Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1083. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.443
Cevap
134
Favori
593.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10811082108310841085
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun son güncellemesi yüklüyse Online'a girip eklenen içeriklerden faydalanabilirsin. Oyuna gelen DLC ler GTA Online'a geliyor. Agency building satın alarak Contract dlcsine erişebilirsin.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Kuzenimle 2. oyunu ve pre-sequel'i saatlerce hiç sıkılmadan co-op oynamıştık. Bunu da oynarız diye düşünüyorum. DLC'lere indirim gelir mi normalde? Base game alıp dlc'ler için indirim takip ederim diye düşünüyorum.

• sp@wn kullanıcısına yanıt
    Zamanla gelir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gta 5'in online kupalarını açmam için koordineli çalışacak arkadaş lazım. İlgilenen olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama burada zırt pırt mesaj silen tipler yok. En eski oyuncuların da takip ettiği konu olduğundan buradan sorayım;

Bende 1 TB CUH-1216B ps4 vardı ancak maalesef sizin cihazlara ömür pert oldu. PS5 ise halen karaborsa ve oraya da para kaptırmak istemediğimden sıfır 500 Gb Slim CUH-2216A cihaz aldım. Eski cihazdaki HDD sağlam. Her iki HDD de 2.5 sanıyorum. Eskisini söküp yeni sıfır cihaza taksam ve bu şekilde direk açsam kurulum vs yapmadan direk eski sistemim üzerinden yeni cihazı çalıştırabilir miyim? Format + sıfır kurulum zorunluluğu gibi bir durum var mı bilemedim?

Bir çok kurulu oyun var. Tekrar baştan kurmak işkence olacak. Bir de oyun kayıt dosyaları var. PSN id blok gibi riskler var mıdır bilemediğimden sormak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 24 Ocak 2022; 23:51:23 >
  • Direk söküp takarsanız olmaz, dediğiniz gibi format gerekiyor. O yüzden ilk önce makinenizdeki bütün hesapları deactive edin, sonra harici bir belleğe backup yapmanız gerekiyor harddiski. Sonra yeni konsola harici bellekten aktarım yaparsınız. Ben ps4üme 2 TB bellek takacağım zaman böyle yapmıştım. Ama siz ps4 ün içindeki yine ps4 e takacaksınız böyle bir durumda daha pratik bir seçenek var mıdır emin değilim de bu backup bu işler için var zaten. Youtubeda bir sürü anlatımlı videolar var bunun, için siz her türlü ordan bir tane açın adım adım ilerleyin.

• Aynen dediğiniz gibi yaptım. Eski cihaz arızalı olduğundan ne hesapları deactive edebildim ne de yedek alabildim. Mecburen sıfırdan kurulum yaptım.

• Dying Light 2 - 1 Milyon eski dünya parası toplama kupası için yardımcı olabilecek varsa irtibat kurabilir.

• YavuzKpt kullanıcısına yanıt
    eklersen beni yardımcı olurum
    psn: ottomansons

• Assassins Creed Origins'de platin için tüm ünlem ve soru işaretlerini yapmak şart mı?

• Evet, Origins'de harita üzerinde soru işaretli yer kalmaması lazım. Hatta dağlık bir bölgede önceden görünmeyen yaklaştıkça ? gözüken bir nokta kalmıştı benim en son olarak. bulana kadar baya uğraştırmıştı.

• remycem kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,peki ünlemler için de geçerli mi bu?

• rica ederim,

ünlemler sanırım yan görevler içindi, özel bazı kupalar harici oyun hepsini tamamlamanızı istemiyordu diye hatırlıyorum.

ama "old habits" kupası için haritada soru işareti kalmamalı. en son alınan kupa da genelde bu oluyor zaten.

• remycem kullanıcısına yanıt
    Boşu boşuna getir götür görevleri yapmama gerek yok ozaman.
    Tekrar teşekkür ederim. 🙂

• The last of us part 2’yi ilk defa oynucam. Oyunu kurdum ve baktığımda direk istediğim bölümden istediğim zorlukta başlayabilmemi sağlıyor ve bütün toplanabilir itemleri kaç tane olduğunu bölüm başına gösteriyordu. Ardından indirdiğim güncelleme dosyasını kurdum direk. Ve sadece yeni oyun opsiyonu kaldı geriye. Ne bölüm secme vardı ne hangi bölümde kaç toplanabilir?! Sizde de böylemi oldu? Yoksa oyunu silinp yeniden kurup güncellemeden mi oynamak daha mantıklı. Platin kupasınıda kovalıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 13 Mart 2022; 11:17:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni çıkan 35MM oyunu için net bir rehber yok malesef. 2 gizli son kupası için full walkthrough oynayıp yükledim oyunu platinlemek için kaynak bulunsun...

Edit: oyunun tüm kupaları için çözüm videosu çekip yükledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 24 Mart 2022; 0:18:57 >

• TENNIS WORLD TOUR 2

aman diyeyim bu oyunu kupa kasmak için indirmeyin (ps plus ücretsiz vermişti) , 60 saatimi aldı oyun ve hala son kupa için devam ediyorum (this is mine trophy), eğer bulaştıysanız this is mine için yapılması gerekenler;

1) 6 yıldızlı turnuvaya başlayın

2) final maçına ulaşın ve kazanmak için bir puanınız kaldığında oyundan ayrılın (örneğin 40-0 önde olduğunuzda)

3) ayarlardan yedeklemeyi açın sadece CAREER dosyasını çevrimiçi sürücüsüne kaydedin.

4) oyuna geri dönüp maçı kazanın

5) sonrasında oyundan çıkın çevrimiçine kaydettiğiniz career dosyasını sistem depolamaya kopyalayın.

6) Oyunu açtığınızda krediyi eklenmiş olarak göreceksiniz. 2. adımdan aynı şeyleri yapmaya devam edin.

Her bu işlemi yaptığınızda ortalama 3500 kredi getiriyor. Bu kupanın en hızlı yolu bu, this is mine kupası için sadece 1,222,955 krediye ihtiyacınız var DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu 

• seyhano kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin. Çok baş belası bir platin zorluğu varmış.

• seyhano kullanıcısına yanıt

Bu neymiş böyle? Platin almayıveririm daha iyi DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu 

• Kupaların listeleme bölümüne renklendirme yapmışlar. Fena olmamış.

• 
Sayfa: önceki 10811082108310841085
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.