Şimdi Ara

DH UFO Gözlemleme Merkezi [Ana Konu] - 13-15-16 Kasım Videoları (GÜNCEL) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
7
Favori
4.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vampiries1

quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

Arizona eyaletinde görülen parlak yavaş hareket eden cisim.

bu ne böyle yeşik mavi kırmızı renkli renklii ?

ne kırmızısı karıştırmışsın sen

• 11 Kasım 2011

İspanya, Madrid.

11 Kasım 2011

İspanya, Madrid

• quote:

11 Kasım 2011

İspanya, Madrid

Biride demiyor ki aga bu nedir? Yıl olmuş 2011 ve 2.video'yu ufo sanan insanlar 2-3 yaşında olabilir.Yahu Işık yanşımış ufo demişler. O zaten cisim değil, enerji.Işık o.Yani Ufo (Tanımlanamayan Uçan Cisim) değil.

Ama ilk video güzel.Keşke 2.videoyu eklemeseydin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

11 Kasım 2011

İspanya, Madrid

Biride demiyor ki aga bu nedir? Yıl olmuş 2011 ve 2.video'yu ufo sanan insanlar 2-3 yaşında olabilir.Yahu Işık yanşımış ufo demişler. O zaten cisim değil, enerji.Işık o.Yani Ufo (Tanımlanamayan Uçan Cisim) değil.

Hocam sanırsam videoyu sadece bir kere izledin, çünkü ilk izlediğimde bende aynı fikre kapıldım eklesem mi eklemesem mi diye düşündüm ama dikkatli incelersen neden buraya koyduğumu anlarsın

• quote:

quote:

quote:

11 Kasım 2011

İspanya, Madrid

Hocam sanırsam videoyu sadece bir kere izledin, çünkü ilk izlediğimde bende aynı fikre kapıldım eklesem mi eklemesem mi diye düşündüm ama dikkatli incelersen neden buraya koyduğumu anlarsın

burda ne var anlayamadım ben hala ?

• msjmblnsn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icarus06

edit : ne oldu bu dh tube

Hocam video ayarlarından long link'i seçip buraya yapıştırman lazım yoksa olmuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

11 Kasım 2011

İspanya, Madrid

Gözüken beyaz ışıklar bir anda hızlanarak kameranın açısından çıkıyor

• boşverin ufoları yere odaklanın bence :):)
  • Mesajim bulunsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

11 Kasım 2011

İspanya, Madrid

Gözüken beyaz ışıklar bir anda hızlanarak kameranın açısından çıkıyor

saçma abi o olay biraz ya -_-

• quote:

Orijinalden alıntı: Fauron

boşverin ufoları yere odaklanın bence :):)

önüne bakmayanlar bir yere takılıp düşecek
  • 16 Kasım 2011

Miami, Florida

16 Kasım 2011

UK

15 Kasım 2011

Ripon, WI USA

15 Kasım 2011

Ben hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum. Gouy-lez-Piéton, Belçika

13 Kasım 2011

USA, Virjinya

3 Kasım 2011

Kameraya yansıyan cisim. USA, Virjinya

• up yok mu yeni bir şeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarıPaşa1938

up yok mu yeni bir şeyler

Yoğunluktan dolayı ilgilenmiyoruz yoksa bir sürü video var
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

quote:

ufoların varlığını kabul etmiyorum. Hadi olduğunu varsayalım görünen ufoların yüzde doksan dokuzu hologramdır aşagıdaki videoda ki gibi ,11 eylül saldırısında hiçbir uçak enkazı bulunamadığını biliyormuydunuz

Seslerdemi hologram ?

1 ) peki neden uçağa ait hiçbir parça bulunamadı ? lavın içine düşmediki uçak tamamen erisin yokolsun

2 ) pentagona düşen neydi onunla ilgilde birşey yok füze atıldı deniyor nereden atıldı füze yada ne düştü ?

3) bir gökdelen nasıl olurda hiçbir patlayıcı malzeme kullanılmadan olduğu yere çöker ?

4) kaçırılan uçaklara nasıl olurda hiçbir müdahelede bulunulamaz ?

5 ) amerikanın afganistana girmek için nasıl bir yol izlemesi gerekirdi durduk yere hadi afganistana girelim mi diyecekti binladin amerika tarafından yetiştirlmiştir

bin Ladin, Afganistan’ın Sovyetler Birliği işgali sırasında CIA desteğiyle işgale karşı mücadele eden en önemli gruplardan birisinin lideri olarak biliniyor. Sovyetlerin, ABD ve Pakistan destekli mücahitlerle mücadeleyi kaybederek, Afganistan’dan çekilmelerinin ardından bin Ladin ve Taliban’ın ABD’ye karşı cephe aldığı belirtiliyor. 11 Eylül sonrası da bin Ladin ailesi ile dönemin ABD Başkanı George W. Bush ve Başkan Yardımcısı Dick Cheney arasında ticari işbirliğinin bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Haziran 1995: Etiopya’nın başkenti Adis Ababa’da Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek’e yönelik suikast planlandı.

Kasım 1995: Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da beş ABD’li askerin ölümüne yol açan kamyonla bombalama olayı gerçekleştirildi.

Kasım 1995: Pakistan’daki Mısır Büyükelçiliği bombalandı, 17 kişinin öldü.

Haziran 1996: Suudi Arabistan’ın Hobar kentinde 19 Amerikan askerinin ölümüne yol açan patlama gerçekleşti.

23 Ağustos 1996: ‘Kafirleri kutsal topraklardan kovun’ çağrısıyla ABD’ye cihat ilan etti.

Şubat 1998: Mısır, Bangladeş ve Pakistanlı birkaç küçük grupla birlikte “Yahudilere ve Haçlılara karşı Uluslararası İslami Cephe”yi kurdu. Kuruluş bildirgesinde “Her Müslümana, dünyanın her köşesinde, sivil veya asker Amerikalı öldürmek farzdır” dendi.

11 Eylül 2001: ABD’de dört yolcu uçağını kaçıran El Kaide militanları, ikisini New York’taki Dünya Ticaret Merkezi gökdelenlerine, birini de Washington D.C.’de Pentagon’a çarptırtı. Sonuncu uçak ise yolcular ve uçağı kaçıranlar arasındaki mücadeleden sonra 150 mil uzakta, Pennsylvania kırsalında düştü. Bu olaylarda yaklaşık 4 bin kişinin öldüğü bildirildi. ABD, Afganistan’ı önce bombaladı, sonra işgal etti. İktidardaki Taliban yönetimi devrildi.

bunların hepsi hologram değil mi

Bu konuyla ilgili bunu izlemeniz yeterli

Bu çok ilginç.

• Yeni birşeyler varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Yeni birşeyler varmı?

Hocam günde 3-4 tane video yükleniyor ama zaman ayıramıyorum artık. Bıraktım komple, belki ileride paylaşımlara devam ederim
  • GÜNCEL
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.