Çıkmama gerek yok. Avrupa insanı her zaman medeniydi. Zarardan değil. Adam ihtiyacı olduğu kadar kullanıyor. Biz ihtiyacımız olmasa bile sömürürüz. Adam oteldeki interneti otobüsteki interneti cafedeki interneti sırf para verdim diye sonuna kadar sömürüyor hemde torrent ile. Bende o ara belki YouTube den birşey izlerim diye giriyorum ama arkadaş sömürdüğü için 360p açılıyor. Bizim insanımız açtır. Bunu hiçbir zaman unutma. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor (16. sayfa)
-
-
Nebileyim ben git Amerika'ya bak.
Sitede öyle altyapısı olmayan kullanacak diye bir ibare yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba oradaki halk baz istasyonu kanser yapıyor diye eylem yapıyor mudur yada binasını operatore kiraya verdi diye komşusunu dövuyor mudur
Bence ev interneti kalkması gerekiyor. Çağ dışı. Kablo falan vs.
Ona yapacağı yatırımı mobile yapsın.
Burayı iyi okumanızı öneririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu sınırsız mobil interneti kullanmadan ölmek istemiyorum yahu arkadaşlar cebimizde rahat rahat sınırsız interneti taşımak varken yok modem yok kablo bilmem ne gidin şirketlere kurun kardeşim modemi bir ton karmaşayı ama malesef mümkün degil yapmazlar arkadaşlar sınırsız mobil interneti hiçbir gsm firması sınırlı paket satmaktan vazgeçmez ne yazık ki sürekli karları yüksekliyor sınırlı paket satarak sınırsız mobil internet paketi olursa karlarında düz bi çizgi olur Keşke olsa ama biz anca hayalini kurarız 🙏🏻🥺🥺🥺
5G bant genişliği nerdeyse bir kişiye 500Mgbit ve 1Gbits arası ulaştırılmaya hedefleniyor ve başarılıyor.Alt yapı baz istasyonları fiber optik omurga üzerinden güç alıyor.Yani ev interneti için kullanılan Alt yapıyı devletler oluşturuyor.İhale ile frekanslar veriliyor.Çok büyük bütçeler gerekiyor.Tekel yok.Türkiye’de Telekom tekel her firma ondan Alt yapı kiralıyor.Ayrı ayrı Alt yapı yerine tek bir Alt yapı olmadan Türkiye’de hızlar artmamaz.Fahiş fiyatlara verilir.Bu yüzden sabit internet her zaman olacak.Sadece gsm üzerinden verilemez onlarda baz istasyonlarına interneti sabit olan fiber optikten sağlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Temmuz 2021; 22:1:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anlaşılan oyun oynamıyorsunuz :)
Anlaşılan mesajları okumuyorsunuz.
Üstteki 2 cümle benim lafım değil.
Üstteki 2 cümle benim lafım değil.
4 bir yanımızda interneti neredeyse bedavaya dağıtacaklar ama şu ülke sınırlarına girdiğin anda bir anda internet nedense altın gibi değerlenip damla damla veriliyor.
Bu ülkenin internet hizmet anlayışı ne zaman değişecek yahu, yıl oldu 2021 hala ilerleme yok. Böyle giderse 2030'da da aynı şeyleri yazıyor olacağız.
-
Konu geçen sene açılmış, ben konuyu ve bazı yorumları dahi okuyup yukarı çekmişim ancak sonradan unutup gitmişiz bile. DH üyeleri halen daha sınırsız mobil internet istiyor mu?
-
TR'deki şebeklerden sınırsız imkansız...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61
Üstteki 2 cümle benim lafım değil.Ev interneti gereksiz çağ dışı demişsiniz. Düşük gecikme için şart, sizin lafınıza ithafen söyledim.
-
Vodafoneda var hocam.Ben kullanıyorum 135tl sınırsız.
Ben istiyorum :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok pahalı 100 olsa tamam da 135 nedir9/ 10 yıl önce vodafone 250mb hızlı gerisi 126kbs mi 96kbsmi ne hızında sınırsız net yapmışdı Türkiye de ilk di bende onu kullanmışım sonra turkcell 1gb hızlı gerisi 96 kbs hııznda sınırsız net yapmışdı 2015e kadar kullanmışdım 2013 de veya 2014 de alıp hey gidi günler hey umarım alınabilicek fiyata sınırsız mobil net paketi verirler ben 8mb de de razıyım yeter ki sınırsız net paketi olsun 🥺
Bakın bana tam sınırsız 3.5G verseler bile tamamım.
Düşünün o kadar rezil internetim var. Şayet bunu yapsalar bile malum oparatörler kağnı hızında yatırım yaptıkları için , uçsuz bucaksız ping süreleri bizleri bekliyor olur. Yani bakır altyapıya en az 2030 yılına kadar muhtacız.
-
İstesek ne olur buranın altyapısı bazı afrika ülkelerinin bile gerisinde ağır yoksul bir yer bura.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X