Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.118.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cellman64

Merhaba arkadaşlar ikinci şahinimi 10 gün önce aldım arabanın camlarını cizikti noktalardı derken temizlemek mümkün değil sanki silecekler desen ayrı bi dert cam için zımparalama yapılıyormuş diye duydum aslı var mı aceb? napabilirim?

???
  • arkadaşlar bugun garege 6 dan sipariş verdim sport yay 5cm karlık sis farı yarın gelecek bakalım nasıl iyimi görcez
  • selam arkadaşlar bende 93 doğan slx var araba yolda giderken istop ediyodu bugün bidaha turladım tüpün ışıkları yanıp sönüyo devamlı aracı park edince o tüp benzin anahtarının arkadaki kabloyla oynadım gevşemiş gevşemiş değilde kabloların işi bitmiş gibi oynadıkça istop ediyo sabitleyince canavar gibi ama yol boyuda elimle tutamam nasıl halledilir bu sorun yardımcı olursanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

selam arkadaşlar bende 93 doğan slx var araba yolda giderken istop ediyodu bugün bidaha turladım tüpün ışıkları yanıp sönüyo devamlı aracı park edince o tüp benzin anahtarının arkadaki kabloyla oynadım gevşemiş gevşemiş değilde kabloların işi bitmiş gibi oynadıkça istop ediyo sabitleyince canavar gibi ama yol boyuda elimle tutamam nasıl halledilir bu sorun yardımcı olursanız

Genellikle bu anahtara giren kablolar soketli yapıda. Eğer soketliyse soketin tam yerine oturduğundan emin ol. Eğer sokette hata yoksa kısa devre vb ihtimaline karşın bir an önce lpg ciye ya da oto elektrikçine göstermeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trueblueee

quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

selam arkadaşlar bende 93 doğan slx var araba yolda giderken istop ediyodu bugün bidaha turladım tüpün ışıkları yanıp sönüyo devamlı aracı park edince o tüp benzin anahtarının arkadaki kabloyla oynadım gevşemiş gevşemiş değilde kabloların işi bitmiş gibi oynadıkça istop ediyo sabitleyince canavar gibi ama yol boyuda elimle tutamam nasıl halledilir bu sorun yardımcı olursanız

Genellikle bu anahtara giren kablolar soketli yapıda. Eğer soketliyse soketin tam yerine oturduğundan emin ol. Eğer sokette hata yoksa kısa devre vb ihtimaline karşın bir an önce lpg ciye ya da oto elektrikçine göstermeni tavsiye ederim.

Evet soketlide soket bıngıl bıngıl oynuyo sabit durmuyo nolduysa :)

• arkadaşlar merhaba 165/13 orjinal demir jantlar var arabamda fakat onlar da çok ince duruyor e lastikler de yeni bu ayarda alüminyum alaşım jant var mı acaba biliyor musunuz?
  • cellman64 C kullanıcısına yanıt
    Bu ayarda derken?13lük alüminyum alaşım janta 145 taban lastik de takabilirsiniz 215 taban lastik de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Bu ayarda derken?13lük alüminyum alaşım janta 145 taban lastik de takabilirsiniz 215 taban lastik de.

yani 165 yanak genişliği olan ve 13 inç yarıçapı olan alaşım jant var mı?
  • quote:

quote:

Jantlarda taban genişliği olmaz istediğin tabanda lastik takabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

Jantlarda taban genişliği olmaz istediğin tabanda lastik takabilirsin.

e o zaman düz görünmez ki!? taban ve yan taraflarda bombeli bi şekil olmaz mı?
  • Evet taban genişledikçe yanak bombe olur.Tamamen kullanıcının zevkine kalmış bir durumdur ama her türlü takılabilir sıkıntı olmaz.

• Sirigmus kullanıcısına yanıt
    eyvallah zahmet verdik fotolar felan teşekkürler
  • Arkadaşlar 90 model şahin marka aracım var yeni aldım, üzerindeki lastikler 185 65 14 (sanırım doğan jantı takılmış) bu günlerde kış lastiği alacağım. 185 yerine 175 65 14 ebatlarında kış lastiği alsam sorun olur mu? 4 tane almayı düşünüyorum. Neden derseniz 175 olan daha ucuz, 185 olan 138 tl iken 175 olan 112 tl tanesinde 26 tl toplamda 104 tl farkediyor. (hepsi buradanın good year ultra grip 8 fiyatları )
    ne diyorsunuz ne gibi dezavantajı olur?
  • cellman64 C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Arkadaşlar 90 model şahin marka aracım var yeni aldım, üzerindeki lastikler 185 65 14 (sanırım doğan jantı takılmış) bu günlerde kış lastiği alacağım. 185 yerine 175 65 14 ebatlarında kış lastiği alsam sorun olur mu? 4 tane almayı düşünüyorum. Neden derseniz 175 olan daha ucuz, 185 olan 138 tl iken 175 olan 112 tl tanesinde 26 tl toplamda 104 tl farkediyor. (hepsi buradanın good year ultra grip 8 fiyatları )

175/70R14 almalısınız.Karlı zeminde ince taban daha iyi olur.Onun harici normal zeminde de yol tutuş ve fren performansı 185 e göre düşük olur ama çok aman aman bi fark yaratacağını sanmıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Arkadaşlar 90 model şahin marka aracım var yeni aldım, üzerindeki lastikler 185 65 14 (sanırım doğan jantı takılmış) bu günlerde kış lastiği alacağım. 185 yerine 175 65 14 ebatlarında kış lastiği alsam sorun olur mu? 4 tane almayı düşünüyorum. Neden derseniz 175 olan daha ucuz, 185 olan 138 tl iken 175 olan 112 tl tanesinde 26 tl toplamda 104 tl farkediyor. (hepsi buradanın good year ultra grip 8 fiyatları )

175/70R14 almalısınız.Karlı zeminde ince taban daha iyi olur.Onun harici normal zeminde de yol tutuş ve fren performansı 185 e göre düşük olur ama çok aman aman bi fark yaratacağını sanmıyorum.

175 65 14 alsam olmazmı ne gibi zararı olur? 70/14 te pahalı çünkü .

• fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Yanak kalınlığı azaldığı için konforda düşüş olur km göstergesi %2 civarı sapma yapar.Onun harici bi sıkıntı olmaz pek büyük bi fark değil 65 ile 70 yanak arasındaki fark.
  • quote:

Yanak kalınlığı azaldığı için konforda düşüş olur km göstergesi %2 civarı sapma yapar.Onun harici bi sıkıntı olmaz pek büyük bi fark değil 65 ile 70 yanak arasındaki fark.

Ok teşekkürler o zaman 175/65 alıyorum 112 tl den

• 94 model dogan s . Sofor kapisini acarken biraz fazla zorladim disardan. Cat diye bi ses geldi . Bosa dustu kapi kolu. Sorun nerde olabilir . Kapi acilmiyor suan. Bilgisi olan var mi

• arkadaşlar merhaba. arabamın fanı çok ses çıkarıyor bir yere sürtünerek dönüyor ulaşılması kolay bir yerde mi ? bir bakmak istiyorum da
  • 
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.