Şimdi Ara

DH UFO Gözlemleme Merkezi [Ana Konu] - 13-15-16 Kasım Videoları (GÜNCEL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
7
Favori
4.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gec olmadan bizde alalim yerimizi
  • aldım yerimi
  • alalim yerimizi bizimde anlatacaklarimiz var.
  • Selammmmmmmmm Ekle beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: H@B!B

Elimde 45 saniyelik video var ! Bunu şu ünlü site sirius ufo'ya mesaj atarak bildirdim,oralı bile olmadılar..Kayan bi yıldız,yada meteor sanmıştım,bu kadar uzun süreceyi aklıma gelmemişti.Videoya çekmeden 1 dakika kadar izledik arkadaşla beraber.Daha sonra şunu kayıt edeyim dedim.Öyle telefonumda kaldı.Şu videoda ki sesi kesip çıkarabilsem koyarım buraya.Bol küfür içeriyorda

Ben bu ufo olayına inanmazdım,inanmakta istemiyordum.Düşünüyordum acaba gerçekten böyle birşey varmı diye..Gözümle gördüm ya,canlı canlı buna tanık oldumya,varsın kimse inanmasın,ben artık gerçeyi biliyorum,yanlız değiliz.Düşünüyorumda..Yanlız değilsek,neden kendilerini apaçık belli etmiyorlar..Acaba kimsenin bilmediği bi teknolojiyle yabancı ülkerlerden birilerimi üretiyor..Taaa Adolf Hitler zamanında böyle ufo çizimleri var..

dostum youtube ta fln varsa pm atsana merak ettim.

• İtiraf ediyorum uzaylıyım; ilk videoki de bizim amca oğlunun düğününe giderken çekilmiş
  • Bende önceden inanmıyordum ama bu sene gördüklerimden sonra inanmaya başladım hele ki cnn'deki programdan sonra. Her sene olan ufo görüşmelerini kaçırmadan izliyorum. Dr. Roger diye bi herif var youtube'da bir sürü video'su var izlemenizi tavsiye ederim. Bulabilirsem çip çıkarma video'sunu koyarım buraya çok ilginç bir video
  • Süper konu.
  • Şu "UFO" kısaltmasındaki Unknown anlamına gelen u artık işlevselliğini bitirdi bence.Herkes ufoların bir illuminati oyunu olduğunu biliyordur bu forumda takılıyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

Bende önceden inanmıyordum ama bu sene gördüklerimden sonra inanmaya başladım hele ki cnn'deki programdan sonra. Her sene olan ufo görüşmelerini kaçırmadan izliyorum. Dr. Roger diye bi herif var youtube'da bir sürü video'su var izlemenizi tavsiye ederim. Bulabilirsem çip çıkarma video'sunu koyarım buraya çok ilginç bir video

Bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

ilgili olduğum ve 8-9 kere aralarında çok acayip şeylerinde olduğu gözlemlerde bulundum.

İlk sayfadan
  • 1 kişilik yer istiyorum.Birde patlamış mısır ile kola lütfen.
  •  DH UFO Gözlemleme Merkezi [Ana Konu] - 13-15-16 Kasım Videoları (GÜNCEL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spragga -- 29 Ekim 2011; 11:02:12 >
  • under f*cking object
  • İlk sayfadan yerimizi alalım .

Undefined Flying Sabri
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

Piramit şeklindeki ufo
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tERpCr33S94

çok fake duruyor bu
  • ilk sayfadan yerimizi alalım
  • Yukarıda en son çekilmiş UFO görüntüsünü paylaştım bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

DH UFO Gözlemleme Merkezi
     DH UFO Gözlemleme Merkezi [Ana Konu] - 13-15-16 Kasım Videoları (GÜNCEL)

Evet arkadaşlar UFO ile ilgili güncel olucak şekilde her şeyi burada paylaşalım, burada konuşalım. Kendi çektiğimiz ya da başkalarının çektiği fotoğrafları, video'ları burada paylaşıp yorumlayalım.
    Bu arada bu tür şeylere inanmayan arkadaşlar, lütfen saygılı bir biçimde kurallara uygun olarak cevap yazarsanız çok iyi olur

Yıl 2011 olmuş hala UFO'ya inanan insanlar var lafını kullanmayalım lütfen

Dr Roger Leir 15 tane çip çıkarma operasyonuna katılmış. Youtube'da bazıları silindiği için bulamıyorum, bulabildiklerimi eklicem.

Çip çıkarma operasyonu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geçtiğimiz günlerde Rusya'da çekilen bir görüntü. Şu ana kadar gördüklerimden farklı bir şey.

/>

şu 2. videodaki olayı bende ilk defa görüyorum ne acaba onlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.