Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.118.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13261327132813291330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aşağı yukarı benimkinin basıklık ayarında aracınız.Görüşmek üzere iyi geceler.
  • Ankara da subap ve avans ayarı yapacak bildiğiniz sağlam bir usta var mı? Ostim yada şaşmaz olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turanyurt -- 20 Ocak 2014; 6:31:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İvedik boynuzların orda Aksoy Oto var. İşçilikleri iyidir. Bu arada şu 3 bacak panjur ne maliyetliymiş arkadaş vazgeçcem haaa. Plastikçi boyacı falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Y4s1N

İvedik boynuzların orda Aksoy Oto var. İşçilikleri iyidir. Bu arada şu 3 bacak panjur ne maliyetliymiş arkadaş vazgeçcem haaa. Plastikçi boyacı falan

Aynen, panjur değil sanki kaporta yaptırıyoruz

• Araç pıstırma hakkında şöyle bir izlenimim oldu; spor yay bizim araçlara gitmiyormuş. Eğer ofsetli jant kullanıyorsanız arkaya mercedes helezyon, öne de opel amortisörü koyuyorlarmış. Isıtma yayları çıkartıp yerine orjinal yay ve amortisörü kısaltarak yapılan işlem daha iyiymiş. Haftasonu bakalım bakalım :P

• akadaslar merhaba,

aranıza yenı katıldım, 94 model sahin arabam var, ve vıtes kutusunun oradan 1,2,3 ve 4 viteste az olmak uzere gaza yuklendıkce araba bagırıyor, hooor gıbı rahatsız edıcı bır ses gelmektedir, arabayı goturdugum tamırcıler sanjumandan geldıgını soylerler, cıkma sanzuman aradım ama guvenıp alamadım, kımısı 300, kımısı 500 tl fıyat ıstıyor, bıtane sahın alıp satan usta var, o tamır edılebılecegını soyledı , işcilik 200 tl ıstedı ama sokup bakmadan neyı oldugunu ve nekadar masrafı cıkacagını soyleyemedı..

belkı sızın basınızdanda boyle bır sıkıntı gecmıstır.. konu ıle yorumlarınız ve bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım..

iyi günler...
  • Hoşgeldin. Adamın da söylediği gibi sökülüp bakılmadan ne söylesek boş olur. Şanzuman almak son tercihin olsun. Belki daha az masrafla kurtaracaksın. Bilinmez.. Tamirciye arızasını tespit ettir. Ona göre bakalım. İyi bi usta arabaya binince anlar derdini..

• @Y4s1N Sıfır 3 bacak panjur mu boyatacaksın?Eğer öyleyse ustalar pek küçük işlerle uğraşmıyor.Sanayide boya basan dükkanlar varsa o şekilde al kendin boya ben öyle yapıyorum.Hem ucuz oluyor hem de usta diye geçinenlerden daha iyi boya atıyorum.

@ferdidikmen Hoşgeldiniz.Çıkma şanzuman aramaktansa elindekini sıfırlat.Hiç olmazsa kafan rahat olur.
  • Evet boyatmak istiyorum. Dediğini de düşündüm ama renk tutturur mu dersin? Boya kodu ön panelde yazıyo demi? Kodunu alıyım da yarın bakıyım bi.

• Y4s1N kullanıcısına yanıt
    Tutuyor ben memnunum.Boya kodu bagaj kapağının altında yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirigmus -- 20 Ocak 2014; 20:27:43 >
  • Arkadaşlar arabamı Bugün ufak bir tadilata aldık ve taban halısının değişimiyle başlayan süreci paylaşmak istiyorum. :)

Eski halı ;

Gördüğünüz gibi zamanında peteklerden akan kaçak ile taban halısı zamanla çürüdü ve değiştirme gereği duyduk vites konsolunun yanlarına bakarsanız ve el frenini arkasındaki beyazlıkları incelerseniz belli oluyor..

Taban halısnı yenilemişken eski yalıtım malzemesinin üzerine bir tane daha attık ama onun fotoğrafı elimde yok işe dönmem gerekti.

Vites körüğünün altındaki bir parça beyagı eskimişti ve yenisiyle değiştirdik 7.5 lira yan sanayi.

Yeni aldıgımız parçanın takılacagı yer ve yeni halımızdan bir kare.

Kemerlerin arkasındaki orta direk bakaliti eskimişti ve çatlamıştı 2 sinide değiştirdik 15 TL

Ve yeni Halımızdan bir kare daha halı koltuklarla beraber takıldıgında oldukça hoştu fakat orjınalının yerini tutmuyor o kesin tozu bile ne kadar vurduysam üstünden atmadı belki yeni oldugundandır şuan yorum yapmak istemiyorum Fiyatı 60 TL

Koltuk altı kızaklardan bir tanesi bozulmustu yenisine 40 tl ödedim ve kapıların kilitlerinin karşılıkları ve damakları dahil 100 tlye aldım tam oturmuyordular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasha37 -- 20 Ocak 2014; 20:54:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

Arkadaşlar arabamı Bugün ufak bir tadilata aldık ve taban halısının değişimiyle başlayan süreci paylaşmak istiyorum. :)

Eski halı ;

Gördüğünüz gibi zamanında peteklerden akan kaçak ile taban halısı zamanla çürüdü ve değiştirme gereği duyduk vites konsolunun yanlarına bakarsanız ve el frenini arkasındaki beyazlıkları incelerseniz belli oluyor..

Taban halısnı yenilemişken eski yalıtım malzemesinin üzerine bir tane daha attık ama onun fotoğrafı elimde yok işe dönmem gerekti.

Vites körüğünün altındaki bir parça beyagı eskimişti ve yenisiyle değiştirdik 7.5 lira yan sanayi.

Kemerlerin arkasındaki orta direk bakaliti eskimişti ve çatlamıştı 2 sinide değiştirdik 15 TL

Ve yeni Halımızdan bir kare daha halı koltuklarla beraber takıldıgında oldukça hoştu fakat orjınalının yerini tutmuyor o kesin tozu bile ne kadar vurduysam üstünden atmadı belki yeni oldugundandır şuan yorum yapmak istemiyorum Fiyatı 60 TL

Koltuk altı kızaklardan bir tanesi bozulmustu yenisine 40 tl ödedim ve kapıların kilitlerinin karşılıkları ve damakları dahil 100 tlye aldım tam oturmuyordular.

eski halısını atmamışsınızdır umarım beğenmessiniz yıkamacıda yıkatıp takarsınız aracınızın içi çok güzel görünüyor inşallah torpidoda falan çatlak yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkDnc

quote:

Arkadaşlar arabamı Bugün ufak bir tadilata aldık ve taban halısının değişimiyle başlayan süreci paylaşmak istiyorum. :)

Eski halı ;

eski halısını atmamışsınızdır umarım beğenmessiniz yıkamacıda yıkatıp takarsınız aracınızın içi çok güzel görünüyor inşallah torpidoda falan çatlak yoktur

Alıntıları Göster
    Malesef bir tane nazarlığımız var torpido kapagının orada. Aslında atmadık arac sanayide halıda orada ama sermeye gerek duyucagımızı sanmıyorum cunku halıda bazı yerlerde çürümeler oldu kötü güzüküyor ve delikler var o çürüme yerlerinde. Halıyı saklamayı düşünüyorum ne olacagı belli olmaz.:) Teşekkürler. @BerkDnc

• selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle herkeze iyi akşamlar bu gün talihsiz bir kaza yaşadım aracımla geri geri gelirken yolun kenarrındaki çukuru görmeyip çukura düştüm arabanın sağ arka tekeri havada kaldı neyse çekip çıkardık aracı egzost vuruyordu gaz verince onu düzelltim difransiyel vurmuş yere bir şey yok şuanlık ama ileride sorun çıkarırmı acaba yarın resmimi çekip atarım
  • quote:

Malesef bir tane nazarlığımız var torpido kapagının orada. Aslında atmadık arac sanayide halıda orada ama sermeye gerek duyucagımızı sanmıyorum cunku halıda bazı yerlerde çürümeler oldu kötü güzüküyor ve delikler var o çürüme yerlerinde. Halıyı saklamayı düşünüyorum ne olacagı belli olmaz.:) Teşekkürler. @BerkDnc

önemli değil zaten çoğu şahinde klasik bir sorundur torpido kapağında çatlak benim aracın torpidosu yüksek torpido olduğu için böyle bir sıkıntım yok şuanlık ileride çatlaksız bir torpido kapağı bulup takarsınız belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkDnc

quote:

önemli değil zaten çoğu şahinde klasik bir sorundur torpido kapağında çatlak benim aracın torpidosu yüksek torpido olduğu için böyle bir sıkıntım yok şuanlık ileride çatlaksız bir torpido kapağı bulup takarsınız belki

Alıntıları Göster
    Çok gözüme batmıyor şuanlık. Geçmiş olsun talihsizlikler malesef her zaman yaşanıyor. @BerkDnc

• teşekkür ederim
    Pasha37
  • dostlar bende 2001 kartal var..kaloriferi acinca 1dk falan iceri benzin kokusu weriyor.hatta bazen acmazsakta weriyor :)
    birde 90 derece hararette kalorifer aoguk ufluyor.ne yapmak lazim

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Benzin hortumlarını kontrol ettiniz mi kaçak vardır.

Kalorifer içinse göğüslükteki kumanda panelini sıcağa ayarladınız mı?Eğer ayarlı ise kalorifer musluğunuz arızalı olabilir.Sigorta kutusunun sol tarafında musluk var onu elinizle açın.

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

dostlar bende 2001 kartal var..kaloriferi acinca 1dk falan iceri benzin kokusu weriyor.hatta bazen acmazsakta weriyor :)
    birde 90 derece hararette kalorifer aoguk ufluyor.ne yapmak lazim

araban düz mü yoksa slx mi
  • 
Sayfa: önceki 13261327132813291330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.