Şimdi Ara

DH Turnuvası(Fifa09) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
0
Favori
10.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haydin beyler maçlarınızı yapın bitirinde yeni bi lig açalım yav
  • Aksilk olmazsa bu gece Live da olurum...
  • bu haftasonu çeyrek ve yarı final maçlarını bitirmeye çalışalım
  • Evet Yasin, bu gece yapmaya çalşalım maçımızı
  • beyler bu kadar oynayıp bu turnuvayıda yarım bırakmayacağız dimi??

(daha öncekilere dayanarak söylüyorum)...
  • Olurmu öğleşey dostum, bir kaç gün içerisinde tamamlanır sanırım...
  • yarım bırakmak yok elbette.ben gold üyeliğimi aldım + yarı finalime çıktım rakibimi bekliyorum hadi bakalım
  • Konu sırf yarım bırakmak yok, maçları yapalım, hadi beyler bitsin ile ayakta duruyor.

Laf var icraat yok, yapın bitirin turnuvayıda diğerine bizde katılalım, yapmayanları eleyin direk şampiyonu belirleyin işte niye uzatıyorsunuz ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Konu sırf yarım bırakmak yok, maçları yapalım, hadi beyler bitsin ile ayakta duruyor.

Laf var icraat yok, yapın bitirin turnuvayıda diğerine bizde katılalım, yapmayanları eleyin direk şampiyonu belirleyin işte niye uzatıyorsunuz ki.

sonuna kadar katlııyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Konu sırf yarım bırakmak yok, maçları yapalım, hadi beyler bitsin ile ayakta duruyor.

Aynen bide kimse zorla katılmıyo bu turnuvaya sonuçta zevkine yapılan bişey, bitmedi gitti maçlar ya
  • İşlerim nedeniyle 2 gündür giremedim Live a. Bu akşam bir aksilik olmazsa giricem...
  • şu ana kadar 9 maç yapan birini elemek bence doğru değil ama çarşambaya kadar bekleriz maçını yapmamışlar elenmiş sayılır
    gönüllü biri kursun bi lig daha aynı anda iki lig kurulmaz diye bi kural yok sonuçta hem zaten bölünmede olmaz az kişinin az sayıda maçı kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakshi -- 18 Mayıs 2009; 11:55:15 >
  • bence yarın akşama kadar gelmeyenler artık elensin..zaten yapılmamış 2 maç kaldı...1 haftadır 2 maç için bekliyoruz...
  • My XBOX is gümmmmmm

XBOX bozuldu arkadaşlar bir süre live da yokum maalesef.
  • ozman longcafe s1 tur atlamış sayıldı
  • geçmiş olsun kardeş...gerçi bizim açımızdan iyi güçlü bi rakip giti ama şaka yapıyorum tabii..

o zmn;dekansss-longcafe oynuyor yarı finalde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Puerco

My XBOX is gümmmmmm

geçmiş olsun gold um bitti deseydin neyse de böle diyince sevinemedim walla tur atladığıma.
  • Benfica 0 - 2 Marsilya

Marsilya 2 - 2 Benfica

Çok çok keyifli maçlardı Yasincim, heleki 2. maç süper 2 0 önegeçtikten sonraki mücalede ve senin skora denge getirmen, kaleci ile karşı karşıya kaçırgığım pozisyonlar vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 19 Mayıs 2009; 10:16:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Puerco

My XBOX is gümmmmmm

Geçmiş olsun dostum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atila

Benfica 0 - 2 Marsilya

Marsilya 2 - 2 Benfica

Çok çok keyifli maçlardı Yasincim, heleki 2. maç süper 2 0 önegeçtikten sonraki mücalede ve senin skora denge getirmen, kaleci ile karşı karşıya kaçırgığım pozisyonlar vs.

elesen çok bomba olurdu yaaa...neyse,tebrik ederim genede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 19 Mayıs 2009; 10:31:26 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.