Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22.435
Cevap
134
Favori
591.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11051106110711081109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maşallah🧿 😁👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Adamın oynadığı oyunu,benim yazdığım yazıyı eleştiriyorsun. Site donanım haber, konu DH trophy yardımlaşma bölümü. Şimdi bir şey söylesek gereksiz uzaklaştırma alacağım. Sizi hiç ilgilendirmeyen bir konuysa burada ne işiniz var gerçekten?

• Turkcebeci_ kullanıcısına yanıt

bu yorum yazan arkadaşın ruh sağlığı sorunlu onu kendin haline bırakın dediler. O yüzden üstüne çok gitmeyin he he deyin geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 25 Ekim 2024; 14:10:14 >
  • Burası trophy kasanların bilgi ve yardımlaşma konusu. Linçleme ne alaka.

• Gene ne oldu acaba, diğer ülkelere göre kıyasla özellikle bir avuç insanız, çok kişiye destek oldum çok kişi sağolsun destek oldu, başarıyı eleştirmek çok saygısızca ve alçakça bir yaklaşım.

Burada bahsi geçmese tek kelime yazmayacak insanlar burada başarı görünce taşlamaya başlıyor.

Ne güzel atasözüymüş: Meyve veren ağacı taşlarlar, bu zihniyetle bi milenyum daha kullanırız biz bu atasözünü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyen kupa için oynar, istemeyen oyunu bitirir siler. Kime ne oluyor, kim neye karışıyor, kime-neyi neden eleştiriyor? Anlamak mümkün değil 

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

Mümkün değil ne yazık ki. Ayda 1 mutlaka birisi çıkıp işiniz gücünüz mü yok, boş boş şeylerle uğraşıyorsunuz. Böyle oyun mu oynanır, tamamen saçmalık ve boş iş deyip ortamı gerecek. Yoksa içleri rahat etmez. Başkasının işine karışmayı çok seven bir milletiz. Akıl vermekte üstümüze yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 26 Ekim 2024; 0:39:57 >
  • ISKA kullanıcısına yanıt

Bence kendileri yapamadıkları için kıskanıyorlar.

Aynen üstadım, çok tuhaf bir milletiz maalesef.

Nerede o şahıs. Gelsin bana ona bişey göstericem.

• Kolay platin di bence,

• Jak an Dexter 2 de 10 dk da alınıyor

• #201 Dead İsland 2
    Ah bedava platin sen mi baldan tatlısın?😁 ps4 kayıt dosyasını yükleyerek platin kupa otomatik açılıyor.

çok keyifli oyun severek platinlemiştim bende

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Ben Dead islandin atmosferini sevemedim

Önce PS5’te oynayıp save’ini PS4 versiyona mı attınız? Yoksa tam tersi mi? İlk oynamanız hangi sürüm için?

• Venomstr kullanıcısına yanıt

ps4 --:> ps5 oluyor hocam her oyun. Yani önce ps4 versiyon oynanmalı autopop için.

yeni oyunlarda benim sevmediğim bir özellik bu, autopop olsun diye ps5 dururken ps4 versiyonu oynamam. keşte ps5 > ps4 de mümkün olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 26 Ekim 2024; 19:10:52 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Ps4 > ps5 sadece dosyasıyla tüm kupaları otomatik açtım. 1.03 sürümünün olması gerektiği yazıyor, oyunu geçen yaz oynamıştım aslında. Hangi sürüm olduğunu konusunda bilgim yoktu, denedim hepsi açıldı.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Resident evil 7’ye başlayacağım. Oyunda autopop olmadığını biliyorum, kayıt dosyaları aktarılıyormuş sadece. Kupa açılmadan önceki son noktada ps5 e kayıtları aktarıp çift versiyonda platin yapabilir miyim? Bu konuda bilginiz var mı??

Resident Evil 7 yarı autopop. Kupaların bir kısmını autopop ile açabilirsin fakat bazı kupalar açılmaz. Uzun lafın kısası, oyun içi istatistiklerde çetelesi tutulmayan verilerle ilgili olan kupalar autopop olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 11051106110711081109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.