Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.118.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13241325132613271328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun bir kaç sebebi olabilir, örneğin uzun süredir benzinde çalışmadı ise benzin pompası kurudugu için yeterince benzin püskürtmesi yapmıyor yada fazla püskürtme yapıyordur. Bu durumun subapla alakası olduğunu sanmıyorum. Karbüratör de her hangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama bakım yaptırabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzin pompasıni değiştirirken, karbüratör altinda birde keçe var, onu da değiştirki sızıntı olmasın. Toplamda 50 tl gibi masraf olur. Diğer söylediklerininle alakası yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Tofaş serisinin park ampulleri ne tip? Kendi aracıma park ampulü için duy sipariş ettim, telefondaki usta "Tofaşın duylarından var" dedi, bende gönder dedim aynıdır diyerek. Benim araç Grande Punto. T10 5W dipsiz ampul kullanıyorum. Acaba sizlerin araçlarındakiyle benim aracın ampul tipi aynı mı?
  • Doğrudur T10 dipsiz ampul park lambası.
  • Selamın aleyküm Arkadaşlar beni de aranıza alırsanız sevinirim

Aracım Doğan S 1997 ateş kırmızısı
    km:260.000
    Aracımın ilk sahibiyiz biz
  • BerkDnc kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam.Hoşgeldin kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Aleyküm selam.Hoşgeldin kardeş.

hoşbulduk kardeşim
    Baya km yapmışsınız.Bizim de 91 Şahin var ilk sahibiyiz 216bin km'de.
  • quote:

Baya km yapmışsınız.Bizim de 91 Şahin var ilk sahibiyiz 216bin km'de.

ne tesadüf bizde de vardı 91 şahin 800.000 kmdeydi sattığımızda araç takside çalıştığı için o kadar km yaptı 800.000 kmde ilk kez motor yapılmıştı benim araçta takside 2 sene kadar çalıştı ama babam çalıştığı için değişenini falan biliyorum kafam rahat yani
    Biz genellikle uzunyolda yaptık bu km'yi son 40-45bin kmyi ben şehiriçi uzun yol karışık olarak yaptım 4-5 yılda.Araç sahibi çalışınca piyasadaki çoğu araçtan daha toplu oluyor araba.Hem dediğin gibi değişeni vs herşeyi biliyorsun.
  • Arakdaşlar aracımın tamponları boyatıcam fakat boya atmaması için nasıl boyamam gerekli? Yazları köye gidiyoruz ve köy yollarının ortasında ot dal tarzı bitkilerde var.
  • Pasha37 kullanıcısına yanıt
    Plastik astar,boya ve üzerine isteğe bağlı mat ya da parlak vernik atmalısın.Tabi boya öncesi scotch denilen zımpara uygulamalısınTamponları çıkarma şansın varsa daha kolay bi uygulama olur.
  • quote:

Plastik astar,boya ve üzerine isteğe bağlı mat ya da parlak vernik atmalısın.Tabi boya öncesi scotch denilen zımpara uygulamalısınTamponları çıkarma şansın varsa daha kolay bi uygulama olur.

Tamponlar daha takılmadı ve boyacıya tarif edip yaptırmayı düşünüyorum.

Mat ve parlak vernik arasındaki farklar nedir?
    Parlak vernik atılırsa kaportadaki boya gibi parlak olur.Mat atılırsa SLX lerdeki tampon gibi mat bi görünüm elde edilir.Bana sorarsan parlak vernik attır.Daha güzel duruyor.
  • quote:

Parlak vernik atılırsa kaportadaki boya gibi parlak olur.Mat atılırsa SLX lerdeki tampon gibi mat bi görünüm elde edilir.Bana sorarsan parlak vernik attır.Daha güzel duruyor.

Birde benim arac 94 şahin direksiyon hıdrolik değil ama son günlerde direksiyon dahada ağır.
    Lastik basınçlarını kontrol ettiniz mi?Kendi aracımda da 3-4psi düşüşte bile acayip fark ediyor.Havasını tamamlayınca hidrolik direksiyon gibi oluyor.
  • quote:

Lastik basınçlarını kontrol ettiniz mi?Kendi aracımda da 3-4psi düşüşte bile acayip fark ediyor.Havasını tamamlayınca hidrolik direksiyon gibi oluyor.

Havaları kontrol ediyorum surekli değerler uygun fakat direksiyon cok daha agır ve hissiz boşluk yapıyormuş gibi kasıyormuş gibi
    O zaman direksiyon kutusu ve üst mili kontrol edilmeli.Direksiyon kutusunun toz körüklerinde yırtık vs varsa oralara toz girmiş olabilir.
  • quote:

O zaman direksiyon kutusu ve üst mili kontrol edilmeli.Direksiyon kutusunun toz körüklerinde yırtık vs varsa oralara toz girmiş olabilir.

Saolun hocam. 6 kol janta hangi ebatlarda lastik takabilirim ? 185 55 14 uygunmu?
    185/55R14 uygundur.
  • 
Sayfa: önceki 13241325132613271328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.