Turkcell doğum günüm için günlük 1GB hediye etmiş. 3 tane hattım var her ay ayrı ayrı 70 TL yüklerim. Doğum gününe verdiği hediyeye bak, sınırsız interneti görmek belki 5-10 yıl sonra. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiandw -- 12 Temmuz 2021; 23:14:56 > |
DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor (17. sayfa)
-
-
En berbat dogu avrupa ulkelerinden tutun, balkanlardan, asya ulkelerine kadar neredeyse her ulkede olan sinirsiz mobil internet bir tek turkiyede yok. Kesinlikle sinirsiz paket seceneginin sunulmasi lazim bu devirde kota sacmalik.
-
altyapi isin bahanesi, Allahin dogu avrupasinda, guney asyasinda, balkanlarinda neden altyapi problem olmuyor? Altyapi yetersizse yatirim yaparsin bu kadar basit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobile sınırsız verirseniz Ev interneti abonelikleri %80 oranda düşer. Herkes Evdeki interneti kapatır. Oyuncular hariç kimse kalmaz wifi kullanan. O yüzden olmaz bu iş
-
ona gore bir duzenleme getirilir elbette. bunlar isin bahanesi tamamen.
siz bu kafada oldugunuz surece operatorler daha cok somurur sizi. birakin altyapiyi onlar dusunsun sen niye dusunuyorsun ki? Babalarinin hayrina hizmet vermiyorlar para oduyorsun sonucta madem parayi almasini biliyorlar mevcut kullanicilara yetecek kalitede de hizmet vermek zorundalar. Diger bir konu ise zaten sinirsiz paketlerin fiyati sabit internetle ayni degil su an bile vodafone da biri 120 tl biri 230 tl, yani bu ucreti herkes veremeyecek zaten. Dolayisiyla herkes ev internetini kapatir diye bir sey yok, sabit internetin de mobil internetin de kendine gore avantajlari ve dezavantajlari var.
Evdeki interneti sadece İnstagram Youtube ve Tiktok için kullanan milyonlarca abone var. Eğer cepten sınırsız çıkarırlarsa bu aboneler için ev interneti anlamsız hale gelir.
-
Darısı diğer operatörlere olsun hocam;
Bence gayet güzel bir hizmet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Herkes somurmek icin kullanmazsa bir sikinti olmaz. Benim ortalama kullanimim bu sekilde mesela.
Bu konuda forumca btk ya sikayet yazmak lazim. Ancak o zaman dikkate alinir.
avusturya a1 mobile
guney kore sk mobile
estonya orange. Orange bircok ulkede hizmet veren bir operator ve tum ulkelerde sinirsiz paket sunuyor bu sadece bir ornek.
o2 mobile ingiltere
bu da three uk ingiltere yine.
Demekki mumkunmus gordugunuz gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snapdrgn -- 18 Nisan 2022; 1:29:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
BobbyLeo mu?
Anılarım depreşti. Kim bilir şuan neler yapıyordur..
-
Bu gerçek olamaz dedim, kesin sözleşmeye gizledikleri bir halt vardır dedim, ve haklı çıktım. Klasik Türkiye işte. Hotspot paylaşımına 15 GB sınırlama koymuşlar bu pakete, yani bilgisayarda sınırsız kullanamazsınız. Çöp...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 18 Nisan 2022; 4:10:12 >
-
kota sacmaligi bir tek tr de var iste kisaca...
sanirim hotspot unda sinirsiz oldugu bir tarife vardi onceden.
Önceki paketler suistimal edildi. Vodafone'da böyle bir önlem aldı. Bitince ek 50GB Hotspot 50 TL'ye alabiliyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bari 100 - 150 GB olsaydı da daha adaletli olsaydı hocam, 15 GB nedir? Hem sabit internete hem de mobil internete ayrı para mı ödeyeceğiz?
199TL şuan Vodafone'da
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X