Orayı şu an sen manipüle ederek kaosa çekiyorsun, eleştirdiğim şeye cevap değil çünkü bu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1113. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
# 444
Wolfenstein The New Order
Efsaneyi yeniden oynamak harikaydı. Tek kelime ile mükemmeldi. Böyle oyunlar kolay kolay bulunmuyor artık. Değerini bilmek şart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 17 Kasım 2024; 18:44:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Darısı The New Colossus'a
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Soma daki hikâye insanı derin düşüncelere götürüyor.
O malum kupa yüzünden imkansız benim adıma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 17 Kasım 2024; 22:7:17 >
182. Derken 182. Platin kupami? Eğer öyleyse bravo.
-
Evet hocam 182. Platin kupa, teşekkür ederim, yaklaşık 8 yıl oldu bazen çok zamanım oluyor bazen hiç olmuyor genel olarak böyle bir koleksiyonum oldu
-
#183 Alex Kidd in Miracle World DX
1980lerin Acade macera oyununun remake versiyonunu yapmışlar, normalde Unity motoruyla yapılan oyunlar gözüme hep çiğ gelse de geçmişin hatrına oynadım, özellikle R2 tuşuna basınca bir anda 1980 versiyonuna geçiyor o olay çok hoşuma gitti bir tuşla geçmişe gidip geleceğe dönmek güzel hissettirdi keşke aynısı crash bandicoot ta da olsaydı ya da remake olan oyunların hepsinde bunu görebilsek. Katalogta oyun bedava herkese tavsiye ederim üst üste tüm oyun bosslarını hiç hasar almadan geçme kupası var haricinde tüm kupaları kolay sayılır.
Tebrik ederim. Şu yorumla birlikte paylaşılan trophy mesajı bence kıymetli. Bazen oyun hiç tarzım olmasa da yorumu okuyunca ikna olup başlayasım geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam, oynadığım oyunları mümkün mertebe artılarıyla eksileriyle inceleyip anlatmaya çalışıyorum bir kişiye dahi faydası oluyorsa ne mutlu
Kaldırılacak oyunlar (Asya bölgesi) Muhtemelen avrupa bölgesinde de aynı oyunlar olacaktır.
Oynamayı veya platinlemeyi düşündükleriniz varsa bir an önce başlamak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 19 Kasım 2024; 13:30:35 >
-
Bu ay kataloğa eklenen Dying Light 2 oyununu platinlemek isteyen arkadaşlarımıza önemli bir uyarı. Muhtemelen güncelleme gelmiştir ama oyunda bazı kupalar hatalı.
Belediye hizmetleri/ tesisler atanması
Ultra maraton/ 960 km seyahat
Don kişot/ yel değirmenleri
Kontrollü gitmekte ve sık sık kayıt oluşturmakta fayda var.
3 yıl sonra dönüp şu kupalara bir kez daha bakacağım
Son yeldeğirmeni bende de aktif edilmiyordu iki yılıdırda düzeltmemişlerdi.5. ayda çıkan yamada düzelmiş platini aldım onun dışında sorunlu kupa yoktu bende.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Grup varsa geleblirim hocam ben de online kupaları almak istiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ISKABattlefield 5 online kupaları için 1 kişiye ihtiyacımız var. Özel sunucu açıp kupaları beraber alacağız. En az 4 kişi gerekiyor. Sunucu açmak ücretsiz zaten.
Bizim gibi almayı düşünen varsa PSN adını yazsın. Beraber online kupaları alalım.
Daha yeni bitirdim. Denk gelseydik hallederdik. Psnprofiles'tan Sessions yakalamaya çalışın. Ben de öyle aldım online kupaları.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turkcebeci_
Bu ay kataloğa eklenen Dying Light 2 oyununu platinlemek isteyen arkadaşlarımıza önemli bir uyarı. Muhtemelen güncelleme gelmiştir ama oyunda bazı kupalar hatalı.
Belediye hizmetleri/ tesisler atanması
Ultra maraton/ 960 km seyahat
Don kişot/ yel değirmenleri
Kontrollü gitmekte ve sık sık kayıt oluşturmakta fayda var.
3 yıl sonra dönüp şu kupalara bir kez daha bakacağımEkip kurulacak mi daying light için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X