Şimdi Ara

DH Turnuvası(Fifa09) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
0
Favori
10.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim grup bitti artık.ozan arkadaşımızda katıldı aramıza ve maçlarımızı oynadık.birkaç maç kaldı fakat turnuvanın geleceğini etkilemediği için çok aciliyeti yok.kısacası puan durumunda ben(dekansss 1) birinciyim (öhöhö ) longcafe s1 ise ikinci oldu.artık pazartesi rakiplerimizi bekliyoruz
  • A grubundan ne haber beyler??? kim ikinci
  • quote:

Orjinalden alıntı: quatroxx

Bu gece 11-12 gibi online olursan ati, maclarımızı yapalım. Uygun fiyata maç satılır

Dostum 23 den beri bekliyorum seni Hükmen yenik sayılcan bak ona göre
  • hocam afedersin, dün işlerim çıktı katılamadım. Ozur dilerim... Artık hükmen maglup sayılacaksam kabulum degilse bu aksam mutlaka eksik macları yapmaya çalışıcam
  • bana vermediğiniz sonuclar varsa verin de eşleşmelere başlayalım maçlarını tamamlamayanların ya hiçbir maçı sayılmayacak ya da tüm maçlarında yenik sayılacaklar zaten aynı kapıya çıkıyor
  • ya yasin ben niye yenik sayılıyorum hydesizm gelmedi 1 haftadır kardeşim alla alla geldi de biz mi yapmadık
  • sen yenik sayılmıcan zaten
    yani mesela bizim grupta hydesizm yok gibi değerlendiricez
    Bgrubunda zaten bitti
    c grubunda çıkanlar kesinleşti
    d grubunda quatroxx un son iki maçında yenik sayılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakshi -- 11 Mayıs 2009; 15:48:09 >
  • he taam anladım ben de maçlarını tamamlamayanlar diyince maçlarını tamamlamayan herkes anladım okey
  • Ben diyorum inanmıyosunuz zaten bu arkadaşın anlayışı kıtdır ya anlamaz ya da zor anlar diye
    quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

he taam anladım ben de maçlarını tamamlamayanlar diyince maçlarını tamamlamayan herkes anladım okey
  • Zafer: ÇAKAMIYORUM YAAAAAAAAAAA..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi longcafe -- 11 Mayıs 2009; 17:02:43 >
  • eşleşmeler
    Yakshi vs. AtilaTR
    SelfishCino vs. EvrenseTR
    dekansss 1 vs. keteor
    PuercoTR vs. Longcafe S1
  • arkadaşlar ben dün gece 1 e kadar bekledim benim gruptan kimse gelmedi o yüzden maçlarımı yapmadım. diğer arkadaşlardan özür dilerim maçlar için şu düğün işi herşeyi karıştırdı. neyse bi dahaki turnuvalara
  • quattrox yukarı yazmış bu akşam oynucam diye,hemen yenik saydınız adamı,bu yüzdende beni elemiş oldunuz,adam turnuvaya girmeyerek daha iyi yaptı,bi daha bende girmicem zaten
  • Yasin çeyrek ve yarı finaller 2'şer maç final tek maçı değilmi?
  • Bu akşam gelicekse 1 gün daha bekliyelim hem zaten guruplarda 1 er 2şer maçlar kaldı çıkıcaklar kesinleşse de birinci ikinci belli değil tam olarak.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozmeteor

quattrox yukarı yazmış bu akşam oynucam diye,hemen yenik saydınız adamı,bu yüzdende beni elemiş oldunuz,adam turnuvaya girmeyerek daha iyi yaptı,bi daha bende girmicem zaten
  • evet çeyrek ve yarı final maçları 2maç 6dk dan final tek maç 7dk dan
    ozmeteor yazdım buraya pazartesiye kadar maçlarını bitermeyen elenecek diye
  • Arkadaşlar ben bu akşam giremiyicem çeyrek final için. Yarından itibaren online ım tekrar.
  • yasin ya ben hydesizmle konuştum bu gece yapalım maçlarımızı diye müsaitmiş bu gece..quatro da yaparım diyo eğer mağlup saymazsanız..bir gece daha hak tanıyalım zaten o ikisinin maçları kaldı bir tek sadece iki katılımcı için diğer arkadaşların hakkı yenmesin..bana da selfishcino geliyo ve de sorun yok korkmuyorum da belki metin gelse ben final oynucam kupayı alıcam belki ben ne belli
  • +1903 okdr bekledik 1 günd aha bekliyelim bence. Zaten finallerde 1 günde biticek değil sonuçta
    quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

yasin ya ben hydesizmle konuştum bu gece yapalım maçlarımızı diye müsaitmiş bu gece..quatro da yaparım diyo eğer mağlup saymazsanız..bir gece daha hak tanıyalım zaten o ikisinin maçları kaldı bir tek sadece iki katılımcı için diğer arkadaşların hakkı yenmesin..bana da selfishcino geliyo ve de sorun yok korkmuyorum da belki metin gelse ben final oynucam kupayı alıcam belki ben ne belli
  • hatta ben çıkamayabilirim bile yani bütün maçlar tamamlanırsa :D..sahi daha cemklc ın da iki maçı var hydesizmle onun da gece gelmesi lazım..zor iş..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.