Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.398
Cevap
135
Favori
587.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11121113111411151116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 için mi 2 için mi hocam? Bende ikisi de var seve seve yardım ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcebeci_ kullanıcısına yanıt
    960 km kupası için kontrolcüye lastik bağlayıp metroda sabaha kadar koşmaya bırakıyordum başka türlü tek oynanışta ulaşılabilecek bir mesafe değil bence.

Yel değirmeninden de neler çektim başka bir oyuncunun oyunundayken yapılırsa da sayılıyordu bu arada. Ben öyle yapabilmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 21 Kasım 2024; 6:7:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISKA

Daha yeni bitirdim. Denk gelseydik hallederdik. Psnprofiles'tan Sessions yakalamaya çalışın. Ben de öyle aldım online kupaları.

Tamam hocam teşekkürler.

Arkadaşlar bu arada Harry Potter: Quidditch Champions oynayıp platinlemeyi düşünen varsa bir bilgi paylaşayım. Oyunda bulunan Superb Keeper kupası 6 Kasımdan beri hiç kimse tarafından açılamamış. 6 Kasımda bir güncelleme gelmiş oyuna ve kupa o günden beri buga girmiş durumda. Platinlemeyi düşünüyorum ancak güncelleme gelip bugın çözülmesi gerekiyor ilk başta. Başlamayı düşünen arkadaşların haberi olsun. Her kupayı açsanız bile Superb Keeper için güncellemeyi beklemeniz gerekli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keyifli bir oyundu. Kesinlikle tavsiye ederim.

NOT: 17 aralıkta Plus'tan kaldırılacak.

NOT 2: Oyunda auto pop-up yok. PS4 30 fps, PS5 60 fps. Tercih burada sizin.

Kaçırılabilir 1 tane kupa var ama o da çok basit. Minik canavarlardan birini L2 tutup başka bir minik canavara fırlatın ve kupayı alın. Kaçırsanız bile tutorial kısmında alabilirsiniz.

Onun haricinde benim sonda yaptığım 2 kupayı başta da alabilirsiniz.

Bunlardan biri yüksek bir yerden aşağı atladığınızda son anda X'ya basıp köpük oluşturmanız. Diğeri de etçil bitkinin ağzında durup ölün. Bunun haricindeki diğer tüm kupaları keşfederek alabilirsiniz.

Hiç zor değil. Yine de kaçırdıklarınız olursa bu rehberi kullanabilirsiniz.

Rehber:

youtube
    Tinykin, a game which shares similarities in both name and design to Pikmin, is a brand new platformer developed by Splashteam and released on 30th August 20...
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLrruuJW_qMT1JiZS5zBJTJcjrj5Cj3q6s

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

2. Oyun için hocam, oynayanlar var ise oyununa girip yardım edebilirim. Ama kulaklık yok maalesef yazarak konuşabiliriz.

Bide bloodbourne ye girmek istiyorum, full oyunu coop oynayabiliyor muyuz. Yoksa sadece bosslarda mı online oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 22 Kasım 2024; 12:26:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Bloodborne full coop oynanmıyor hocam. Belli çağırma noktaları var ki onlar da genelde boss'a yakın yerler oluyor

Anladım, sadece boss da cagirabiliyorsun.

• Şu 2 oyun güzel fiyata düşmüş. İkisinde de online kupalar var. Oynamayı düşünenler varsa almayı düşünüyorum. Oynamak isteyen olursa Psn adını yazsın, online kupaları alalım.

• Gwent kartlarını toplama kupası beni bitirdi ya. 2 gün uğraştım ama sonunda aldım. Kalanlar kolay kupalar. Platine az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 22 Kasım 2024; 20:29:53 >

Witcher 3 de tek sevmediğim şey Gwentdi. At yarışlarını bile full yapmıştım. Kart toplama işine giremedim

Hatırladığım kadarıyla en zoru turnuvaydı, üst üste oynandığı için oyunlar arası save de alınmıyordu ama kendince bi heyecanı vardı bi ara ana oyunu komple askıya alıp günlerce Gwent kovalamıştım 

• HighLimit kullanıcısına yanıt
    Tüm güçlü kartları toplayınca çok da zorlamıyor ikinci karşılaşmada bir kadın vardı en çok onda zorlandım. Çok zekice hamleler yapıyordu

2. ve 3. karşılaşma arasında save alınamıyor çünkü 3. karşılaşma direkt başlıyor ama onun dışında kalanlarda save alınabiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 22 Kasım 2024; 21:57:55 >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Ben de zamanında karışıktır kesin diyerek hiç oynamamıştım ama oldukça eğlenceliymiş. Tek sıkıntı rastgele düşen kartlar yoksa Gwent'i çok beğendim. Tavsiye ederim

4 ya da 5 defa reload save yapmıştım o turnuvada, ilk 2 sefer reload yapınca dedim heralde rahat 4-5 uğraştıracak ama yaklaşık 1 saat içinde bitince rahatlamıştım  misable kupalardan bağımsız ben sadece 1 hikaye sonu var zannediyordum ama 3 farklı sonu var oyunun tamamen oyun içi aktivitelere göre ona dikkat et bence, ben en kötü sona denk geldim sonradan açıp diğer endingleri izledim ama gene de canımı sıkmıştı en kötü sona denk gelmek  

• naneli fıs fıs yok ben kaçar

• 80 saatin sonunda 75. Platin

• #185 Trine 4
    Sevdiğim serinin 4. Oyununu katalogta görünce oynadım, atmosferi, müziklerine rağmen underrated bir oyun, genel olarak bulmaca-aksiyon-keşif oyunu. Yaklaşık 2000 tane collectible var, ben ipucu özelliği kapalı oynadım ama özellikle 2. yarıdan itibaren bazı bulmacalar inanılmaz derecede saçma ve zorlamaydı, oyunun sonla doğru hâliyle sinirlenmeye başladım ve neden underrated kaldığını anladım. Trine 5'in zaten PlayStation kanadında 5 bin oyuncu barajını bile aşamadığını gördüm, sırf atmosferi için zorlama bulmacalara bir kez daha bulaşmam bu bana yetti.

Metroidvania seven arkadaşlara kesinlikle öneririm.
    Video rehberiyle bitirirseniz tek seferde platinlersiniz. İlk oynanışta tek başınıza yardım almadan platinlemek zor.

• tüm karakterleri son lv yapma kupası için xp kasmak gerekiyor aynı bölümü tekrar tekrar oynamak lazım bunun dışında keyifli oyundu 👌🏻

• 
Sayfa: önceki 11121113111411151116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.