Şimdi Ara

DH Turnuvası(Fifa09) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
0
Favori
9.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

(Yakshi)--------"Marsilya" ---------- "Benfica" (AtilaTR)
    (SelfishCino)---"Fiorentina" -------- "Sevilla" (EvrenseTR)
    (dekansss 1)---"Werder Bremen" - "Roma" (keteor)
    (PuercoTR)-----"Atletico Madrid"--- "Tottenham" (Longcafe S1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 12 Mayıs 2009; 12:25:01 >
  • Hadi bitirin şu ligi yeni bir tane kurun'da gelelim ona (:
  • ozmeteor kusura bakma üstad..benim yüzümden elendin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

ben de en geç buçukta evdeyim hydes

Maalesef gelemedim eve gittiğimde odamın bu sabah badana yapılacağı için toplamam gerekti , kaldırmak zorunda kaldım herşeyi bu yüzden çok özür diliyorum hydesizm arkadaşımızdan sözümü tutamadığım için beni 3 maçta da hükmen mağlup sayabilirsiniz
  • çeyrek final eşleşmelerinde bi değişme olmadı zaten siz hyde la maçları yapsaydınız cem ile maçlar kalacaktı
    çeyrek finallere bugün başlayabilirsiniz
  • Bu akşam Live a gelemeye bilirim veya çok geç saatte olabilir. Bilgi vereyim dedim...
  • maçlarda deplasman golü kuralı olacak dimi
  • olucak ilk maçta 2.ler host ikinci maç da 1.ler host olur deplasman golü kuralı olucak
    mesela ilk maç berabere bitti uzatmalar var isterlerse oynarlar ama maçın skoru 90dk sonundaki skor olacaktır yani uzatmaydı penaltıydı iki taraf da isterse zevkine oynanabilir
    iki maçta da taraflar aynı skorla kazanırlarsa bence üçüncü maç yapılsın farklı fikirleri olanlar varsa onlara da açığız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakshi -- 12 Mayıs 2009; 11:34:31 >
  • iki maç da aynı skorla biterse yeni bir maç yapıp 90 dakikayı berabere bitirtelim uzatmalar olsun :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuenoVentura

Sevan ceza alcaksın.
    Bu arada bir şarkıyla irdeleyek. kaldıramazsan kaldırırlar gülüm.....nay nay nom.

Zafer sen ne kullanıyosun? Bize de söylesene
  • önemli değil moorsay,iyi olan kazandı
  • ben elicem moorsayi üzülme metin
  • quote:

Orjinalden alıntı: longcafe

quote:

Sevan ceza alcaksın.
    Bu arada bir şarkıyla irdeleyek. kaldıramazsan kaldırırlar gülüm.....nay nay nom.

Ceza alırım ,anladın sen onu ,yol ver yolll ver,hadi bakem.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: longcafe

quote:

Sevan ceza alcaksın.

Ceza alırım ,anladın sen onu ,yol ver yolll ver,hadi bakem.

Ne diosn ya bişey anlamıyorm

• quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

ben elicem moorsayi üzülme metin

bencede favori sensin...

bu arada sen gece geç geliyordun değilmi...nasıl yapıcaz maçları yaw???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 12 Mayıs 2009; 19:30:32 >
  • PuecoTr bu akşam online olucakmsn? Çeyrek finali yapalım istersen?
  • evrenselTR 1 selfishcino 2
    selfishcino 3 evrenselTR 0

tebrik ediyorum arkadaşı.ancak şunu söylicem live da sölemedim yazmak uzun geldi..moorsay istediğin kadar iyi oyna her golden sonra yaptıın o el hareketi hiç hoş değil bu oyun olsa da başka gol sevinci mi yok..bırak biz iyi oynuyosun diyelim sana antipatiye dönmesin =)
  • ne ilgisi var yaw şimdi??? yani gol sevinçlerine de takılacaksak hiç oynamayalım o zaman... bunu elenmenin siniriyle yazmış olabileceğinden uzatmıyorum..bende seni tebrik ederim güzel maçlardı...
  • L1 kare yi kaldırmaları lazım gol sevincinde hiç hoş gelmiyor insana direk gol attıktan sonra girdimi ha girdimi durumu oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

L1 kare yi kaldırmaları lazım gol sevincinde hiç hoş gelmiyor insana direk gol attıktan sonra girdimi ha girdimi durumu oluyor

Evet aynen bu sevinçten bahsediyorum..bi kerede bişey olmuyo da her golden sonra yapınca insanın sinirini bozmaya başlıyo maçlarla alakası yok ..zaten büyük ihtimalle elenecektim maçlara hiç kızmadım zevk aldım daha çok =)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.