< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1112. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turkcebeci_
Biri bana durduk yere bulaşıyor demişsin ama şu mesajına anlam verememekle birlikte çok da umurumda olmamıştı.
Bu forumda çok değişik tipler var, biri kupa kasana laf söylüyor, biri ucuz platine laf söylüyor, bi de dün senin mesajınla çapraz platform gidene laf söylendi. Benim görüşüm hepsine aynı. SA-NA-NE.
Saçma buluyorsan veya ilgilenmiyorsan ybsg der geçersin olur biter.
Bu forumda çok değer verdiğim kişiler var. Kişi derken rumuz ve yazılarına göre diyorum. Yoksa dünya görüşü/siyasi düşüncesi/dini inancı/tuttuğu takım/giydiği kıyafet belki benimle taban tabana zıt. O yüzden bunların hiç birini merak etmiyorum. Neden? Çünkü banane!
Oyungazi, venom, neco, byvolcan, messitugi ve birkaç arkadaş daha bu konunun değerini arttırıp yaptığı şeylere saygı duymamı sağlıyor. Hiç biriyle bi merhaba demişliğim yoktur ama düşüncelerine görüşlerine önem veriyorum. Konuyu takip etmemin sebebi de bu.
Sana gelecek olursak Burada aldığın kupalar emin ol kimsenin ikinde değil. Gördüğüm kadarıyla herkesi engellediğini söylüyorsun. Motivasyonun ne gerçekten merak ediyorum?Kupalar kimsenin umrunda değilse neden o zaman gidip tekrardan basit yoldan auto-pop bataklığıyla nasıl kupa aldığını söyleyip hem de anlatıyorsun, okurken bile midem bulanıyor bu tarz zırvaları.
Motivasyonunu merak etmeye devam edebilirsin böyle cevap veren birine fazla bile yazdım,
Sen gece uyurken saydığın isimleri sayıklayarak uyumaya devam et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İşte seviye çıktı ortaya, umarım bu hakaretinden dolayı süresiz uzaklaştırma alırsın. Engelliyorum ayrıca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya hafızası zayıf ya da MrMakine hesabını buna sattı, madem aynı kişi değil. Ama zannetmiyorum. Buram buram MrMakine kokuyo.
-
-
-
Tebrikler, katalogdan ayrılmasına bir hafta kala aradan çıkmış olması yerinde olmuş
Valla bravo helal olsun...👏 Asla kalkışmayacagım tek kupa.... Enderlik oranı yüzde kaç hocam bunun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 13 Kasım 2024; 18:48:29 >
-
-
Tebrik ederim kral, kıskanmadım değil
-
GTA+'da oynarsınız olmazsa. Orada hem tüm seri var. Yaklaşık 6 gün kaldı kalkmasına. Yapılabilir ama sıkıcı olma ihtimali yüksek. Toplanabilirler çok fazla, yan görevler vs.
-
RDR 1 ve Bully de var GTA+ da
Teşekkürler bence platin kazanması en kolay oyun Arkham Knight ama ilginçtir seride en düşük yüzde ile kazanılan platin de bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
Teşekkürler bence platin kazanması en kolay oyun Arkham Knight ama ilginçtir seride en düşük yüzde ile kazanılan platin de bu.Arkham Knight çok fazla indirime girdi bir de katalogta da olunca mesela indirip şöyle bi girip çıkan çok olmuştur hâliyle platinleyen/oynayan oranı oldukça düşük kalmıştır, benim için 1 numara her zaman Arkham Asylum
-
-
-
Teşekkürler. Evet, kısa ve öz güzel bir deneyimdi.
Sea of Solitude listemde var, oynama fırsatım olmadı henüz.
Little Nightmares 1-2 bitirmiştim. Gris'i de bitirdim. Soma denedim ancak pek sevmemiştim, tekrar şans vereceğim.
The Unfinished Swan, Beyond Eyes, The Liar Princess and the Blind Prince. Bu 3 oyunu duymamıştım. Bakacağım, sağ olun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X