Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: byvolcan Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.289
Cevap
132
Favori
581.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11111112111311141115
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hatırladığım kadarıyla en zoru turnuvaydı, üst üste oynandığı için oyunlar arası save de alınmıyordu ama kendince bi heyecanı vardı bi ara ana oyunu komple askıya alıp günlerce Gwent kovalamıştım 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HighLimit kullanıcısına yanıt
    Tüm güçlü kartları toplayınca çok da zorlamıyor ikinci karşılaşmada bir kadın vardı en çok onda zorlandım. Çok zekice hamleler yapıyordu

2. ve 3. karşılaşma arasında save alınamıyor çünkü 3. karşılaşma direkt başlıyor ama onun dışında kalanlarda save alınabiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 22 Kasım 2024; 21:57:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Ben de zamanında karışıktır kesin diyerek hiç oynamamıştım ama oldukça eğlenceliymiş. Tek sıkıntı rastgele düşen kartlar yoksa Gwent'i çok beğendim. Tavsiye ederim

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

4 ya da 5 defa reload save yapmıştım o turnuvada, ilk 2 sefer reload yapınca dedim heralde rahat 4-5 uğraştıracak ama yaklaşık 1 saat içinde bitince rahatlamıştım  misable kupalardan bağımsız ben sadece 1 hikaye sonu var zannediyordum ama 3 farklı sonu var oyunun tamamen oyun içi aktivitelere göre ona dikkat et bence, ben en kötü sona denk geldim sonradan açıp diğer endingleri izledim ama gene de canımı sıkmıştı en kötü sona denk gelmek  

• Ozansal kullanıcısına yanıt

naneli fıs fıs yok ben kaçar

• 80 saatin sonunda 75. Platin

• #185 Trine 4
    Sevdiğim serinin 4. Oyununu katalogta görünce oynadım, atmosferi, müziklerine rağmen underrated bir oyun, genel olarak bulmaca-aksiyon-keşif oyunu. Yaklaşık 2000 tane collectible var, ben ipucu özelliği kapalı oynadım ama özellikle 2. yarıdan itibaren bazı bulmacalar inanılmaz derecede saçma ve zorlamaydı, oyunun sonla doğru hâliyle sinirlenmeye başladım ve neden underrated kaldığını anladım. Trine 5'in zaten PlayStation kanadında 5 bin oyuncu barajını bile aşamadığını gördüm, sırf atmosferi için zorlama bulmacalara bir kez daha bulaşmam bu bana yetti.

Metroidvania seven arkadaşlara kesinlikle öneririm.
    Video rehberiyle bitirirseniz tek seferde platinlersiniz. İlk oynanışta tek başınıza yardım almadan platinlemek zor.

• 
Sayfa: önceki 11111112111311141115
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.