Şimdi Ara

DH Turnuvası(Fifa09) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
0
Favori
9.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Morti sen bi lig açsana. Herkez istediği takımı alsın bana Chelsea kendinede MU al
  • atila ikinci maç 2-2 bitmişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakshi

atila ikinci maç 2-2 bitmişti

Harbiden ya, ben 4 yazmışım düzelttim hemen
  • yakshi 6-4 selfishcino

selfishcino 0-4 yakshi

10 gol atıp eledi beni arkadaş tebrik ediyorum+benden çok daha iyi oynadı...gerçi en başından beri diyordum bu takımla cacık olmaz benden diye...

takım seçimlerinin tamamen tesadüfe baglı olduğu bi turnuvaya katılmam daha en azından 4 yıldızlı takım alınacak denir herkez ona göre seçer kendine uygun bi takım...bana stilime en ters takım gelince böyle maymuna döndüm işte..niang ı cristiano ronaldo zannettim bi an..2kişi verdim gene tutamadılar..allah belalarını vrsin

neyse çok agladım...tebrikler yakshi...şimdi hatunla kköye gidiyorum bu sinirle ona patlicam..keşke akşam yapsaydık maçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 19 Mayıs 2009; 11:44:04 >

• neyin öcünü aldım ki
  • takılıyorum yaw bakma sen bana it's just a game you know
  • Yeni bir lig düzenlemeye başlayalım hemen arkadaşlar
  • atilla; boşuna sana ele dememiştim yakshi yi...

yeni bi turnuvaya başlamadan önce dekansss ın şampiyonlugunu kutlayalım....sonra yenisine geçeriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: moorsay

atilla; boşuna sana ele dememiştim yakshi yi...

yeni bi turnuvaya başlamadan önce dekansss ın şampiyonlugunu kutlayalım....sonra yenisine geçeriz...

Yasinle resmen başabaş mücadele ettik, çeyrek final değil tam bir final maçı havasındaydı. 2 0 öne geçtim ama koruyamadım üstünlüğü, eleyemedik

• Durum nedir arkadaşlar, şampion kim?
  • 3.lük maçı yapacak mıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 20 Mayıs 2009; 21:47:14 >
  • dekansss final maçını yaptık 3-0 kazandım dekansss 30lu dakikalardan itibaren 10 kişi oynadı ama yinede baya atak oynadı benimde 3-4 top direkten döndü hele bi frikik vardı keşke girseydi o katılan herkese teşekkür ediyoruz artık yeni liglere odaklanalım

• Sonunda bitti lig, hayırlısı.

Tebrikler Yasin, başarılarının devamını dileriz ve Plaketini kargoya veririz (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 21 Mayıs 2009; 13:41:11 >
  • Tebrikler Yasin
  • şike var ligte ligi kuran adam şampiyon oluyo ne iş olmaz öyle şey
  • tebrikler
  • Yeni bir tane kuralım hemen lig
  • tebrikler...

• teşekkürler
    firat yeni turnuva kuruyor bugün 22den sonra konuyuda girer heralde yeni lig yeni heyecan başlayacak yakında
  • kursun kursun
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.