< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1116. sayfa)
-
-
its take two platinleyecek varsa bana yazabilir mi. Kupaların nasıl nerden alındığını bilmiyorum ama ne yapılması gerekiyorsa oynayan arkadaşa uyarım.
Not: Beraber oynadığımız arkadaşın aldığı kupalar banada yansiyacak mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16 bölümün birleşimi olan en son challenge kupasını aldınmı hocam,almadıysan diğer kupaları en sona bırak buna yoğunlaş tavsiyem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onu henüz almadım. 4 challange bitirdim 3 küre alarak. 275 küre toplamaya çalışıyordum. 255 tanesi bitti. En son ona girişecektim, ufak tefek kupaları temizliyordum.
En zor bu dediğiniz kupa sanırım. Rehberde öyle okumuştum.
-
aynen hocam en zoru o kupa gerisi çerez oynadığın o 4 challenge gibi 11 tane daha var birbirinden farklı ve zor,hepsini bitirince 16. açılıyor tüm bölümlerin birleştirilmiş hali 10 dakika sürüyor sıfır hatayla oynaman gerek altın için insanı hayattan soğutuyor 😆
Her bölümde altın almak şart mı? Ben gümüş yeterli diye okumuştum. Final için altın şart olması lazım.
aynen dediğin gibi bölümleri bitirmen yetiyor 16.yı açmak için altın en sonda şart.Sana şimdiden kolay gelsin diyeyim😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomanson -- 5 Aralık 2024; 22:32:53 >
Teşekkürler, kanser olmadan alırım umarım :)
-
Yeni hedef GTA V önce henüz kazanmadığım 15 tane online kupayı halletmek istiyorum. Kimler yardım etmek ister
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben senle GTA5 oynarım kral, gta5'i PS3'te 3 defa xboxta 2 defa bitirdim platin almak için bir kez daha oynarım GTA6 öncesi güzel olur
İt takes two oynamadıysan onu da oynayalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 6 Aralık 2024; 1:53:56 >
Aslında şöyle anlık olarak konuşabileceğimiz PSN grubu, Telegram veya Discord sunucusu gibi bir şey olsa çok güzel olurdu.
Özellikle Online oyunlardaki kupalar için yardımcı olabilir herkes birbirine. Ya da fikir alma-verme vs.
Ne zaman bir online oyunun kupalarına başlasam Türk bulmak çok zor. Hep yabancılarla veya kendim halletmeye çalışıyorum.
Kendi dilinden birileri olunca daha keyifli olur.
Geçen ay Battlefield 5'te oyunda denk geldiğim bir Türk arkadaşla 500k puan kastık yaklaşık 2-3 saatte. Onun da bir sınıftaki silaha ihtiyacı varmış. Ona da yaklaşık 100k puan kastık. Kupa vs. toplamıyordu tabii, sadece online oyunlar oynuyor. Güzeldi, sohbet vs. ettik. Sadece online oyun da değil, diğer oyunlarda da yardımcı olunabilir.
Bildiğim kadarıyla PSN Türkiye adlı bir Discord grubu var ama orada da kupa için beraber oynayacak insan bulmak çok zor ve neredeyse imkânsız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 6 Aralık 2024; 2:35:1 > -
Ps4 mü ps5 sürümü mü?
Online kupaların hepsini aldım, sonra bıraktım oyunu. Hikâyedeki kupalara tekrar döneceğim bir ara ama çok fazla grind olduğu için üşeniyorum bu ara. Oyunu indirdim bu arada, duruyor. 4 sürümünü %100leyince kupaları ve karakteri 5'e aktarıp oradan devam edeceğim.
Sizin gibi 1 veya 2 kişi çıkarsa CMM3 ve CMM4'te yardıma gelebilirim.
Oyunun en zor kupası Masterminds ve Elitist kupası.
Elitist kolay gerçi. Masterminds da zor değil de azimli bir ekip lazım.
Mikrofon ve en azından 75+ lvl şart. Online'ı da yine bi' 50 saat falan oynayıp hakim olmakta fayda var. Belki yapmışsınızdır Doomsday'i bilmiyorum ama bir sorayım dedim.
3-4 ay oluyordur bitireli ve çoğunlukla Türk arkadaşlarla bitirdik. Arada yabancı da gelmişti. Bize ayak uydurmuştu.
-
Ps5 hocam. Yok hiç bir şey yapmadım şu an
Teşekkürler Onu da oynarız
Nick: fifaonbes15. Kupaları vs. etkilemiyorsa şu nicki de değiştireyim ben artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 6 Aralık 2024; 10:34:58 >
Etkilemiyor hocam denedim yakın zaman oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GTA V'e 70 altın madalya göreviyle başladım şimdiden 10 oldu RDR2'den daha kolay bence. RDR2 70 altın madalya görevinde ömrümü yedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 6 Aralık 2024; 18:4:5 >
Bencede tropy yardımlaşma diye bir WhatsApp gurubu açılabilir
@dante06 WhatsApp'da herkes telefonunu paylaşmak istemeyebilir. Aklıma geldi aslında da vazgeçtim.
PSN isimlerinizi yazarsanız PSN'de bir grup kurayım. Online/offline farketmez, kupalarda birbirimize yardımcı olup anlık yazılı veya sesli mesajlaşabiliriz. Online oyunlarda denk gelirsek psnprofiles gibi sessions kurabiliriz. İlgilenen olursa PSN adını yazsın, istek gönderirim. Oradan gruba davet ederim.
-
Burada gran turismo adında bir WhatsApp gurubu kurulmuştu,ben ordayım mesela bayada bi arkadaş var forumdan gayet güzel ve seviyeli bir şekilde iki üç yıldır ilerliyor.Sorun olacağını sanmıyorum ama yine sormak lazım isteyenler yazabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X