Uncharted macerasını sonunda tamamladım. Platinlemeyi düşünenler için tecrübelerim şunlar: Uncharted: Legacy of Thieves Collection: Oyunun ps4 sürümlerindeki save dosyalarınızı aktarabilirsiniz. Auto-pop var ama sanırım biraz sıkıntılı gibi. Ben de tüm kupaları patlatmadı. Şu kadar kişi vur tarzı birçok kupayı tekrar yapmak zorunda kaldım. Bunun sebebi sanıyorum ps4 sürümünde kalan kupaları temizlediğim için ps5 sürümüne aktarınca istatistikleri saymadı. Saymadığı için de kupalar patlamadı ancak tamamını hızlıca alanlar var. Tam çözemedim mantığını. Yine de benim gibi alamazsanız çok uzun sürmeyecektir. Uncharted: The Lost Legacy: Oyunu önce kolayda bitirip daha sonra Ezici zorlukta bitirmenizi öneririm. Bu şekilde hileler aktif oluyor. Ezici zorluğu bu şekilde çok daha hızlı ve kolay bir şekilde bitirebilirsiniz. The Way of the Warrior kupasını ilk seferde almak isterseniz 4. bölümdeki 1 kupayı es geçmeniz gerekecek. Hiçbir şekilde ateş etmek veya bomba atmamak gerekiyor. Attığınız anda geçersiz kılınıyor ne yazık ki. Uncharted 1-2-3 Remastered: Ezici zorluğu bitirdikten sonra Acımasız zorluk kupasını için glitch yöntemi var. Uncharted Tweaks Glitch Brutal diye aratınca nasıl yapılacağını anlatıyor. Youtube'da birden fazla rehber videosu var. Zor değil zaten yapması. Bu yöntem 1, 2, ve 3. oyunda işe yarıyor. Sadece 2. oyunda yapmak için oyunun dijital veya diskli versiyonu 1.00 olmalı. Speedrun kupaları için ise rehber izleyip yapın mutlaka. En kolayı 3. oyundu benim için. Birkaç yerde sadece izleyip kendim geçtim. Diğerlerini zaman geçtiği için unutmuştum bölümleri, o yüzden rehber izleyerek kolayca alabilirsiniz. Çörekçi Drake kupasını da Speedrun ile yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli şey: Oyundan çıkmanız gerekti, konsolu kapattınız. Oyunu açar açmaz hiçbir hareket etmeden hemen Çörekçi Drake kıyafetini aktif edin. Yoksa kupayı geçersiz sayabilir. İlk oyunda jetski bölümünde başıma geldi. Bu şekilde yapmama rağmen bile kupayı geçersiz kılmıştı. Uncharted 4: A Thief's End: Bu oyunun Speedrun kupasında bir glitch var. Uncharted 4: Easy Speedrun Trophy - Glitch yazarak rehber videoları bulabilirsiniz. Onun haricinde kupalar kolay. Asıl zor olan 2 kupa var. Crushing ve ...It kupaları. Bu kupaları yapmak için 2 yöntem önerebilirim. Ya para harcayıp mağazadan bosslar için yapılacak bir özellik glitchi var. Bunu satın almak gerekiyor. Ya da Hayatta Kalma modunu ustalıkla oynayan 1-2 kişiye ihtiyacınız var. Bu kupaları para karşılığı yapan bazı kişi ve gruplar var. Boostluyorlar. Benim şansıma böyle biri denk geldi ve yardım etmişti, para vs. almamıştı ancak benimle beraber 1 kişiyi daha boostluyordu ve ondan sanıyorum ücret almıştı. Aramızda samimi sohbet olunca yardım etmek istedi. Yoksa konuştuğum adam bunu bildiğiniz meslek hâline getirmiş. 25 Pound'a yapıyormuş. Psnprofiles'ta da mutlaka yapacak kişiler bulabilirsiniz. Tek başınıza da yapılabilir ama inanın neredeyse imkânsız. Çok fazla ezber ve pratik gerektiriyor. Oyunun serverları ne zaman kapanır bilmiyorum ama neredeyse 10 yıl olacak, serverlar hâlâ aktif. Serverlar kapanmadan almanızda yarar var. Onun haricinde herhangi bir kupada takılan olursa veya yardıma ihtiyacı olan vs. yazabilir. Bildiğim bir şeyse yardımcı olurum mutlaka. |
DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1121. sayfa)
-
-
Tebrikler
4. oyunu neredeyse son anda, 5 saat 58 dakikada bitirmiştim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Macera eksik benden demesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de 1-2-3-4-lost legacy platin ama ps5 için çıkanı kasıyorum sıfırdan savei de yok, ezicide bitti ikisi de baya zormuş unutmuşum.
6 saat altında bitir ve %70 accuracy kupaları bug ile alınıyor onları da kaptım, collectiblelar işkence mola verdim şimdilik
-
Ps vita bakıyorum. Uyguna denk getirip de alırsam ilk oynayacağım oyun bu olacak :)
Killzone Mercenary'yi unutmayın :)
-
-
Eline emeğine sağlık 👏👏👏
Bu trophy hastalığı kötü birşey,xboxda bedavaya oynayabileceğim sayısız oyun, oyunları daha ucuza daha kaliteli oynayabileceğim güçlü bir PC var,switch ve bir sürü alternatifim var ama nedense hep Ps ye yöneliyorum.
-
Bende ilk ps3 zamanında çıktığında başlamıştım.O zamanlar bekarım zaman bol kasıyordum oyunları.Şimdi iş güç çoluk çocuk pek vakit olmasada sevdiğim oyunları platinlemeye çalışıyorum.Series x de var ama onun başarım olayı kupanın verdiği tadı nedense vermiyor.O kupanın şekli açıldığında çıkan ses enteresan bir şekilde beni etkiliyor
Rare achievement sesi hepsinden iyi bence
Harold ZhengyoutubeXbox Series X Rare Achievement Unlock soundhttps://www.youtube.com/shorts/A4-cxI6L-28?si=_dauRtgrT87_RtS_
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Katılıyorum. Xbox’taki achievement sistemi çok kötü. 1 tane bile achievement açasınız gelmiyor. Anlamsız bir şey. Varlığı veya yokluğu hiç fark ettirmiyor.
2007 yılında dünya sıralamasında xbox achievementda 73.sıraya çıkmıştım dünyada,ama daha sonra korsan oyuna başlayınca ban yemiştim bayağı bir geri atmıştı silinmişti korsan sonrası achievementlarım,ps3 ilk çıktığında trophy yoktu sonra geldi ilk başlarda önemsemiyordum,mesela mgs 4 ü bitirmiştim,trophy güncellemesi sonra gelmişti ,ilk platinim Uncharted 2 idi ,Şimdi mesela Xbox da ninja gaiden 2 yi oynuyorum,ps de olsa oyunda bakılmadık köşe bırakmam trophy yüzünden ama achievement önemsemediğinden pata küte ilerliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de oyleyim platin kasiyorsam zor da olsa uzun da surse kafaya koyarsam yaparim cunku %90da kalinca hicbir sey ifade etmiyor bana kupalar ama xboxda 700-800G acsam yetiyor bana seviyorum onu da fakat mesela mortal kombat 1 970/1000G acmistim daha sonra gittim psye aldim o en gicik kupayi platin almak icin kasmistim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Şubat 2025; 20:8:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende diyordum kimle yazışıyor bunlar, meğer adam bende engelli imiş. Hocam bunlar ps konularına gelip tartışma çıkarmaya çalışan değişik insanlar😁 Engelleyin işimize bakalım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 6 Şubat 2025; 20:16:54 >
Valla senelerdir forumdayim daha kimseyi engellemedim,daha doğrusu o pozisyona hiç gelmedim.Seviyeli tartışma yanlısıyım ama bazen insanın dengesini bozabiliyorlar
Ragnarok çok güzel olmuş ama yan görevleri yapmak, kasaları açmak falan resmen zulüm olmuş keşfetmeye yönlendirmek için yapmışlar belli ama fazla kasmışlar görevi alabilmek için ayrı yapabilmek için ayrı mücadele vermek gerekiyor, buradaki mücadeleden kastım oyunun zorluğu değil, haritayla olan mücadele, bir de gece gündüz döngüsü var hangi yan görev ya da kasa hangi döngüde belli değil bir süre sonra insanın başını ağrıtıyor sürekli kaybolmak ya da nereye gidecektim diye aramak oyunun akışını mahvediyor
God of Warların haritası işkence maalesef özellikle kargalarda ama oyun kalite olduğu için platin kasılıyor.
-
Oyun mükemmel olmuş grafik olarak, oynanış olarak hikaye olarak, her şey sürekli dinamik tam bu kadardır derken yeni özellik açılıyor harita açılıyor tek kelimeyle muazzam, ama yan görevleri yaparken en azından navigasyon doğru çalışmalıydı görevi almaya bile gidemiyorum gösterdiği yere gidiyorum yerin etrafında 40 kez dönüyorum almaya çalıştıkça görevden uzaklaştırıyor navigasyon düzgün çalışsa etrafı seyrede seyrede gidilir ama bu haliyle sürekli haritayı açmaktan ne oyuna ne de grafiklere konsantre olunuyor oyunu ilk 20 saat oynarken son 10 yılın en iyi oyunu diyordum ama gelinen noktada değerlendirmem 7/10 neden GoTY değil acaba diyordum cevabı oynarken buldum,
Hatta o sene GoTY olan Elden Ring'te bile bu kadar zorlanmadım haritada gezerken, bölge keşfederken görev yaparken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 7 Şubat 2025; 12:25:38 >
Kim ne derse desin, God of War öyle ahım şahım bir oyun değil. Bir kere oyun çok sıkıcı. Eski oyunlardaki o tepe kamerası gitmiş, yerine omuz üstü kamera gelmiş, diyaloglar da bir o kadar sıkıcı.
Platinlemek için başladım, o kadar sıkıldım ki yarıda bıraktım. Ne hikayesi beni çekti ne oynanışı.
Benim Elden Ring hastası bir arkadaşım da gitti GoW: Ragnarok'a oy verdi 2022'de. Niye öyle yaptığını sordum, içinden öyle oy vermek geldiğini söyledi. Oyunu daha oynamamış 😄 Neymiş, GoW oyunları kötü olamazmış.
2018'de Rdr2 gibi bir şaheser dururken bu oyunun yılın oyunu seçilmesi bana garip geliyor. Gerçi oyuncu tercihlerine saygı duymak lazım gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X