Şimdi Ara

DH UFO Gözlemleme Merkezi [Ana Konu] - 13-15-16 Kasım Videoları (GÜNCEL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
7
Favori
4.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ufo konusunu illuminatiyle bağdaştırmak komik geliyor bana çünkü bende Bolu'da yani köyde Köroğlu dağlarında ufo görmüştüm bunun illuminatiyle hiç birşekilde alakası yok emin olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

Ufo konusunu illuminatiyle bağdaştırmak komik geliyor bana çünkü bende Bolu'da yani köyde Köroğlu dağlarında ufo görmüştüm bunun illuminatiyle hiç birşekilde alakası yok emin olabilirsiniz.

Yok biz burda illuminati ile ilgili konuşmuyoruz zaten o ayrı bir konu, sadece tanımlayamadığımız cisimleri burada başka arkadaşlarla paylaşıyoruz yani
  • Bu konu tutar cam kenarından yerimizi alalım.
  • Bende meraklıyım böyle şeylere
  • yıl 2011 hala ufo ya inanan insanlar var
  • İlk sayfada mıyım acep?
  • UFO olaları çok dikkatimi çeken olayylardır. Yerimi almalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILLUMINATI

yıl 2011 hala ufo ya inanan insanlar var

beyine zam gelmiş beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whispR -- 29 Ekim 2011; 2:19:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampiries1

hayırlı olsunn bu konuu tutarr ilk resimmm benden bana bu resim UFO'dan başka herşeyi andırdı sizin görüşleriniz nedir ?

DH UFO Gözlemleme Merkezi [Ana Konu] - 13-15-16 Kasım Videoları (GÜNCEL)

/>

• daha da otesini soyliyeyim dunyada ufo diye gordukleriniz esas uzay araci degil.aydan dunyaya kadar gidip gelmek icin kullandiklari araclar ve o yuzden kucuk.hernerden geliyorlarsa o ufacik seyler ile gelmiyorlar.esas usleri ayin arka gorunmeyen yuzunde.o yuzden marsa gitmeye calisan insanoglu aya gitmiyor.bi kere gittik bi daha kimse yeltenmedi.sizcede ilginc degil mi?
    bende 3 arkadasim ile eskisehir sivrihisar kirsalinda gece ufo gordum ama rahat bi 25 sene oldu.
    o videodakiler ufo degil amerikan askeri araclari.hala roket mantigindalar.ufo arkasinda hava iz birakmaz ve akla ziyan hizi vardir.soyleki gece gokyuzundeki ucak 800 km ile gitmesine ragmen o mesafeden cok yavas gorunur bize.ufo ise o yukseklikte iken bir saniye icinde ufka kayar gider...yildiz filan demeyin yildizin yanip sonen isiklari olmaz;)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

daha da otesini soyliyeyim dunyada ufo diye gordukleriniz esas uzay araci degil.aydan dunyaya kadar gidip gelmek icin kullandiklari araclar ve o yuzden kucuk.hernerden geliyorlarsa o ufacik seyler ile gelmiyorlar.esas usleri ayin arka gorunmeyen yuzunde.o yuzden marsa gitmeye calisan insanoglu aya gitmiyor.bi kere gittik bi daha kimse yeltenmedi.sizcede ilginc degil mi?
    bende 3 arkadasim ile eskisehir sivrihisar kirsalinda gece ufo gordum ama rahat bi 25 sene oldu.
    o videodakiler ufo degil amerikan askeri araclari.hala roket mantigindalar.ufo arkasinda hava iz birakmaz ve akla ziyan hizi vardir.soyleki gece gokyuzundeki ucak 800 km ile gitmesine ragmen o mesafeden cok yavas gorunur bize.ufo ise o yukseklikte iken bir saniye icinde ufka kayar gider...yildiz filan demeyin yildizin yanip sonen isiklari olmaz;)))

ya o ufo sandığın şey yalnızca bir hologramsa?

• halogram dediginiz nedir?gece vakti dag basinda gokyuzunde ucak irtifasinda halogrami kim olusturacak?olabilir olmaz demiyorumda siradisi idi ve 25 senedir unutmadim.saniye saniye hatirliyorum....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk Sayfa
  • Görünenlerin neredeyse tamamı hologramdan ibaret. Uydular kullanılarak yapılıyor ve sürekli deneniyor. Geçenlerde bir gösteride çıkan Hristiyan inancındaki atlı olayı gibi, yada bazı ülkelerde görülen Hz. İsa gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

İlk Sayfa

+1
  • Elimde 45 saniyelik video var ! Bunu şu ünlü site sirius ufo'ya mesaj atarak bildirdim,oralı bile olmadılar..Kayan bi yıldız,yada meteor sanmıştım,bu kadar uzun süreceyi aklıma gelmemişti.Videoya çekmeden 1 dakika kadar izledik arkadaşla beraber.Daha sonra şunu kayıt edeyim dedim.Öyle telefonumda kaldı.Şu videoda ki sesi kesip çıkarabilsem koyarım buraya.Bol küfür içeriyorda

Ben bu ufo olayına inanmazdım,inanmakta istemiyordum.Düşünüyordum acaba gerçekten böyle birşey varmı diye..Gözümle gördüm ya,canlı canlı buna tanık oldumya,varsın kimse inanmasın,ben artık gerçeyi biliyorum,yanlız değiliz.Düşünüyorumda..Yanlız değilsek,neden kendilerini apaçık belli etmiyorlar..Acaba kimsenin bilmediği bi teknolojiyle yabancı ülkerlerden birilerimi üretiyor..Taaa Adolf Hitler zamanında böyle ufo çizimleri var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 29 Ekim 2011; 4:47:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vampiries1

quote:

Orijinalden alıntı: ILLUMINATI

yıl 2011 hala ufo ya inanan insanlar var

beyine zam gelmiş beyler

beyne gelen zam seni ilgilendirmiyor ki satacak beynin yok çünkü
  • Mesajım şuracıkta duruversin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.