Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.305
Cevap
132
Favori
582.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11111112111311141115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet RDR1’i de pahalı diye almamıştım, dahil olması iyi olmuş. En azından aboneliğin aylık 199 ₺ olması ucuz. Bir ara yaya yaya ve zaman kasıntısı hissetmeden yapacağım. :)

• HighLimit kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bence platin kazanması en kolay oyun Arkham Knight ama ilginçtir seride en düşük yüzde ile kazanılan platin de bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkham Knight çok fazla indirime girdi bir de katalogta da olunca mesela indirip şöyle bi girip çıkan çok olmuştur hâliyle platinleyen/oynayan oranı oldukça düşük kalmıştır, benim için 1 numara her zaman Arkham Asylum 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• #182 Elden Ring

Oyun zaten GoTY ışıklandırmalar, efektler, hikaye örgüsü, yaratık çeşitliliği, silah çeşitliliği, ekipman çeşitliliği build çeşitliliği vs derken mmorpg kadar çok öğesi olan bir oyun yapmışlar, sanki Bloodborne ve Witcher'ın Game of Thrones evrenindeki çocukları gibi bir şey olmuş. Açık atmosferde sanki Game of Thrones evreninde gezer gibi hissettiriyor, kapalı bir yere girdiğinizde bir anda Bloodborne kasveti ortaya çıkıyor.

Oyun büyüklü küçüklü Boss kaynıyor kaç tane kestim bilmiyorum bile hikaye sonunda üst üste 5 bossla karşılaştım.

Bana göre eksisi büyük bosslarda alan çok dar hissettiriyor belki bunu da bilerek yapıyorlar rahatsız hissettirmek için ayak bileği ayak görmekten bıktım boss keserken.

Bir başka eksisi oyun başında da çoğu bosstan tek yiyordum, oyun sonunda o kadar Vigor can kasmama rağmen 60 vigorla hâlâ bosslardan tek yiyordum o zaman o kadar can kasmanın ne anlamı var rahat olsun diye melee build kastım pişmanım böyle olacağını bilseydim mage kasardım.

Gene de son sözüm bu oyunu oynamayan çok fazla şey kaçırıyor, oyunculukta bu bir üst seviye.

Bir de mimic tear reyizi unutmayalım

• ISKA kullanıcısına yanıt

Sanat eseri.  Vaktinde PLUS verince yine çöp verdiler diye bu oyunu da yerden yere çalmışlardı.. Bu oyunun konseptini sevdiyseniz yine böyle underrated kalmış Sea of Solitude, Little Nightmares 1-2, GRIS, SOMA, The Unfinished Swan, Beyond Eyes, The Liar Princess and the Blind Prince oyunlarını da tavsiye ederim. Özellikle SOMA, Little Nightmares ve The Liar Princess kesinlikle oynanmalı.  

• Ozansal kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Evet, kısa ve öz güzel bir deneyimdi.

Sea of Solitude listemde var, oynama fırsatım olmadı henüz.

Little Nightmares 1-2 bitirmiştim. Gris'i de bitirdim. Soma denedim ancak pek sevmemiştim, tekrar şans vereceğim.

The Unfinished Swan, Beyond Eyes, The Liar Princess and the Blind Prince. Bu 3 oyunu duymamıştım. Bakacağım, sağ olun.

• ISKA kullanıcısına yanıt

SOMA türü itibari ile biraz rahatsız edici olabilir. Karanlık atmosferi, klostrofobik hissiyatı vs. Başlarda biraz yalnız ve konudan uzak takıldığınız için sıkma olayı olabilir, evet. Bu oyun da What Remains of Edith Finch gibi bir yürüme simülasyonu, ama hikâyesi sıradan değil. Tekrar şans verirseniz ilerledikçe sevebilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca diğer söylediğim oyunlar da hem kupa zorluğu hem de hikâye olarak sizi üzmez.

Son olarak aklıma gelmişken benzer iki oyun da bonus olarak yazayım. OMNO ve Everyboby’s Gone to the Rapture. İyi oyunlar.

• Orayı şu an sen manipüle ederek kaosa çekiyorsun, eleştirdiğim şeye cevap değil çünkü bu eleştirdiğim şeyde senin için sorun yoksa cevap vermezsin sen için de sorunsa sen de dile getirirsin, sen şu an sadece bana sataşıp beni kışkırtmaya çalışıyorsun.

• # 444
    Wolfenstein The New Order

Efsaneyi yeniden oynamak harikaydı. Tek kelime ile mükemmeldi. Böyle oyunlar kolay kolay bulunmuyor artık. Değerini bilmek şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 17 Kasım 2024; 18:44:4 >
  • Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt
    Darısı The New Colossus'a

• Ozansal kullanıcısına yanıt

Soma daki hikâye insanı derin düşüncelere götürüyor.

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

O malum kupa yüzünden imkansız benim adıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 17 Kasım 2024; 22:7:17 >
  • HighLimit kullanıcısına yanıt

182. Derken 182. Platin kupami? Eğer öyleyse bravo.

• oyungazi kullanıcısına yanıt

Ben şahsen korku türünde Alien Isolation, The Evil Within, Silent Hill oyunlarının temalarını ve altyapılarını da severim, ama bu bilindik oyunların yanında dahi SOMA benim için bir numara.  

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt
    10 dakika geçilemeyen sinematik de epey bi soğutuyor

Bende böyle bekliyor

• oMeR24 kullanıcısına yanıt

Evet hocam 182. Platin kupa, teşekkür ederim, yaklaşık 8 yıl oldu bazen çok zamanım oluyor bazen hiç olmuyor genel olarak böyle bir koleksiyonum oldu 

• Sen olayı halletmişsin sayıyorum ben. Çünkü hayatta gördüğüm en gereksiz en saçma kupayı yok sayıyorum.

@MessiTugi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 18 Kasım 2024; 9:29:3 >
  • #183 Alex Kidd in Miracle World DX

1980lerin Acade macera oyununun remake versiyonunu yapmışlar, normalde Unity motoruyla yapılan oyunlar gözüme hep çiğ gelse de geçmişin hatrına oynadım, özellikle R2 tuşuna basınca bir anda 1980 versiyonuna geçiyor o olay çok hoşuma gitti bir tuşla geçmişe gidip geleceğe dönmek güzel hissettirdi keşke aynısı crash bandicoot ta da olsaydı ya da remake olan oyunların hepsinde bunu görebilsek. Katalogta oyun bedava herkese tavsiye ederim üst üste tüm oyun bosslarını hiç hasar almadan geçme kupası var haricinde tüm kupaları kolay sayılır.

• 
Sayfa: önceki 11111112111311141115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.