da şu an, araba nasıl deyim çukura girince hoplaya zıplaya gidiyor. Acaba kesik yay ile ısıtılmış yay arasında fark var mı? Sıfır orjinal yay alıp kestirsem düzelir mi ki? O yüzden spor yaya yöneldim açıkcası. 125tl internette takımı.

Isıtmayla yay özelliğini kaybedip daha da sertleşmiş olabilir.Ben kesik yay kullanıyorum.Arka da problem yok da ön taraf sekiyor.Tabi bunda lastiğin de payı vardır 195/50R15 lastik kullanıyorum.
  • Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Orjinal yay alıp azcık kestireyim mi yoksa spor yaylara bakayım mı?

Spor yay kullanmadığım için malesef bişey söyleyemeyeceğim ama duyduklarım yukarı yazdığım şekilde.Açıkçası ben memnunum kesik yaydan.2 bakla kesik diye hatırlıyorum.Aracımın fotoları da yukarıda var.Abartı bi basıklık yok tatlı basık şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y4s1N

Hoşbulduk. Niye kimse kalmadı neyse canlandırırız. Spor helezyon kullanmıyonuz mu?

Hoşgeldiniz biraz daha detaylı fotograflar atsaydınız keşke.

• Yarın bi bakıyım da nedir ne değildir bu spor yaylar izlenimlerimi aktarırım. Görüşürüz iyi geceler.
    ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y4s1N -- 19 Ocak 2014; 23:26:06 >

• 
Sayfa: önceki 13251326132713281329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.