Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22.396
Cevap
135
Favori
587.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11161117111811191120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://blog.playstation.com/2024/12/10/celebrate-30-years-of-playstation-with-playstation-2024-wrap-up-launching-today/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 12 Aralık 2024; 12:32:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

https://blog.playstation.com/2024/12/10/celebrate-30-years-of-playstation-with-playstation-2024-wrap-up-launching-today/

En son sayfada avatar kodu verdi ama girdiğimde kullanışmış veya geçersiz kod uyarısı çıktı. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

Valla helal olsun tam bir oyuncusun hocam.Bu kupaların tadını bir alan bırakamıyor bağımlılık gibi.Ben ps3 zamanında başlamıştım o günden beri bırakmadım.Xbox ta achivememt var ama kesinlikle tropy tadını alamıyorum.Bu yüzden Xbox oyunlarında kasmıyorum

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Tam bir gamersin hocam tebrikler 👏 Ama benim için Elçin Sangu 1. numara😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 12 Aralık 2024; 14:15:0 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 70 gold medal kazan kupası. Epey yorucuydu. Bazı görevleri 10 kere tekrar etmişimdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin kadar olmasa da.. Yalnız en çok oynadığım oyun hepinizi döver

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

70 gold medal kazan kupası. Epey yorucuydu. Bazı görevleri 10 kere tekrar etmişimdir

Helal olsun hocam. Bu sene gta 5 ve rdr2 platinleme gibi bir hedefim var. İki oyunda da bu gold medal kupası var.

Mgs 5 i platinlerken aşırı zorlayan görevler olmuştu gold yapıcam derken.

• The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

RDR2 platinlemesi bezdirici bir oyun. Tüm hayvanları keşfet, derisini yüz vs. aşırı sabır isteyen bir durum. Üstüne bir de özellikle bazı kuşlar videolarda gördüğünüz yerde olmayabiliyor. 1 kuşun peşinde 1 saat harcadığımı hatırlıyorum Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de challenge'lar var. Hele bir gambler challenge'ı var ki tamamen şansa geçiliyor

GTA V bence nispeten daha kolay gibi şu ana kadar. 70 gold medal kupası RDR2'de daha zor.

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle, rdr2’deki gold medal için görevin tüm tasklarını aynı anda gerçekleştirmiş olmanı istiyor, gta5’te taskleri tek tek yapsan da oluyor (tek eksisi aynı görevi birden fazla oynamış oluyorsun)

• #49. Platinum - Erica

İlk defa bu tarz bir interaktif film/oyun oynadım ve hoşuma gitti. Farklı sonları görmek ve platinum almak için birçok kez bitirdim. Zaten oyun çok kısaydı, 10 saatlik bir sürede platinum aldım. Gördüğüm kadarıyla bu türde olan Late Shift, Complex gibi oyunlar katalogta yok, umarım en kısa sürede eklerler.

• Fiste çok büyük umutlarla başladım ama oyun bana çok sıkıcı geldi, bir de bazı bölgelere girilemeyip özellik kazanınca hikayede ilerleyince geri dönüp girilebilen oyunlardan artık gerçekten bunalmışım, oyunun havası kasvetli, senaryosu zayıf, düşman çeşitliliği düşük aparkat atılan düşmana havada kombo yapılamıyor, şarj atak saldırısı sonrasında karakterin toparlanmasında delay var, dash yaparken düşmana takılıyor, gard yok, mermi savuşturma yok, bu saydıklarım ileride açılıyorsa bile hevesim geçti böyle kuru şekilde yarım saat tahammül edebildim midem bulandı kapadım, katalog oyunlarıyla denemediğim tarz oyunları deneyimlerim diyorum ama hayal kırıklığı çıkıyor

• Arkadaşlar GTA Online'da yardım lazım. Şöyle 4 kişilik bir ekip olsak 1-2 günde platinleyeceğim şu oyunu da kimseyi bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 19 Aralık 2024; 23:34:25 >
  • quote:

Arkadaşlar GTA Online'da yardım lazım. Şöyle 4 kişilik bir ekip olsak 1-2 günde platinleyeceğim şu oyunu da kimseyi bulamıyorum
    Hocam ben gta 5 online moduna neredeyse hiç girmedim. Amaç single player gibi görev tamamlamaksa ben yardımcı olurum ama online modda karakterim 5 lvl falandır hatırladığım kadarıyla. Size uyarsa ben gelirim desteğe

• The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz için teşekkür ederim hocam. Toplamda 4 kişi olsak çok değil birkaç saate platin alırım.

Destek gerektiren sadece bunlar kaldı. 15 taneydi normalde ama kalanları kendi çabam ve şans eseri bulduğum 1-2 arkadaşla hallettim. 4 kişi olsak kendi session'umuzu açıp çok rahat hallederiz. Fazla da zaman almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 23 Aralık 2024; 21:18:19 >
  • quote:

Desteğiniz için teşekkür ederim hocam. Toplamda 4 kişi olsak çok değil birkaç saate platin alırım.

Destek gerektiren sadece bunlar kaldı. 15 taneydi normalde ama kalanları kendi çabam ve şans eseri bulduğum 1-2 arkadaşla hallettim. 4 kişi olsak kendi session'umuzu açıp çok rahat hallederiz. Fazla da zaman almaz.
    Ben özelden yazıyorum psn adımı yardım gerektiğinde gelirim hocam

• Bitiyor az kaldı bi yardım edin de şunu platinleyelim

• Böyle bir oyuna bu yakışırdı 👍🏻

• 
Sayfa: önceki 11161117111811191120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.