Şimdi Ara

DH Underground Türkçe Rap Forumu (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
6
Favori
188.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

Kurşun hiç bir şey yapamayacak galiba.Askerde adam :)

ama fuat'a dıs atabiliyor hayret . :D cevap gelir bence adam askerdede müzik yapıyor videoları vardı bi ara spacesinde :D
  • Doğru.Şimdi gördüm Fuat'a diss yapmış.
    Çarşı izninde adam şarkı yapıyor :)
  • Boşaa...
  • Kurşun boş bi insan ya. Fuat'la beraberdi,sonra dissledi sonra özür diledi sonra tekrar dissledi. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım ama şu bir gerçek ki Fuat tetiğe basmasaydı Kurşun çıkmazdı..

Bu arada arkadaşlar İstanbul'daki home studiomuza kayıta gelmek isteyen arkadaşları beklerim. Kayıt + Mix = 10 ytl, Beat = 20 ytl .. Bi yerden başlamak isteyenler falan gelebilir, Mxl 990/991 Mic Set + Esi U46 XL ses kartı var ekipman olarak, kaliteli kayıtlar çıkıyor. İyi forumlar herkese
  • Beklediğim albüm geldi

Saian & Karaçalı-Battle Royale
     DH Underground Türkçe Rap Forumu

• Evet beklenen albüm.
  • Bu albümü internetten indirenin full capi yansın
  • Albüm eklendiği siteyi kilitlemiştir o kadar önemli bir albüm.Dinledim şu an favorim Safgan Afgan.Tüm yaz bu albümü dinlerim artık.
  • Saian ve Karaçalı'nın albüm iyi.

Bu arada Alaturka Mavzer'in yeni albüm relaese partisi 26 Nisan'da.Albümün adı Sokak İşleri

Ama albüm nerde?
  • Albüm on numara ya ss ve ks bu işi biliyor..

Rise of Turkish HipHop Party Vol.2 (10.05.09)

Rise of Turkish HipHop Party Vol.2 Dj. Sonat ve Hiphoplife.NeT ana sponsorluğunda 10 Mayıs Pazar günü İstanbul’un en seçkin mekanlarından biri olan Studyo54’de düzenleniyor. Rise of Turkish HipHop Party Vol.2’de Dj. Sonat’a Sansar Salvo, Alaturka Mavzer, Da Poet, Patron, Saian, Hayki, Karaçalı, Pit10, Gına (Kayra) ve Dramelodi eşlik edecek.Girişlerin 15 TL. olduğu Rise of Turkish HipHop Party Vol.2’de 18 yaş sınırı bulunmamaktadır. Yeraltının en hit isimlerinin sahne alacağı bu partyi kaçırmamanızı şiddetle öneriyoruz.

Tarih: 10 Mayıs Pazar
    Mekan: Studyo54
    Adres: Cihangir Mah. Sıraselviler Cad. No: 43 Beyoğlu - İstanbul
    Saat: 13:00 – 19:00
    Giriş: 15 TL.
    İrtibat: 0212 2437354 – 0554 4072808
    Email: info(@)hiphoplife.net

• Party süper büyük ihtimal gidebirim. İnşallah mekan güzeldir..
  • Patron - Yeni Albümünü Anlatıyor[Video Röportaj]

Uzun bir aradan sonra Patron ilk bandrollü albümü “Yeraltından Yeryüzüne” ile geri dönüyor. Mayıs ayının başında müzik marketlerde yerini alması beklenen albüm Hammer Müzik etiketi ile çıkıyor. Bizde sizler için Patron'la “Yeraltından Yeryüzüne” albümünün hikayesini ve detaylarını anlattığı mini bir röportaj kaydettik. Röportajımızın sonunda sürpriz bir Patron performansı da sizleri bekliyor. Keyifli izlemeler.

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=55600210

hiphoplife.net

•  DH Underground Türkçe Rap Forumu

• saian ve karachalının albüm çok iyi değil .2 kez dinledim .zaten 5 şarkı var sadece 2 şarkı hoşuma gitti ..
    mayday çok iğrenç .

onun dışında burdaki bi kaç arkadaşa teşekkür etmek istiyorum. (kimler olduğunu hatırlamıyorum ama sürekli yazan arkadaşlarıdan ) .
    haykiyi tavsiye eden övenlerden bahsediyorum .. bugüne kadar dinlemediğim under mc yoktur diyebilirim . başta sansar olmak üzere rapozoftan sahtiyana poetten patrona no1 e şanışere saina çağdaşa kadar bi çok biçok başarılı mc nin şarkıları mevcuttu . oldukça da geniş bi arşivim var sayılır .

ancak hayki dinlememiştim hiç. bu kalemin brake dance ı ile başladım . eski şrkılarınıda dinledim gerçekten çok başarılı . çok sağlam sözleri geliyo bazen . tak diyo 2 saat gitmiyo aklımdan : )

free beatte sen , freekick te lampard tek
    çok iyi yaa .

sanside yapıyo bakalım bişeyler .bu arada sansarın albümde rapozofun ismini görmek beni mutlu etti .uzun zamandır konuşmuoylar diye biliyodum .inş beraber bi şarkı verirler yine ..

Rapozof -Türkçe Karakter ( bu albümü kesinlikle tavsiye ediyorum dinlemeyenelere )

• Arkadaşlar bana böyle hayki-kim sevdi seni benim kadar gibi onun tarzında güzel sözlü bi kaç şarkı lazım yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: NidderuN

Arkadaşlar bana böyle hayki-kim sevdi seni benim kadar gibi onun tarzında güzel sözlü bi kaç şarkı lazım yardımcı olursanız sevinirim

@NidderuN
    Şu an sana o tarztaki en kral parçayı öneriyorum Knock Out-Gel Etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRoM24

quote:

Orjinalden alıntı: NidderuN

Arkadaşlar bana böyle hayki-kim sevdi seni benim kadar gibi onun tarzında güzel sözlü bi kaç şarkı lazım yardımcı olursanız sevinirim

@NidderuN
    Şu an sana o tarztaki en kral parçayı öneriyorum Knock Out-Gel Etme

İndirip bakacam teşekkürler daha varmı?
  • Battle Royale'i şahsen gayet beğendim.
    Özellikle Safkan Afgan,Battle Royale,Kavga ve Kutsal..
  • @FRoM24
    Pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: O-Zee AKA Contecau

Patron - Yeni Albümünü Anlatıyor[Video Röportaj]

Uzun bir aradan sonra Patron ilk bandrollü albümü “Yeraltından Yeryüzüne” ile geri dönüyor. Mayıs ayının başında müzik marketlerde yerini alması beklenen albüm Hammer Müzik etiketi ile çıkıyor. Bizde sizler için Patron'la “Yeraltından Yeryüzüne” albümünün hikayesini ve detaylarını anlattığı mini bir röportaj kaydettik. Röportajımızın sonunda sürpriz bir Patron performansı da sizleri bekliyor. Keyifli izlemeler.

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=55600210

hiphoplife.net

Güzel haber
    Patron'u özledim yahu.Hem dediğine göre 1 senelik bir çalışmanın ürünü olacak bir albüm.Sağlam bişeyler bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.