quatroxx 0-4 SelfishCino quatroxx 1-5 SelfishCino böylece 9/27 yaparak maçlarımı tamamladım ve rakibimi bekliyorum...
bizim grupta hydesizm ile olanlar hariç tüm maçlar bitti yarın hyde fifa girdiğinde çok yoğun bi maç trafiği bekliyor olacak onu
quote:Orjinalden alıntı: quatroxx beyler onlinım sizi bekliyorum Sanırım sadece bekliyosunuz öyle metin arkadaşım(ozmeteor) 1.5 saattir livedayım mesaj atıyorum cevap vermiyor diyor..anlaşılır gibi değil
walla ben yaptım arkadaşla ama sonrasını bilmiyorum zaten 4 maç kaldı bizde de bitirin çıksın işte beyler
ee arkadaş kaale almadıktan sonra nasıl bitecek ki...vallahi şaşırıyorum en azından insan bi cevap verir..liveda başka maçlar yapıyomuş hala..
quatroxx dostumla 2. yarıyı tekrarladık 3 sıfırdan. 0 - 0 bitti, yani 3 - 0 kazanmış oldu yarım kalan maçımızı 2 tane lig maçımız kaldı...
Son Durum D Grubu: SelfishCino--------------------- ( 9 Maç ) "Puan 27" ozmeteor ---------------------- ( 9 Maç ) "Puan 10" AtilaTR------------------------- ( 7 Maç ) "Puan 6" quatroxx----------------------- ( 7 Maç ) "Puan 4" Kalan Maçlar: quatroxx - AtilaTR quatroxx - AtilaTR
quote:Orjinalden alıntı: quatroxx Bu gece 11-12 gibi online olursan ati, maclarımızı yapalım. Uygun fiyata maç satılır Tamam dostum bitirelim, buarada sendeki net bağlantısı ne?
arkadaşlar şike sezersem,sizi yüksek yargının önüne çıkartmak zorunda kalırım,lütfen garibanların hakkını yemeyin,mesela ben
quote:Orjinalden alıntı: ozmeteor arkadaşlar şike sezersem,sizi yüksek yargının önüne çıkartmak zorunda kalırım,lütfen garibanların hakkını yemeyin,mesela ben Metincim durum kritik harbi Dün sizin maçdurumlarınızı oynarken takip ettim GT üzerinden