Şimdi Ara

DH Underground Türkçe Rap Forumu (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.185
Cevap
6
Favori
188.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Street Bizness
    Yükselmek İsteyen
    Zafer geldiğinde
    Yüksek Akım(Cashflow'un son 2 cümle süperGerçi tüm verse süper ama son 2 cümle ayrı güzel)
    Birkaç Gangsta
    Klik Klik
    Hangi Çizgi
    Bunlar süper şarkılar.

Ayrıca Selo hakkında söylenenlere katılmıyorum.Kusra bakmayınBen o adamın tarzını seviyorum.Nesini seviyorsun diyebilirsin.Bilmem hoşuma gidiyor.

Bu Yollar'da ben Sansar'ı beğenmedim.Sallamış öyle.Adamakıllı tek cümle"Sattık 2000 CD karpuz gibiydim" verseünde tek cümle bu galiba.Hiçbirşey anlamadım o yazdıklarından.Konusuz yazmış öyle.

Umarım bu yeni albümünde de böyle saçma verseler olmaz.

Bu Hiphoplife'ın kapatılma olayıda ayrı bir saçmalık...

• Rap dinlenirmi ya uykusu gelir adamın gelin gençler doğru yolu bulun rocka geçin rock'n rolll
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

Rap dinlenirmi ya uykusu gelir adamın gelin gençler doğru yolu bulun rocka geçin rock'n rolll

• quote:

Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord

Sansar Salvo - Video Röportaj (Hiphoplife)

DH Underground Türkçe Rap Forumu

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=57381440

bomba yaa . sansarsalvo.

ya o değilde ben bu battle royal albümüne aşık oldum .ilk başta söylediğim szöleri şimdi tamamen geri alıyorum.
    keşke 6-7 şarkı daha olsaydı. bandrollü olsa bide hakkını verirdi albüm. düşünmeden alırıdm ...

• sagopa kajmer
    kolera
    sansar salvo
    depresif
    mozale mirach
    bora

bunları tek geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BTheBack -- 16 Mayıs 2009; 23:20:28 >
  • @Bedirhan
    Underground nedir haberin var mı ?

@0 ®h Negatif
    Uykusu gelir falan,saygısızlık yapmaya gerek yok..
  • U.l.a.ş'tan Yaşayan Bir Şehir'e klip gelmiş

http://www.youtube.com/watch?v=JkOV0zitZuc
  • Ayrıca bir de parça yayınlamış.

U.l.a.ş-Cemiyetim Çekecek Resmi
    http://www.zshare.net/audio/583719602b16fd35/

ŞİFRE:ulasonline.com
  • "Bu Yollar" parçası galiba Seremonilerin Efendisi'nin bir parçası.

Eğer albümdeki sözlerde böyleyse o albüm tutmaz...

Edit:Bu arada Vale-Dramelodi dissleşmesi çok iyi gidiyor.

Vale tam bir kolpa gibi duruyor sesi falan Sago gibi.

Dramelodi çok iyi gidiyor.

O kadar sevmezdim Dramelodiyi ama bu dissle bayaa iş yapmışlar.

"Küheylan'ın katırları yüklenin bu satırları" bu lafda çok hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 20 Mayıs 2009; 16:41:11 >
  • U.l.a.ş'ın klibini çok beğendim parçada güzel.. Diğer T-rap klipleri gibi kısa filmden oluşmuyor..

Dramelodi ezmiş.. Vale gibi özentilere iyi şarkı yapmışlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cém -- 20 Mayıs 2009; 22:56:31 >
  • "Bitmez Bu Rap" Haziran'da Bütün Müzik Marketlerde!

2007 yılının Nisan ayında askere gitmeden önce albümünü şekillendirmeye başlayan Ramiz, aynı yılın Eylül ayı içerisinde askerliğini bitirir bitirmez Cem Özkan prodüktörlüğünde albümünü hazırlamaya başladı. 2008 yılının Mart ayında Soundcheck’te kayıtlarına başlayan Ramiz, Cem Özkan’la birlikte kafasındaki soundu yakalayamayınca albüme ara vermeye karar vermişti. Aynı dönem içinde Bora Uzer’den aldığı yardımlarla sürekli yeni demolar kaydeden Ramiz kafasındaki soundu yakaladağı parçaları toparlayarak albümde yer alacak parçaları kabaca belli etti ve 2008 yılının Kasım ayında albüme tekrar başlayacağı sırada 50 Cent’in Türkiye’ye gelip Ramiz için “Var mısın Yok musun?”da yarışmasıyla çalışmalarını hızlandırdı. Ocak ayında stüdyoya kapanan Ramiz ve Cem Özkan 3 aylık bir süreç sonunda “Bitmez Bu Rap” adlı albümü tamamladı.

Ramiz ve Cem Özkan’ın birlikte prodüktörlüğünü üstlendiği albümün süpervizörlüğünü Murat Tükenmez yaptı. Albümün mikslerini, Metehan Yıldırım, Veli Erişim Meral ve Ramiz gerçekleştirdi; masteringi ise Çağlar Türkmen tarafından yapıldı. Cem Özkan, Murat Tükenmez ve yine Ramiz albümün aranjmanlarını yapan isimler. Ramiz’in 14, Cem Özkan’ın 1 altyapısının bulunduğu albümdeki düetlerde, Cem Özkan, Almanya’dan Grosses K ve son işleriyle çok büyük bir kitle yakalayan Ali A$, Los Angeles’tan Mister Kid, RnB vokalleriyle m3l3s ve Türk Rap camiasının önemli isimlerinden Beto, Cash Flow, Fresh B, Jabor, Lewo, Rapozof ve Tuzak bulunuyor. Albüm kapak tasarımı Ramiz hazırlarken, fotoğraflar Halil Akpınar tarafından çekilmiş.

Yer yer Eğlenceli, yer yer duygusal ve kendi içinde agresif bir tavır içinde olan albümde değişik denemeler yer alıyor. Şu an dünyada hüküm süren Rap trendinin referans alındığı “Bitmez Bu Rap”te özellikle bugünlerde tüm dünyada ve ülkemizde klüplerde çalınan Rap sounduna yakın olan bir albüm olması için çalışıldı. Albümün en büyük sürprizlerinden biri de şüphesiz albümde yer alan skitler. Türkiye’nin çok değerli dublaj sanatçılarından Kadir Özübek, Tarkan Koç ve Mesud Uz’un skitleriyle yer aldığı albümde ayrıca yine sesleri çok yakından tanınan Müjde Çapraz Uz, Erol Özdemir ve Fatih Çilingir de sesleriyle albüme renk katmış. Albümde skitler dahil 18 parça bulunuyor. Haziran ayı içerisinde TMC’den çıkacak olan “Bitmez Bu Rap”i tüm müzik marketlerden temin edebilirsiniz. Ramiz’le albüm hakkında yapacağımız video röportaj da çok yakında sizlerle olacak.

“Ramiz - Bitmez Bu Rap” Tracklist:

01. Bitmez Bu Rap
    02. Gir Havaya
    03. Lucky Thing
    04. Suçun Rap
    05. Yaklaş
    06. Tesko Feat. Beto & Jabor
    07. Beni Kaybettin
    08. Yaptığını Beğendin Mi
    09. Taksi
    10. Stres Yok
    11. Asla Feat. Mister Kid
    12. Ego feat. Grosses K & Ali A$
    13. Ready To Go
    14. Bond'un Yeri Aracı
    15. Bizim Ortam
    16. Hatalarım feat. Cem Özkan
    17. Saygılar Feat. Beto & Cash Flow & Fresh B & Lewo & Rapozof & Tuzak
    18. Fısılda

hiphoplife

• DNS Değiştirerek hiphoplife'a girebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: O-Zee AKA Contecau

"Bitmez Bu Rap" Haziran'da Bütün Müzik Marketlerde!

2007 yılının Nisan ayında askere gitmeden önce albümünü şekillendirmeye başlayan Ramiz, aynı yılın Eylül ayı içerisinde askerliğini bitirir bitirmez Cem Özkan prodüktörlüğünde albümünü hazırlamaya başladı. 2008 yılının Mart ayında Soundcheck’te kayıtlarına başlayan Ramiz, Cem Özkan’la birlikte kafasındaki soundu yakalayamayınca albüme ara vermeye karar vermişti. Aynı dönem içinde Bora Uzer’den aldığı yardımlarla sürekli yeni demolar kaydeden Ramiz kafasındaki soundu yakaladağı parçaları toparlayarak albümde yer alacak parçaları kabaca belli etti ve 2008 yılının Kasım ayında albüme tekrar başlayacağı sırada 50 Cent’in Türkiye’ye gelip Ramiz için “Var mısın Yok musun?”da yarışmasıyla çalışmalarını hızlandırdı. Ocak ayında stüdyoya kapanan Ramiz ve Cem Özkan 3 aylık bir süreç sonunda “Bitmez Bu Rap” adlı albümü tamamladı.

Ramiz ve Cem Özkan’ın birlikte prodüktörlüğünü üstlendiği albümün süpervizörlüğünü Murat Tükenmez yaptı. Albümün mikslerini, Metehan Yıldırım, Veli Erişim Meral ve Ramiz gerçekleştirdi; masteringi ise Çağlar Türkmen tarafından yapıldı. Cem Özkan, Murat Tükenmez ve yine Ramiz albümün aranjmanlarını yapan isimler. Ramiz’in 14, Cem Özkan’ın 1 altyapısının bulunduğu albümdeki düetlerde, Cem Özkan, Almanya’dan Grosses K ve son işleriyle çok büyük bir kitle yakalayan Ali A$, Los Angeles’tan Mister Kid, RnB vokalleriyle m3l3s ve Türk Rap camiasının önemli isimlerinden Beto, Cash Flow, Fresh B, Jabor, Lewo, Rapozof ve Tuzak bulunuyor. Albüm kapak tasarımı Ramiz hazırlarken, fotoğraflar Halil Akpınar tarafından çekilmiş.

Yer yer Eğlenceli, yer yer duygusal ve kendi içinde agresif bir tavır içinde olan albümde değişik denemeler yer alıyor. Şu an dünyada hüküm süren Rap trendinin referans alındığı “Bitmez Bu Rap”te özellikle bugünlerde tüm dünyada ve ülkemizde klüplerde çalınan Rap sounduna yakın olan bir albüm olması için çalışıldı. Albümün en büyük sürprizlerinden biri de şüphesiz albümde yer alan skitler. Türkiye’nin çok değerli dublaj sanatçılarından Kadir Özübek, Tarkan Koç ve Mesud Uz’un skitleriyle yer aldığı albümde ayrıca yine sesleri çok yakından tanınan Müjde Çapraz Uz, Erol Özdemir ve Fatih Çilingir de sesleriyle albüme renk katmış. Albümde skitler dahil 18 parça bulunuyor. Haziran ayı içerisinde TMC’den çıkacak olan “Bitmez Bu Rap”i tüm müzik marketlerden temin edebilirsiniz. Ramiz’le albüm hakkında yapacağımız video röportaj da çok yakında sizlerle olacak.

“Ramiz - Bitmez Bu Rap” Tracklist:

01. Bitmez Bu Rap
    02. Gir Havaya
    03. Lucky Thing
    04. Suçun Rap
    05. Yaklaş
    06. Tesko Feat. Beto & Jabor
    07. Beni Kaybettin
    08. Yaptığını Beğendin Mi
    09. Taksi
    10. Stres Yok
    11. Asla Feat. Mister Kid
    12. Ego feat. Grosses K & Ali A$
    13. Ready To Go
    14. Bond'un Yeri Aracı
    15. Bizim Ortam
    16. Hatalarım feat. Cem Özkan
    17. Saygılar Feat. Beto & Cash Flow & Fresh B & Lewo & Rapozof & Tuzak
    18. Fısılda

hiphoplife

var mısın yok musundan sonra ramiz dinleyeceğimi sanmıyorum.

• Selam;

2. dönemin başından beri uğraştığım albümümün verseleri ve beatleri bitti sayılır.

Albümün kayıtlarınıda 1 haftada alacağımı düşünüyorum.

Haftaya cuma gününe kadar çıkacağını düşünüyorum.

Teşekkürler.
  • arkadaşlar, eminim çoğu kişi biliyordur ama yinede söylemek istiyorum hiphoplife.net >> hiphoplife.com.tr oldu.
    iyi forumlar.
  • o değilde hergün 2-3 kez battle royale dinliyorum öss var hafta sonu kinimi döküyorum
    süper bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: ondeire

o değilde hergün 2-3 kez battle royale dinliyorum öss var hafta sonu kinimi döküyorum
    süper bu arada

Umarım başarılı olursun.

Seneye de ben gireceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

quote:

Orjinalden alıntı: ondeire

o değilde hergün 2-3 kez battle royale dinliyorum öss var hafta sonu kinimi döküyorum
    süper bu arada

Umarım başarılı olursun.

Seneye de ben gireceğim.

saolasın kardeş..
  • Patron "Yeraltından Yeryüzüne" Çok Yakında!

Türkçerap piyasasına sayısız albüm kazandırmış olan Hammer Müzik uzun süren suskunluğunu 2009 yılında Patron’un ilk resmi albümü “Yeraltından Yeryüzüne” ile bozuyor. Daha önce yayınladığı yer altı demo albümler ve sahne aldığı sayısız konserler ile Türkçe rap piyasasında kendine yer edinmiş olan Patron ilk resmi albümü ile daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. 13 Parçadan oluşan albümün beatleri Da Poet, Moralpatre ve Can Volkan’a ait. Albümde Patron’a eşlik eden isimler ise Da Poet, Gekko G, Saian, Karaçalı, Hayki ve Mavera. Kayıtları Sefalet Records’ta alının albümün mix ve mastering işlemleri Almanya’da Altınparmak Entertainment’ta Akşit Uğurlu tarafından yapıldı. Ayrıca Erdener Yıldız yönetmenliğinde “Hiphop Game” isimli parçaya çekilen ilk videoklip Haziran ayında albümün çıkışıyla beraber gösterime sunulacak. Albümün cover tasarımları Krys2looper (Erman Yılmaz) tarafından hazırlandı. Patron “Yeraltından Yeryüzüne” Haziran ayında tüm müzik marketlerde!

“Patron – Yeraltından Yeryüzüne” Tracklist:

01. Yeraltından Yeryüzüne
    02. Hiphop Game
    03. Hay Hay
    04. Bang!
    05. Hain feat. Mavera
    06. Yürü Üzerine feat. Da Poet
    07. Kalbin Pili Bpmde
    08. Çekip Vur feat. Gekko G
    09. Bi Sağa Bi sola feat. Saian
    10. Mainstream Boy
    11. Hümanizm Külleri
    12. Hayat Bilgisi feat. Karaçalı & Hayki
    13. Drum & Bassline

Online: www.patronline.org
    Online:www.patronfan.net
    MySpace:www.myspace.com/patronflexin

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.