Şimdi Ara

DH UFO Gözlemleme Merkezi [Ana Konu] - 13-15-16 Kasım Videoları (GÜNCEL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
7
Favori
4.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vampiries1

quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

DH UFO Gözlemleme Merkezi
     DH UFO Gözlemleme Merkezi [Ana Konu] - 13-15-16 Kasım Videoları (GÜNCEL)

Evet arkadaşlar UFO ile ilgili güncel olucak şekilde her şeyi burada paylaşalım, burada konuşalım. Kendi çektiğimiz ya da başkalarının çektiği fotoğrafları, video'ları burada paylaşıp yorumlayalım.
    Bu arada bu tür şeylere inanmayan arkadaşlar, lütfen saygılı bir biçimde kurallara uygun olarak cevap yazarsanız çok iyi olur

Yıl 2011 olmuş hala UFO'ya inanan insanlar var lafını kullanmayalım lütfen

Dr Roger Leir 15 tane çip çıkarma operasyonuna katılmış. Youtube'da bazıları silindiği için bulamıyorum, bulabildiklerimi eklicem.

Çip çıkarma operasyonu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geçtiğimiz günlerde Rusya'da çekilen bir görüntü. Şu ana kadar gördüklerimden farklı bir şey.

/>

şu 2. videodaki olayı bende ilk defa görüyorum ne acaba onlar

ekin çemberleri
    http://www.izafet.com/genel-kultur/449069-ekin-cemberleri.html

• o ikinci videoda kare seklinde icinde nokta nokta olandaki uzayli yuzunu farkedebildinizmi?dikkatli bakin...
    yecuc mecuc gelmesi yakin...
    edit:sn53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 29 Ekim 2011; 15:48:00 >
  • oturdum
  • Yerimizi alalım biz.
  • ufoların varlığını kabul etmiyorum. Hadi olduğunu varsayalım görünen ufoların yüzde doksan dokuzu hologramdır aşagıdaki videoda ki gibi ,11 eylül saldırısında hiçbir uçak enkazı bulunamadığını biliyormuydunuz
  • http://www.ufoloji.com/fbi-dosyalari/ burda bazı yazılar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILLUMINATI

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ILLUMINATI

yıl 2011 hala ufo ya inanan insanlar var

beyine zam gelmiş beyler

beyne gelen zam seni ilgilendirmiyor ki satacak beynin yok çünkü

HeaDShoT . . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 29 Ekim 2011; 16:54:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icarus06

ufoların varlığını kabul etmiyorum. Hadi olduğunu varsayalım görünen ufoların yüzde doksan dokuzu hologramdır aşagıdaki videoda ki gibi ,11 eylül saldırısında hiçbir uçak enkazı bulunamadığını biliyormuydunuz

bu fake. boyle girmedi.

• o zaman sahte olmayan video yu eklersen bilgi sahibi oluruz
  • abicim video mideo ben bilmiyorum. ilk giren tam paralel olarak girmisti. 2. olan biraz acili girmisti ama boyle sekilde degil hafif yandan geliyordu.
  • 2.saydada iyidir
  • Kumburgaz videoalarini kimse koymamis ilginc:

Tubitak tarafindan gerceklik onayi almis bir videodur Istabul kumburgazda cekildi, tum Dunya da olay oldu beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

Kumburgaz videoalarini kimse koymamis ilginc:

Tubitak tarafindan gerceklik onayi almis bir videodur Istabul kumburgazda cekildi, tum Dunya da olay oldu beyler.

bu gerçekten ilginç ya

• sirius ufonun sitesine girdim gezici tırlarıyla ufoları tanıtıyorlarmış resimlere baktım, gittiğimiz yerlerde ufolar hep bizi takip ediyor yazmışlar bunu bildikleri halde neden bu ufoları cam gibi net video çekmiyorlar yada fotograflayamıyorlar çok ilginç ufolar bi selam verip hadi kolaygelsin deyip gidiyor mu konudaki muhalifiniz benim arkadaşlar yani ben olsam böyle ufoları tanıtsam birkaç sefer ufolarda tanıtım yapılan yerde görünse birdahaki tanıtıma teleskop götürüp ufonun gözbebeğini bile gösteren foto çekerim neden böyle birşey yapmıyorlar gerçekten çok merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Önlerden yerimizi alalım

ufolar kovalasın seni
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

Kumburgaz videoalarini kimse koymamis ilginc:

bu gerçekten ilginç ya

Evet biliyorum bu görüntüyü, böyle bir cismi canlı canlı görmek isterdim

• quote:

Orijinalden alıntı: icarus06

sirius ufonun sitesine girdim gezici tırlarıyla ufoları tanıtıyorlarmış resimlere baktım, gittiğimiz yerlerde ufolar hep bizi takip ediyor yazmışlar bunu bildikleri halde neden bu ufoları cam gibi net video çekmiyorlar yada fotograflayamıyorlar çok ilginç ufolar bi selam verip hadi kolaygelsin deyip gidiyor mu konudaki muhalifiniz benim arkadaşlar yani ben olsam böyle ufoları tanıtsam birkaç sefer ufolarda tanıtım yapılan yerde görünse birdahaki tanıtıma teleskop götürüp ufonun gözbebeğini bile gösteren foto çekerim neden böyle birşey yapmıyorlar gerçekten çok merak ettim

Dostum o konuda sana katılıyorum. Benimde anlamadığım olay o devamlı bizi takip ediyorlar falan diyorlar ama çektikleri görüntüler kalitesiz. Sanki dandik bir telefonun kamerası ile çekilmiş gibi. Bu nasıl oluyor kafam almıyor

• Adana Ceyhan'dayım . Az önce paralel olarak ters yönlere giden UFO gördüm .

Dipnot:Tırstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiabLo's -- 29 Ekim 2011; 19:17:39 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 11 Ağustos 2024; 15:28:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

Evet beyler bu konu hakkında hatırlarsınızki forumda oldukca fazla tezim var. hatta en altta verdigim linkte 7 sayfalık konum var. bu konuda denizlide gördügümüz ufoların resimli ve videolu ispatları bulunmakta. bir ara bu görüntüleri yakalamak icin her gece video kameramızla sokaklarda yerimizi alırdık. O denli sardırmıstık bu işe hatta cogu zaman sokaktaki halka gösterdik gördüklerimizi. herkes agzı acık bir sekilde olup biteni anlamaya calısıyordu. iddia ediyorum forumda ufolar ve dünya dısı varlıklar hakkında benim kadar bilgisi olan insan yoktur. çünkü yıllarımı verdim arastırmalar için hatta gece odamda 3 tane uzaylı ile karsılastım dilerseniz olayı ayrıntılı anlatabilirim. bunları yazarken bile tüylerim diken diken oldu. her türlü soruya açıgım dilediklerinizi sorabilirsiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_36539007/mpage_1/key_/tm.htm

garip

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.