Şimdi Ara

DH Üst konudaki Kalitesizlik ! & Hesap satışı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dh LoL bölümünde hesap satışlarının legal olması taraftarıyım.

Neden mi ? DH 'de Steam kodları , Clash of Clans Hesapları , Knight online Hesapları , Çivisine kadar satılırken neden League Of Legends hesabı satılamıyor ? Sonuç itibari ile hepimiz DH üyesiyiz.

Eskiden neden illegaldi ? Çünkü ; Satış güvenliği yoktu , Acc protection sistemi gelmemiştir , Tüm hesaplar ID PW kombinasyonu üzerinden yönetiliyordu.

Şuan benim X şahıstan LoL temalı anahtarlık almam daha riskli.Sonuçta kargo olayı mevcut karşılıksız para gönderiyorum ve kişinin vicdanına ve referansına kalmış bir olay söz konusu.

DH gibi bir platformda akla gelebilecek herşeyin 2.elini bulabiliyoruzda neden hesap satışı illegal ? Tüm DH bölümündeki risklerle eşdeğer risklere sahip değilmi ?

LoL haricinde hiçbir oyunun Support bölümü yokmu ? ee ozaman Bunun önene geçilen engel nedir ?

Son olarak LoL bölümünün başına üst konu diye koyduğunuz dolandırıcılar TAG'ı adı altındaki konu sahibinin konu içeriğinde hakaret kullanması sizce ne kadar kaliteli ?

Ayrı bir sekmede Sorunlu alışverişler diye bölüm açılsa ?

Kimseyi desteklediğim yok ama sayın Gürcel sizde bir bakın isterseniz ?

Konu içeriğinden alıntılar ;

@YerelBaglanti - Yanlış anlaşılma olduğu söylendi. Yine de dikkat edin. >> Hurafe ile mi bu isimler yazılıyor ne demek yinede dikkat edin burada ifşa sözkonusu değilmi ?

@Darkblade18 - 5 Lira için şerefini satan adam. >> 5 Lira çalmakla birisine şerefsiz demek arasındaki fark nedir ?

@Mr.Report - 31. sıra sana düştü velet. Umarım o dolandırdığın şey fitil fitil bi' yerlerinden çıkar. >> Her bölümün gözde , en yararlı , en iyi görsel & anlatımına sahip konuları üst konulardır.Bumudur kalite ?

@mr chow Senin ben ahlaki değerlerine tüküreyim. >> Buyrun ?

@holytrader Şerefini seveyim senin. @shaclonesenin de şerefini seveyim.

@kongking 3 kişi dolandırdı. %100 dolandırıcı.
    Köşeli parantez içinde rakam yazanlar %100 dolandırıcı olmasa da , tehlikeli kişilerdir. >> Şimdi burada dolandırıcılar mı var yoksa yokmu ? Ne demek teklikeli kişiler ? bir kişi ya dolandırılmıştır yada değildir.

Sizce E-spor konusunda dünyada öncü olmuş bir oyunun türkiyenin en büyük platformlarından birisi olan DH-LoL bölümünün üst konusunun bu denli kaliteden yoksun , ailecek takip edilemeyecek şekilde olması

normalmidir ? Bunuda geçtim he bölümün göz bebeği , En çok yorum alanı , takip edileni olan , En çok emek harcanmış konulardan oluşan üst konuların içerisinde bu hitap şekli ile konu barındırılmasını kınıyorum

gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Dipnot : DH ' e 2007'den beri üye , 10k'ya yakın mesaj sahibi birisiyim kendimi ifşa etmemek adına bu hesapla görüşlerimi yazma gereği duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlhanSöyler -- 11 Mayıs 2014; 14:13:35 >

• LOL Bolumunde Hesap satisi tamami ile yasaktir. Cunku yayimci firma tarafindan da yasaklanan ve bunun tesbitinde alanain ve satanin (takas bile olsa) hesabi sinirsiz askiya aliniyor. Herhangi bir anlasmazlik veya art niyette bu tur durumlarin ortaya cikmasinda Forumumuzun araci olmamasi ve oyuncularin boyle durumlara dusmemesi amaci ile bu karar bolumdeki uyelerin cogunlugunun ile karara baglanip uygulanmistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

LOL Bolumunde Hesap satisi tamami ile yasaktir. Cunku yayimci firma tarafindan da yasaklanan ve bunun tesbitinde alanain ve satanin (takas bile olsa) hesabi sinirsiz askiya aliniyor. Herhangi bir anlasmazlik veya art niyette bu tur durumlarin ortaya cikmasinda Forumumuzun araci olmamasi ve oyuncularin boyle durumlara dusmemesi amaci ile bu karar bolumdeki uyelerin cogunlugunun ile karara baglanip uygulanmistir.

Hesap satışı olsun diye tutturmuyurum , bu konudaki anlaşmazlıklarla çıkabilecek sonuçlarıda biliyorum ilk paragraf tamamen Öneri ve görüş zira , Konularımızı silinmeden

birtek bu platformda konu açabiliyor tüm yöneticilerimizin huzuruna sunabiliyoruz.

2.bölüme gelicek olursak üst konudaki kalitesizlikten bahsetmek isterim ki konu içeriğinde açıklayıcı bir şekilde bahsetmişim.

İçerisinde '' Şerefsiz , haysiyetsiz , kanı 5 kuruş eden adam '' tabirleri olmayan bir üst konu talebim mevcut siz ya bunu yaparsınız yada yaparsınız .

Bir bölümün en popüler , önemli , en fazla emek ve yararlı içeriğine sahip olan '' ÜST KONULARI '' bu denli 8-15 yaş grubuna hitap eder gibi bir ortam hazırlarsanız

üst konuyu gören adam ne güncel konularda size itimat eder nede yardım bekleyen arkadaşlara.

Emrivaki olmasın ama siz öyle yada böyle onu kaldırıcaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlhanSöyler -- 11 Mayıs 2014; 14:29:56 >

• İlhanSöyler kullanıcısına yanıt
    Bu konu ile biran evvel ilgilenip gerekli duzenlemeyei yapacagim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.