Şimdi Ara

DH Underground Türkçe Rap Forumu (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
6
Favori
188.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://r a p id share.com/files/220109040/_ndigo___2na_-Siviller.m p 3.html
  • battle royalda "söz ver" inanılmaz .

saiandan muhteşem flow . çok farklı özgün ve orjinal .tebrik ediyorum kendisini ..

• quote:

Orjinalden alıntı: nakata_nakmat

battle royalda "söz ver" inanılmaz .

saiandan muhteşem flow . çok farklı özgün ve orjinal .tebrik ediyorum kendisini ..

bir önceki sayfada albüm igrenç diye yorum yapmışsın..
    tam olarak şarkıları dinlemeyip yorum yapmışsın belliki yoksa saglam bir albüm.. benimde söz ver,kavga vede mayday şarkıları hoşuma gitti.

• Emre Baransel - Anlat Hepsine

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Emre Baransel'den gelen son haberleri ve yeni albümünün “Intro” parçasını, ayrıca Emre Baransel'in bu süreç hakkında kendi ağzından yaptığı açıklamayı sizlere sunuyoruz.

''Herkese selamlar, biliyorsunuz ki öğrenimim ve başka problemler yüzünden uzun zamandır görünmüyordum. Ama bu arada zaman buldukça 20 parçadan oluşan 3. solo albümümü de kaydetmiştim. Aslında bu bir albüm haberi olacaktı ama ne yazık ki albümü hazırladığım stüdyo iki hafta önce soyuldu ve tüm albüm yedekler de dahil, hırsız arkadaşlarla beraber uçtu. İlla ki aranızda bu tatsız habere sevinenler ve üzülenler olacaktır, bu normal. Şimdi Albümü tekrar kaydetmeye başladım ve çok daha sağlam olacağına inanıyorum. Eğer her şey yolunda giderse yaklaşık çıkış tarihini Ağustos ayı olarak düşünüyorum. Gecikme olduğundan çıkarmadan önce arayı fazla soğutmamak için size albümün Intro’sunu sunmak istedim. Intro’da; etrafımda ve hayatımda olan, her gün gördüğüm, yaşadığım şeylerden bahsediyorum. Aslında albümde bahsettiklerimin bir özeti de sayılabilir. Yani bir kitabın ön sözü gibi düşünebilirsiniz bunu, hem de albümün soundu konusunda da inceden fikir sahibi olabileceksiniz. Umarım seversiniz. Şarkının beati ve mixi Harekat'a ait. Ayrıca, parçada bahsedilen materyalleri kendi hayal gücüne göre şekillendirerek, sözlerle en uyumlu görsel videoyu hazırlayan arkadaşın çalışmasını parçanın resmi klibi olarak myspace'imde ve web sitemde yayınlayacağım. Çalışmalarınızı baranselmusic@gmail.com adresine adınız soyadınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte yollayabilirsiniz. Şimdilik benden bu kadar. Ağustosta görüşmek üzere!''

Emre Baransel - Anlat Hepsine (Intro)
    http://s1.dosya.tc/EmreBaransel-AnlatHepsine_Intro_.m p 3.html

www.myspace.com/emrebaransel

• Pranga.

http://www.youtube.com/watch?v=VbM8zl-n7e4
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo

quote:

Orjinalden alıntı: nakata_nakmat

battle royalda "söz ver" inanılmaz .

bir önceki sayfada albüm igrenç diye yorum yapmışsın..
    tam olarak şarkıları dinlemeyip yorum yapmışsın belliki yoksa saglam bir albüm.. benimde söz ver,kavga vede mayday şarkıları hoşuma gitti.

iğrenç demedim kardeş .çok iyi değil dedim ...bi albüm tek şarkıyla süper olmaz olamaz. ama dediğim gibi kesinlikle iğrenç demedim .
    dinledikçe kendini dinlettiren bi albüm olmuş.5-6 kere dinlediğimde içime sindi diyebilirim. söz ver battle ve safkan afgan standartın üstünde . mayday çok kötü özellikle nakarat karachalı ya yakışmamış .kutsal ve kavgada eh işte .

4-5 şarkı daha olsa 10 liradan satışa sunulabilecek bi albüm olurdu .vereceğim paranın hakkını verirdi...

• quote:

Orjinalden alıntı: O-Zee AKA Contecau

Emre Baransel - Anlat Hepsine

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Emre Baransel'den gelen son haberleri ve yeni albümünün “Intro” parçasını, ayrıca Emre Baransel'in bu süreç hakkında kendi ağzından yaptığı açıklamayı sizlere sunuyoruz.

''Herkese selamlar, biliyorsunuz ki öğrenimim ve başka problemler yüzünden uzun zamandır görünmüyordum. Ama bu arada zaman buldukça 20 parçadan oluşan 3. solo albümümü de kaydetmiştim. Aslında bu bir albüm haberi olacaktı ama ne yazık ki albümü hazırladığım stüdyo iki hafta önce soyuldu ve tüm albüm yedekler de dahil, hırsız arkadaşlarla beraber uçtu. İlla ki aranızda bu tatsız habere sevinenler ve üzülenler olacaktır, bu normal. Şimdi Albümü tekrar kaydetmeye başladım ve çok daha sağlam olacağına inanıyorum. Eğer her şey yolunda giderse yaklaşık çıkış tarihini Ağustos ayı olarak düşünüyorum. Gecikme olduğundan çıkarmadan önce arayı fazla soğutmamak için size albümün Intro’sunu sunmak istedim. Intro’da; etrafımda ve hayatımda olan, her gün gördüğüm, yaşadığım şeylerden bahsediyorum. Aslında albümde bahsettiklerimin bir özeti de sayılabilir. Yani bir kitabın ön sözü gibi düşünebilirsiniz bunu, hem de albümün soundu konusunda da inceden fikir sahibi olabileceksiniz. Umarım seversiniz. Şarkının beati ve mixi Harekat'a ait. Ayrıca, parçada bahsedilen materyalleri kendi hayal gücüne göre şekillendirerek, sözlerle en uyumlu görsel videoyu hazırlayan arkadaşın çalışmasını parçanın resmi klibi olarak myspace'imde ve web sitemde yayınlayacağım. Çalışmalarınızı baranselmusic@gmail.com adresine adınız soyadınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte yollayabilirsiniz. Şimdilik benden bu kadar. Ağustosta görüşmek üzere!''

Emre Baransel - Anlat Hepsine (Intro)
    http://s1.dosya.tc/EmreBaransel-AnlatHepsine_Intro_.m p 3.html

www.myspace.com/emrebaransel

vay anasını bee ne kötü . valla çok geçmiş olsun diyorum .emre yi çok fazla olmasada dinlerim arada ama gerçekten üzüldüm. emekler çöpe gitmiş resmen .öncekinden daha iyi olur yaptıkları inş .

• Emre'nin olayına üzüldüm ağustosa kadar beklicez artık..
  • Ako'yu bilmeyen yoktur ako rap'i bıraktımı bilginiz varmı?
  • Güzel Topic Teşekkürler
  • Veee beklenen albüm...

DH Underground Türkçe Rap Forumu

26 Nisan günü İmago Bar’da çıkış partisini düzenledikleri “Sokak İşleri” albümü ile uzun bir aradan sonra Alaturka Mavzer geri döndü. Intro ve Outro dahil olmak üzere on dört parçadan oluşan albümde Alaturka Mavzer’e, Ceza, Funky C, Emre Baransel, Apache Squad, Önder Şahin, Cashflow, Sahtiyan, Mel, Narkoz, Da Poet, Rapozof, Charlee, Puma ve Sansar Salvo eşlik ediyor. Ayrıca albümde “Birkaç Gangsta” isimli bir de bonus track yer alıyor.

“Alaturka Mavzer - Sokak İşleri" Tracklist:

01. Intro
    02. Gör Duy Ama Sus feat. Emre Baransel & Apache Squad
    03. Yok Olup Gidenler feat. Önder Şahin
    04. Yüksek Akım feat. Cash Flow
    05. Street Biznezz feat. Ceza & Funky C
    06. Klik Klik feat. Mel & Sahtiyan
    07. Hangi Çizgi feat. Emre Baransel
    08. Zafer Geldiğinde feat. Narkoz
    09. Acil Kalkış feat. Rapozof & Da Poet
    10. Dur Bakalım feat. Önder Şahin & Charlee
    11. Yükselmek İsteyen Gelsin
    12. Liriksel-o feat. Puma
    13. Bu Yollar feat. Önder Şahin & Sansar Salvo
    14. Outro
    15. Bonus Track: Birkaç Gangsta feat. Mel & Önder Şahin (Bonus Track)

http://s1.dosya.tc/urkaMazver-Sokak__leri-www.Ceza-Fan.com.rar.html

Rar Şifresi: www.ceza-fan.com

• Beğenmedim ben albümü pek..
  • cezanın olduğu parçayı tek upload edebilirminiz alturka mavzerin albümünden..
  • @ serkan1216
    Buyur:
    http://rapidshare.com/files/226681547/05._A.Mavzer_feat._Ceza___Funky_C_-_StreetBiznezz_-_Hiphoplife.NeT.rar

Bence albüm genel olarak güzel beğendim dinledikçe güzelleşiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord

@ serkan1216
    Buyur:
    http://rapidshare.com/files/226681547/05._A.Mavzer_feat._Ceza___Funky_C_-_StreetBiznezz_-_Hiphoplife.NeT.rar

Bence albüm genel olarak güzel beğendim dinledikçe güzelleşiyor..

TŞk ederim dostum çok sağolasın
  • Alaturka'nın albüm sağlam olmuş. Featler de çok iyi. Ama gel gelelim şahsi kanaatimce Selo yine berbat etmiş şarkıları..
  • quote:

Orjinalden alıntı: W

Alaturka'nın albüm sağlam olmuş. Featler de çok iyi. Ama gel gelelim şahsi kanaatimce Selo yine berbat etmiş şarkıları..

Evet adamın acayip sesi var sanki öylesine okuyor şarkıları mesela Hemsta'nın solo bir tracki var "Yüksekmek İsteyen" süper bence partylerdede daha önce canlı dinlemiştim
  • arkadaşımın şarkısını sizlerle paylaşmak istedim. yorumlarsanız sevinirim ilk kayıtlarından daha.

http://rapidshare.com/files/229902808/Ahves_ft_BunT_ft_ST._Caylak_-_Fani_Melek.mp3.html

Ahves Aleng benim arkadasım ilk giren daha yeni bir mc ve bence gelecek vaadediyor. Sizin de yorumlarınızı almak isterim.

www.myspace.com/ahvesaleng

adresinde de sarkıları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyaNuS. -- 6 Mayıs 2009; 20:48:43 >
  • ilk kez dinliyorum gercekten begendim. ilk verse'yi söyleyen digerlerine göre daha güzel geldi bana. space'sindeki diğer şarkılarıda güzel. yolu acık gercekten ilerlerse
  • www.hiphoplife.net yasaklanmış...

DH Underground Türkçe Rap Forumu
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.