Şimdi Ara

DH Turnuvası(Fifa09) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
0
Favori
9.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden kura çektin ki ?

A1-B2
    A2-B1
    C1-D2
    C2-D1

Şeklinde olması gerekmiyor muydu ?
  • A2 mi? abi nedir bu kura şanssızlığı bende
    inşallah hydes gelir

edit:evet keteor a katılıyorum..öyle olması gerekiyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 8 Mayıs 2009; 23:39:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakshi

ok cem bizim maç sayılmadı ama evrenle olan maç 3-0 yenilgi sayıldı

Belki bi ümitti benim ki de normal olarak maç yaparız ona göre hesap ederiz diye ama neyse sağlık olsun 3-0 yenildik sayılalım her işte bi hayır vardır
  • kura çektik artık öyle yapalım
  • kacirdik tunruvayi
  • bu gece onlineım arkadaslar bi aksilik çıkmazsa butun eksik maclarımı yapabilirim. Fikstur avantajm var ayrıca
  • 1.bitirmem çok zor 2.bitirdim diyelim dekansss1 le oynıycam büyük ihtimal. zor maç ya ama zevkli olcak bide tamamlansa şu gruplar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakshi

ok cem bizim maç sayılmadı ama evrenle olan maç 3-0 yenilgi sayıldı

Bizimde quatroxx yaptığımız ilk maçta hat gitmişti. Bu akşam o maçımızıda tekrar yapalım...
  • grupta recent games e bakın sayıldıysa 3-0yenilgi olur ama bazen sayılmıyor ozaman tekrar yaparsınız
  • o maçın skoru 4-0 olarak geçti..ligde de yazıyor zaten...ama bizim grupta bi karışıklık oldu...maçları 3 maç olarak ayarlamama rağmen lig kurulduğunda birbirimizle tek maç yapabildik..diğer 2 maçı friendly şeklinde oynayıp skorları yazdık..niye öyle olduğunu da hala anlamış değilim...ama sizin yaptığınız maç lig maçı olduğundan skor işledi 4-0 olarak...bilmiyorum isterseniz bi yüksek danışma kuruluna sorun .son olarak üstüne basa basa söylüyorum benim için farkeden bişey yok,fikrimi söyledim sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 9 Mayıs 2009; 12:50:49 >
  • Şöyle bir mantık çıkıyor ozaman lig işlenen maçlar iptal olmaz ama friendly olarak liğde oynanmaçlar iptal edilebilir... Sonuç olarak yaptığımız maçta 2 tarafında hatasından kaynaklanan bir sorun yok, sadece hat gitti... mantıken tekrarlanması gerekiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atila

Şöyle bir mantık çıkıyor ozaman lig işlenen maçlar iptal olmaz ama friendly olarak liğde oynanmaçlar iptal edilebilir... Sonuç olarak yaptığımız maçta 2 tarafında hatasından kaynaklanan bir sorun yok, sadece hat gitti... mantıken tekrarlanması gerekiyor...

işte ilk yazdığın cümledekine istinaden bende ligi kuran arkadaşa bi soralım dedim...yoksa bütün maçları normal şekilde oynayabilseydik zaten yenik sayılacaktın...çünkü bu olay daha önceki turnuvalarda da çok oldu...bağlantısı kopan taraf ea tarafından hükmen yenik sayılıyor ve bu ligede işliyor...eğer skor 3-0 dan aşağı ise direk 3-0;daha farklı bi skor varsa (mesela sizde 4-0) ise o skorla sonuç tescil ediliyor...
  • bi bağlantı kopması sizin oyunda olmadı ozman o maçlarında tekrarlanması gerekir eğer friendly de koptuysa ve düşen taraf bilinmiyorsa tekrarlayabilirsiniz mesela dk. 60 skor 1-0 bağlantı koptu kimin düştüğü belli değil yeniden bir friendly açarsınız skoru yine 1-0 getirirsiniz dk 60 a gelene kadar vakit geçirirsiniz sonra devam edersiniz tabi bu sadece friendly olarak yapanlar için geçerli ligte ea kime galibiyet verirse onu sayıyoruz
    bağlantı koptuğunda tekrar bi maça girmek istediğinde ea serverlarında koptunuz tekrar bağlanın derse o kişi kopmuş demektir
    tabi bağlantı kopmadıysa birinizin hattı gittiyse o hükmen yenik sayılır
  • Yasincim Cemle yaptığınız maçtada aynı sorun oluşmuş ve x360 ana ekranına geri dönmüşsünüz ve tekrarlanıyor... Maçı tekrarlayıp tekrarlamamak önemli değil benim için sadece merak ettim... Ayrıca yaptığımız maçın 10. dk dan itibaren sesli ve yazılı olarak arkadaşa sorunlar olduğunu bildirdim herneyse bu şekilde devam edelim maçlara...
  • ama cemklc la yasinin maçında henüz 5. dakikada gittiği için tescil olmamış o skor bizim cemklcla yaptığımız maçta 60. dakika falandı yanılmıyosam o sırada gitti..bikaç maç daha oldu öyle onlar da 3-0 olarak geçti.ayrıca yasin zaten o kopan maçta 1-0 öndeymiş eğer kendine avantaj sağlamak isteseydi bütün maçlar da tekrarlansın o zaman derdi =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostLight

1.bitirmem çok zor 2.bitirdim diyelim dekansss1 le oynıycam büyük ihtimal. zor maç ya ama zevkli olcak bide tamamlansa şu gruplar

Puerco

Sana güveniyorum Puerco, gruptaki son 3 maçını da alırsın inşallah

• bizim maçta 4dk da cem koptu ben 1-0 öndeyken ve maçı friendly modda değil ligde yapıyorduk lig sayfasına sonuç işlenmediği ve hala cem le 1 maçımız kaldığı gözüktüğü için yapıcaz maçı tekrarlamak değil tam olarak baştan yapıcaz maçı ve yine lig içinden yapıcaz yani ayrıca friendly kurup tekrarlamak olmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: keteor

quote:

Orjinalden alıntı: LostLight

1.bitirmem çok zor 2.bitirdim diyelim dekansss1 le oynıycam büyük ihtimal. zor maç ya ama zevkli olcak bide tamamlansa şu gruplar

Puerco

Sana güveniyorum Puerco, gruptaki son 3 maçını da alırsın inşallah

bende hydes i destekliyorum..inşallah grup 2.si olur

• live a girse de olsa ...pazartesiye kadar gelmezse kalan maçlarında 3-0 hükmen mağlup sayılmalı bence..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.