Teşekkür ederim cevabınız için, sağ olun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1105. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
tebrikler 👏 bende indirdim bunu sıra gelmedi daha 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İmkansız tırmanış, gerçekten çok zordu. Onun öncesinde ki platform bulmacaları da çok fazla dikkat istiyordu. Ama çok zevkli bir oyun olmuş, kesinlikle tavsiye ederim
#178 Sims 4
Duyurulan yapay zeka destekli EA oyunu için hazırlık olarak oynadım, bence platini kupası bir kenara hayatta yapmayı planladığı bir şeyleri olan herkesin deneyimlemesi gereken bir simülasyon. Aile mi kurmak istiyorsun, yalnız yaşamak mı istiyorsun, ev arkadaşı mı istiyorsun vs vs bunları hayata geçirmeden karşılaşılacak senaryoları görmek mümkün.
Hayattaki en kötü tecrübe yaşanarak elde edilen tecrübedir.
-
Bide daha önce kurtaramadigimiz Josh'u da kurtarma seçeneğinimiz varmış diye okudum.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bu olay varsa iyiymiş. İyi sonları severim. Herkesi kurtarmak çok iyi oluyor. Sonuçta seçimlerimize bağlı. -
evet var 👍🏻
-
-
Battlefield 1 kupalarını (DLC'ler) kasan varsa beraber yardımlaşabiliriz. İlgilenen varsa PSN'den eklesin.
PSN: TROguz1905
-
Tebrikler, Zor iş
Helal olsun aklımın köşesinden her seferinde geçiyor ama yemiyor :D
-
Hiç bulaşmayın hocam. İnsanı 3-5 yaş yaşlandıran bir deneyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BloodBorne coop oynamak isteyen varsa ekleyebilir
Gris ve Nevayı platinledim.
Oynamayanlar için kesin tavsiye bu 2 oyun. İnanılmaz bir sanat tasarımı var
-
Grisi sadece rehberi takip ederek mi bitirdin hocam yoksa blindrun yapıp sonra eksik yerleri mi tamamladın
eksik yerleri sonradan tamamladım dostum. Kaçırabilir kupa yok zaten. Ama sana tavsiyem anılar toplanıyor onları ne kadar fazla toplarsan o kadar iyi. Uğraştırıyor çünkü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X