autopop var ama tüm kupalar açılmıyor. açılmayan kupalar hangisiydi hatırlayamadım ama çift versiyon ilerlemek zor olur hangi kupa nerde açılacak ne tetikleyecek diye araştırıp ilerlemen lazım oyun süreni çok uzatır bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1108. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İstisnasız tüm PS4, PS5 versiyonları ayrı olan oyunlarda oluyor mu? Tersi olmaması kötüymüş. Bunu yapacak kişi illa ilk önce PS4 versiyonunu oynaması gerekecek. Tabii bunu göze alması da gerekli.
Edit: Atıyorum mesela ben The Quarry’nin PS5 versiyonunu platinlemiştim. İlk önce PS4 versiyonunu oynasaydım PS5 olanı otomatik açılacak mıydı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Ekim 2024; 19:46:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna oyun oyun bakmak gerekiyor. Bazı durumlarda tam tersi olduğunu biliyorum. ( Kaynak powerpyx)
Back 4 blood oyununa bakmıştım onda ps5>ps4 platini açtığı yazıyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
her oyunda yok bu sistem hocam bazı oyunlarda oluyor sadece The Quarry da yok mesala
bunu biliyorum tersine autopop sanırım sadece bu oyunda var başka hiç rastlamadım ben
İnternette şöyle bi site var. Belki yardımcı olabilir node gamers
List of Auto-Pop PS5 Platinum Trophieshttps://nodegamers-com.translate.goog/2021/10/23/list-of-auto-pop-ps5-platinum-trophies/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=tr&_x_tr_pto=tc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkcebeci_ -- 26 Ekim 2024; 20:7:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Genelde online ilerleyen çoğu oyunda tersi de oluyor, veriler servera kaydolduğu için. Hikayeli oyunlarda olmaz.
-
ps4 zamanı oynadığımız oyunlar için iyi oluyor bu sistem ama yeni oyunlarda önemsemiyorum. Ps5 de daha iyi şartlarda oynamak ve özelikle dualsense ilk planda bende
Ps5ten ps4e, ps4ten ps5e kupa transferi edilebilen oyun listesi: (son sayfalarda ekleme oyunlar da var)
psnprofiles
List of PS5 Auto-Popping Trophieshttps://forum.psnprofiles.com/topic/117600-list-of-ps5-auto-popping-trophies
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman0 -- 26 Ekim 2024; 20:39:50 > -
-
#180 Gris
Kafa dağıtmalık diye extra katalogtan indirdim ters köşe oldum, oyunda tek kelime edilmeden insanın boğazını düğümleyecek şekilde bir sanat işlemişler, müzikleri harika, zaten merak ettim baktım çok farklı dallardan ödüller de almış, collectibles biraz sinirimi bozdu tam söylenecektim hepsini toplamaya gizli ending koymuşlar en azından boşa gitmiş hissettirmedi, çok güzel bir deneyimdi, oyunda ölme ya da checkpointten başlama diye bir şey de yok o da ayrı bir artı. Benden 10/10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 28 Ekim 2024; 21:7:52 >
-
HZD Remastered oynarken kupalar auto-pop oldu mu deneyen var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayır olmuyor
-
wqdwqwefe23112youtube
NAPTIN YİYEN SEN YAV TRUVA REMİXhttps://www.youtube.com/watch?si=BnC3E02oxPvGk6U_&v=Worna4mVwPo&feature=youtu.beAdını bile ilk kez duyduğum oyunu adam 170 saat oynamış, tebrikler kral
Bu firmanın Ruined King: A League of Legends Story oyunu var. Onu da kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim, hem Türkçe. Gerçi belki bakmışsınızdır.
-
Bu tür oyunları pek oynayan yok kara cumada ucuza bulursam ya da 2. Elde rastlarsam alirim :)
Battle chasers çok yordu beni uzunca bir süre jrpg oynamayı dusunmuyorum :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son kupa kalınca oyunu silsenizde aklınızda kalıyor
Gece 3 e kadar uğraşıp sonunda alabildim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tr birincisinin hesabı full çöp, oyun hesabını bize de kiralamaz mi :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X