Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.118.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13291330133113321333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker şenol

MERHABA ARKADAŞLAR.BEN İLKER.1994 MODEL ŞAHİN S ARACIM VAR.İLK SAHİBİYİM ARACIM DA İLK GÜNKİ GİBİ ...ÜÇ ÖĞÜN YEMEK YERİM FAKAT BEŞ ÖĞÜN ARAC TEMİZLER VE BAKIMINI YAPARIM.HİÇBİRYERİNDE BİRŞEY YOKSADA KAPI DÖŞEMELERİNİ VE HALISINI ARADA ÇIKARTIR TOZ TEMİZLERİM...LİSTENİZDE OLMAM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜM.
    BU ARADA MODİFİYE VE YENİLEME UZMANIYIM.BİLGİ PAYLAŞIMI YAPARIZ...SAYGILAR.

Aracınızın fotoğraflarını burada paylaşırsanız harika olur. Gerçekten merak ediyorum.
  • Arkadaşlar temiz bi 93 slx var 8 bin istiyor 7 bucuğa birakir sizce fiyat nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Cpt.Ee
    Bi resmi felan olsa daha kolay bi fiyat verilir
  • BLue_HaVvk B kullanıcısına yanıt
    Hocam araç gerçekten güzeldi kafama yatmisti ama elde bişeyler varken daha iyi bişey almaya karar verdik o yüzden vazgeçtim.

• Benide yazın gruba 93 sLx

• Kardeşlerim 94 model şahinimi önümüzdeki ay kısmetse muayeneye götürecem. İlk kez muayeneye gideceğim için biraz endişeliyim. Gerçi aracın pek bi sıkıntısı yok yalnızca marşbiyellerin altlarında hafif çürükler ve çoğu kuşta olduğu gibi motor ve difransiyelde damlamaksızın yağ akıntıları var. Fren hortumları falan geçen yıl değişti başka da her hangi bi sorunu yok gibi görünüyor. Muayene konusunda tecrübeli kardeşlerimin yardımcı olmalarını rica ediyor Ankaradan saygılarımı sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemdarhey -- 10 Mart 2014; 14:26:05 >
  • alemdarhey A kullanıcısına yanıt
    Yağ akıntısı hafif kusur.Eğer taşıyıcı kolonlarda çürük varsa ağır kusur.Onun harici far,stop,sinyal vs tüm aydınlatma aksamı çalışıyor olmalı.Kalorifer sistemi,silecekler,cam yıkama,el freni,emniyet kemerlerini kontrol ediliyor mutlaka.Çalışmayanları varsa hallederek gidin.
  • Bende haziranda muayeneye gitcem ilk defa :) 93slx koltuk altinda çürük vardi yaptirdim geri vites lambalari yanmiyor silecekler su atmiyo . Sol arkka camurluk ağzı çürük baska sıkıntı yok. Bakalim nolacak.

• Sturmgeist kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı bakalım
  • 2001 Kartalım var . Arka kapı ceplerinde hoparlör yeri varmı arkadaslar ? yada yapılıyormu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayMcCall

2001 Kartalım var . Arka kapı ceplerinde hoparlör yeri varmı arkadaslar ? yada yapılıyormu ??

malesef yok.bagaj kenarlarinda oluyor yer...

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

quote:

2001 Kartalım var . Arka kapı ceplerinde hoparlör yeri varmı arkadaslar ? yada yapılıyormu ??

Tam olarak nerde , oyle tahtadan yer yapiyorlar sevmiyorum . Orjinal gibi duracak yer varsa takacagim

• Selam,, Benide alın aranıza,, Şahin-1984, canı isterse 1994. Ön ve arka tamponları demir ya,, ben özellikle ön tamponu doğan gibi olsun istiyorum, hangi tampon uygun olur. Demir tamponda sis ve sinyal lambaları iyi durmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 17 Mart 2014; 13:40:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

quote:

Tam olarak nerde , oyle tahtadan yer yapiyorlar sevmiyorum . Orjinal gibi duracak yer varsa takacagim

dosemeyi keserek sag ve sol tarafta yer yapilabiliyor.sizin tahtadan dediginizde ayni yer olabilir..

ben oraya takmistim 2 tane gayet guzel ses cikiyor kaportadan yanki ile

• buda bizim ailenin eski üyesi 2010 yılında satmıştık araç 94 den 2010 a kadar garajda yatmıştı orjinal 60 bin km tüpsüzdü şimdi nerde bilinmez
  • babam 94 moedel doğan slx almış ruhsatta slx diye yazmıyormuş doğan131 CB54A YEŞİL TAMİRCİLER DOĞAN S DEMİŞ BAZILARI SLX DEMİŞ NEREDEN ANLAYACAĞIZ NE OLDUĞUNU RUHSATTAKİ KODDAN MI ANLANIYORMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminekcby -- 20 Mart 2014; 20:56:50 >
  • eminekcby kullanıcısına yanıt
    Pm'den de cevap verdim buradan da yazayım.Motor kodundan S-SLX anlaşılmaz çünkü ikisinde de aynı motor var.S ve SLX farkları aklıma geldiği kadarıyla şöyle;

S lerde tampon altları boyasızdır.Ayrıca ön sis ve far yıkama sistemi yoktur.Jant kapakları vardır.İç mekanda ise aklıma gelen direksiyon ayarı yok.
  • Yeni arkadaşlar eklendi.
  • Benide ekleyin 2000 model Şahin 1,4ie
    Alalı 3 gün oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webercan -- 29 Mart 2014; 16:59:48 >
  • O mavi sahin su anda ankarada ve hosaf olmus durumda mavi sahin. Satılık yaziyodu plaka aynimi bakayim haftaya. Benide yazin 93 slx

• 
Sayfa: önceki 13291330133113321333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.