Şimdi Ara

DH Turnuvası(Fifa09) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
0
Favori
9.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi canım bende bayıldım maçlara,sizle denk güçlerimiz,bol bol maç yapalım lig dışındada
  • Herzaman
  • Son Durum D Grubu:

quatroxx 1-7 SelfishCino
    SelfishCino 3-1 AtilaTR
    SelfishCino 8-0 ozmeteor
    SelfishCino 5-0 ozmeteor
    SelfishCino 8-0 ozmeteor
    ozmeteor 2-0 AtilaTR
    SelfishCino 3-1 AtilaTR
    SelfishCino 1-0 AtilaTR
    quatroxx 0-1 ozmeteor
    ozmeteor 0-1 AtilaTR
    ozmeteor 0-1 AtilaTR

SelfishCino--------------------- ( 7 Maç ) "Puan 21"

ozmeteor ---------------------- ( 7 Maç ) "Puan 6"

AtilaTR------------------------- ( 6 Maç ) "Puan 6"

quatroxx----------------------- ( 2 Maç ) "Puan 0"

Kalan Maçlar:

quatroxx - SelfishCino
    quatroxx - SelfishCino
    quatroxx - ozmeteor
    quatroxx - ozmeteor
    quatroxx - AtilaTR
    quatroxx - AtilaTR
    quatroxx - AtilaTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 9 Mayıs 2009; 11:31:13 >

• lippton ve dekanss arkadaşlarla bi türlü karşılaşamadık ya :/
  • arkadaşlar bence bi tarih belirleyelim ve o tarihe kadar live a girmeyen veya live a girip maç yapmayanlar diskalifiye olsun böyle olmaz bu..örneğin önümüz haftasonu ben bu akşam müsait olucam ama grubumdakileri en fazla yarım saat 1 saat görüyorum online kaç gündür..hydesizm 3 gündür girmiyor bu haftasonu da bi tane maç bile yapmayanları eleyelim bence..
  • ok pazartesiye kadar çoğu maçını yapmayanlar elenmiş sayılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakshi -- 8 Mayıs 2009; 16:26:13 >
  • quatroxx arkadaşım bu gece girerse maçlarımızı bitirebiliriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: madozan

lippton ve dekanss arkadaşlarla bi türlü karşılaşamadık ya :/

dostum yanlış anlama ama bak ben sana invite atıyorum,mj atıyorum ama cvp bile atmıyorsun.gidiyorsun pgr 4 oynuyorsun..ben havaalanında çalışıyorum yani kısıtlı zamanda turnuvaya eksiksiz bir şekilde eşlik etmeye çalışıyorum.eğer bn netteyken en azından mj atarsan yada partiye dahil olursan konuşur hemen maçımızı yaparız.

zaten bizim grupta sadece bnm lippton la tek bir maçım kaldı.birde madozanla olan maçlarım var.zaten kesinleşti gibi herşey.şuan hatırlamıyorum tam skor olarak ama ben (yani dekansss 1) lippton u 2 maçta yendim.skorları atabilirim yasin sana live dan.tek maç kaldı aramızda ama madozanlada yapalım hep aynı maç olmasın diye bekledim..bu akşam yapalım artık dostum

• tamamdır bu akşam 6 maçıda yapalım benm için uyar :)
  • @Puerco

Hocam artık gir ya 3kişi seni kaç gündür bekliyor
  • quatroxx ; bu gece maçları tamamlayalım...bi senle maçı eksik herkezin...

ayrca;çeyrek final kuraları ; A1-B2 , B1-A2 , C1-D2 , D1-C2 şeklinde mi olacak?? yoksa gene mi kura çekeceğiz??? bana sorarsanız kuraya gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 8 Mayıs 2009; 20:28:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostLight

@Puerco

Hocam artık gir ya 3kişi seni kaç gündür bekliyor

Evet ya, bugün giricem dedi diye 4 saattir onu live'da bekliyorum ayıp ya
  • cem son maçta noldu bi açıklık getir birden dashboarda döndün sonra chat imide kabul etmedin

kuralar çekilir tekrar kimse gönüllü değilse ben yapayım kuraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakshi -- 8 Mayıs 2009; 22:21:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakshi

ok pazartesiye kadar çoğu maçını yapmayanlar elenmiş sayılsın

Hocam en iyisi o olacak.Puerco gruba katıldı, dilitron ile 1 maç yaptı ve bir daha girdiğini gören olmadı
  • quote:

cem son maçta noldu bi açıklık getir birden dashboarda döndün sonra chat imide kabul etmedin

Ya maç yapıyorduk bi anda maçtan kendi çıktı sonra çıkmam lazımdı o an direkt çıktım kusura bakma.

Bu arada net koptu evrensel ile maç yaparken 1-1 devam ediyordu ne olacak arkadaşa sordum öyle işlemiş dedi ki zaten öyle işliyor onu ben de biliyorum ama yenildim sayılacak galiba (: ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

arkadaşlar bence bi tarih belirleyelim ve o tarihe kadar live a girmeyen veya live a girip maç yapmayanlar diskalifiye olsun böyle olmaz bu..örneğin önümüz haftasonu ben bu akşam müsait olucam ama grubumdakileri en fazla yarım saat 1 saat görüyorum online kaç gündür..hydesizm 3 gündür girmiyor bu haftasonu da bi tane maç bile yapmayanları eleyelim bence..

bencede....en geç pazar akşamına kadar grupları bitirelim artık...bizim gruptada herkezin quatroxx ile 2 maçı var,diğer maçların hepsi tamamlandı...onu bekliyoruz sadece...
  • ok cem bizim maç sayılmadı ama evrenle olan maç 3-0 yenilgi sayıldı
  • quatroxx arkadaşımız henüz giremedi sanırım Live a
  • quote:

cem son maçta noldu bi açıklık getir birden dashboarda döndün sonra chat imide kabul etmedin

yakshi;madem direk çapraz eşleşme olmayacak,o zaman grup birincileri ve ikincilerini ayrı olarak eşleştir...iki grup birincisinin çeyrek finalde karşılaşıp birbirini kırması biraz haksızlık olur bence....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 8 Mayıs 2009; 23:21:55 >
  • öyle yapıcam zaten 1.ler 2.lerler karşılasacak

edit: çektim kuraları
    A1 vs. D2(1)
    B1 vs. C2(2)
    C1 vs. B2(3)
    D1 vs. A2(4)

(1) vs. (3)
    (2) vs. (4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakshi -- 8 Mayıs 2009; 23:34:15 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.