Şimdi Ara

DH Turnuvası(Fifa09) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
0
Favori
9.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hydes a live üzerinden 2 mesaj attım imkanı olsa muhakkak gelirdi inşallah bugün veya yarın gelip bitirir maçlarını
  • macı tekrarlarız akşam sorun degil benim için şaibesiz bir lig istiyoruz:)
    quote:

Orjinalden alıntı: Atila

Yasincim Cemle yaptığınız maçtada aynı sorun oluşmuş ve x360 ana ekranına geri dönmüşsünüz ve tekrarlanıyor... Maçı tekrarlayıp tekrarlamamak önemli değil benim için sadece merak ettim... Ayrıca yaptığımız maçın 10. dk dan itibaren sesli ve yazılı olarak arkadaşa sorunlar olduğunu bildirdim herneyse bu şekilde devam edelim maçlara...

• quote:

Orjinalden alıntı: yakshi

bizim maçta 4dk da cem koptu ben 1-0 öndeyken ve maçı friendly modda değil ligde yapıyorduk lig sayfasına sonuç işlenmediği ve hala cem le 1 maçımız kaldığı gözüktüğü için yapıcaz maçı tekrarlamak değil tam olarak baştan yapıcaz maçı ve yine lig içinden yapıcaz yani ayrıca friendly kurup tekrarlamak olmayacak

Bende onu diyorum Yasincim önemli olan maçın kopması yani bir kişinin oyundan düşmesi, kurallar gereği maçın tekrarlanmaması gerekiyor ozaman Lige işlenip işlenmemesi önemli değil bizim maçta işlenmiş ama sizin maçta sistemle ilgili bir sorun varki işlenmemiş Bizim durumumuzla sizinki arasında hiçbir fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 9 Mayıs 2009; 15:25:06 >

• B grubunda Heyecan Dorukta

Sonuçlar

dilitron 2-3 Puerco TR

KeTeOr 0-2 LostLight45

KeTeOr 5-4 LostLight45

KeTeOr 4-4 LostLight45

KeTeOr 3 - 0 dilitron

KeTeOr 5 - 1 dilitron

KeTeOr 3 - 1 dilitron

LostLight45 2 - 0 dilitron

LostLight45 1 - 1 dilitron

lostlight45 1-2 dilitron

diltron 0-4 Puerco TR

diltron 2-2 Puerco TR

KeTeOr 3-2 Puerco TR

KeTeOr 1-3 Puerco TR

KeTeOr 0-2 Puerco TR

3 maç kaldı..

LostLight45 ?-? Puerco TR

Puan Durumu

İsim O G M B PUAN

1.KeTeOr 9 5 3 1 16

2.PuercoTR 6 4 1 1 13

3.LostLight 6 2 2 2 8

4.Diltron 9 1 6 2 5

KeTeOr Kesin çıktı

Benim çıkmam için son 3 maçtan 7 puan çıkarmam gerekiyo

Puerco ise 2 puanla çıkıcak.

Heyecan Dorukta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostLight -- 9 Mayıs 2009; 15:47:16 >

• tekrarlama yapsanız bile sıfırdan yapmayıp kaçıncı dk. durum neyse öyle devam edin
    boşuna lig kurmuyoruz düşen oldu mu kararı ea versin diye yoksa tüm maçları friendly üzerinden yapardık
  • @yakshi; katılıyorum...o zaman maç kaçıncı dk da koptuysa ordan itiabren aynı skorla devam edilsin...

@ quatroxx ; bugün gel bitirelim bizim grubu....

@lostlight; işin zor be üstad
  • B grubu maçları bugün biter herhalde
  • hocam puerco ne zaman girersin şu 3maçı bittirelimde çık gruptan
  • Ok giriorum şimdi LostLight gel live da bekliyorum seni
  • livedayım hocam
  • Puerco, LostLight

İyi olan kazansın

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
  • Puerco TR 1-2 LostLight45
    Puerco TR 2-2 LostLight45
    LostLight45 0- 5 Puerco TR

B GRUBU

1.Puerco TR 17
    2.KeTeOr 16
    3.LostLight 45 12
    4.Diltron 5
  • bugun bitiririz moorsay...

ati hocam sen 10dkda koptum diyosun ama ilk yarıyı tamamladık biz 3-0 onde bitirdim , sen ikinci yarıya başlarken koptun ha tekrar mac yaparız hic sorun degil ama...
  • ikinci yarıya başlarken koptuysa ikinci yarıdan başlarsınız skoruda 3-0 yaparsınız

B grubunun tüm maçları bitti 1. Puerco TR 2. keteor oldu arkadaşları tebrik ediyoruz ayrıca grubu da tebrik ediyoruz ilk önce maçlarını tamamladıkları için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakshi -- 9 Mayıs 2009; 18:22:53 >
  • quote:

ikinci yarıya başlarken koptuysa ikinci yarıdan başlarsınız skoruda 3-0 yaparsınız

B grubunun tüm maçları bitti 1. Puerco TR 2. keteor oldu arkadaşları tebrik ediyoruz ayrıca grubu da tebrik ediyoruz ilk önce maçlarını tamamladıkları için

3-0 yapıp ikinci yarının başlamasını bekleyene kadar o kadar uğraşana dek direk oynasınlar ilk yarıyı 3-0 ın üstüne eklesinler o yarının skorunu
  • farketmez artık yaratıcılıklarına kalmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

quote:

ikinci yarıya başlarken koptuysa ikinci yarıdan başlarsınız skoruda 3-0 yaparsınız

3-0 yapıp ikinci yarının başlamasını bekleyene kadar o kadar uğraşana dek direk oynasınlar ilk yarıyı 3-0 ın üstüne eklesinler o yarının skorunu

• arkadaşlar hepinizden çok özür diliyorum. baldızın düğün işlerinin peşinde koşturma görevi bana kaldığı için maçlarımı yapamadım. bi sorun çıkmazsa ( damat kaçmazsa falan:) ) yarın akşamdan itibaren maçlarımın hepsini yapacağım.
  • tamam hocam mazeretin varmış ama gece 12 den sonra girme ihtimalin olur mu ben akşamları çalışıyorum çünkü 12 de geliyorum ya da akşam üzeri 5 ten önce gelirsen de olur bu arada arkadaşlar bizim evde de badana olacak iki gün içinde benim de birkaç gün aksamalarım olabilir yine de gelmeye çalışıcam
  • Ya bence bundan sonraki turnuvalarda şöyle olsun;

Mesela berabere giden bi maçta veya işte diyelim yakshi o maçta önde, o maçta yakshi düşerse bence EA'nın yazdığına değil de kendi aramızda bi daha maç yapmak lazım normal "Play a Friend" den, ondan sonra onun skoru foruma yazılıp öyle hesap edilmeli.

Çünkü böyle saçma yani yenen birisi felan düşünce direkt 3-0 yenilmiş sayılıyor veya berabere giden bi maçta.

Hadi 2-3 fark yiyen biri düşse bişey demiyecem de böyle yenen düşünce veya berabere kalınca ve düşünce yenik sayılması saçma oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.