Şimdi Ara

DH üyeleri sınırsız mobil internet talep ediyor: Kampanya başlatıldı! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
13
Favori
22.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Banane yurt dışından kardeşim. Çıkmadım evet çıksam ne olacak? Oradan sim kart alıp eve mi döneceğim? Neyimiz ucuz bizim? Hangi sektör yüzümüzü güldürüyor? Adam senin cebine sınırsız netli paket verirse ev internet şartı koyacak emin ol. Nasıl olsa cepte sınır kalmadı deyip evdekini kapatacak olma ihtimalini düşünerek seni orada da zorunlu kılacak. Belki evi cebi bir satacak. Yahu ben memnun değilim bu işten ama sonuç zamanında kotalı nete 55 lira falan verirken kota kalktı 90 lira oldu. Neye yaradı? Ben yine kotalı kadar kullanıyordum. Youtuber bilmem ne değilim. İki ders yapıp kapanırdı pc evde. Çok kullanan çok ödesin abi. Ben 10gb ile ay sonu getirebiliyorum. Versin bana 150ye bu paketi bitti gitti. Sınırsız net hayal arkadaşlar hayal. Burasi Türkiye bırakın yurtdışında ne nasıl kaça. Biz burada yaşıyoruz. Adam çıktı utanmadan sudan ucuz dedi paketler için gerisini düşünmeye gerek yok.

• bunlar sefalete alışmış ve tüm toplumu da bu sefalete alıştırmak isteyen bünyeler hocam. en gelişmemiş ülkelerde bile artık uygulanmayan kotayı ve üstelik operatörlerin bu çağ dışı kalitesiz hizmete rağmen dünyanın en pahalı üç beş gb'lı internetini almalarına rağmen bundan gocunmuyorlar. soyulmaktan, geri kalmış hizmetleri kendisine reva görmekten rahatsızlık duymuyorlar. hadi kendini taş devrinde yaşatmak için çabalıyorsun, neden daha iyi hizmeti almak için ve gb üzerinden tarifelerle milleti soyanlara tepki gösterenlere tepki gösteriyorsun? inanılır gibi değil gerçekten. sanki bunlar soyulmuyor sanki bunlar başka bir ülkede yaşıyor. kendilerini en dipte yaşamaya mahkum etmişler milleti de dibe çekmeye çalışıyorlar.

üçüncü sınıf ülkelerde bile olmayan hala gb'lı interneti ve kotayı savunan adamın zaten aklında bir mantık kırıntısı aramak da yersiz kalıyor. dikkat edilirse operatörlere ve bu zamların gelmesine sebep olan kötü ekonominin sorumlularına tek laf edemiyorlar. burda birlik beraberlik gösterip hakkını arayana, tonla para ödediği operatör tarifelerinin karşılığı olarak çağa uygun hizmeti almak isteyenlere saçma sapan laf salatalığı yapıyorlar. biz operatörlerin çağ dışı kota uygulaması üzerinden soygununa karşı dururken, her gün yeni bir sürü sorunla uğraşırken bir de bu hayatta neden yaşadığını bile kavrayamayan bu npc karakteri bünyelerle karşı karşıya kalıyoruz. işte bu insanı daha da çileden çıkarıyor.

• sigara içmiyorum. sigaraya vereceğim parayı kaliteli ve muhattap bulabileceğim bir iss'den internet aboneliği alarak psikolojimi koruyorum. sizin zihniniz bundan değersizse bilemem.

• Türklere düşman olan ülke Ermenistan da bile sınırsız mobil internet içeren tarife var;

https://www.ucom.am/hy/personal/personal-mobile-services/voice-postpaid/next-level/

Çıldırmamak elde değil...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt
    turk’un turk’e yaptigi dusmanligi gavur kendi vatandasina yapmiyor…

nasil bir doneme geldik, ne zaman cikacagiz delirmemek elde degil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

Ben mesela dısardayken mobil internet kullanmam zaten internet ve teknoloji zamanımızı vampir gibi emiyor bir de dısarda kendimizi internete mahkum etmenin anlamı yok.. Biz kullanmıyorsak bize yaramıyorsa kimse kullanmasın demiyorum ancak kullanmayanlar tarafından o kadar da önemsenmeyebilir..

• Sınırsız mobil tarife öyle ya da böyle bir şekilde gelecek.

Bu sefer de size Türki devletler den bahsetmek istiyorum bu vaziyet hakkında;

Azerbaycan da tam olarak Türkiye gibi sınırsız tarife yok, lakin onlar da şöyle olaylar var;

Misal 100 GB her yöne ve gece belirli saatler de geçerli sınırsız internet, günlük sınırsız internet ve saatlik sınırsız internet gibi ek paketler var.

KKTC (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) de henüz maalesef sınırsız sosyal medya dahi yok, onlar da şu an için sadece KKTCELL Turkcell de ücretsiz günlük sınırsız internet var ve de internet bittiğinde hızı 256 Kbps düşüp devam ediyor.

Diğer Türki devletlerin de (Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan) gibi ülkelerimiz de limitsiz mobil tarifeler yer almaktadır, tam olarak nasıl paket/tarifeleri var emin değilim ama var olduğundan eminim, açıp GSM operatörlerinin sitelerine bakabilirsiniz.

Bizde de olacak eninde sonunda, ya seve seve ya seve seve
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Konuya destek

• Türk Telekom mobil sınırsız verir ama Turkcell asla sınırsız internet vermez

KKTC bu konuda en sonda gelir, tarifeler inanılmaz kazık. iki operatör tam bir acımasız tekel olmuş. sınıra yakın yerler güney kıbrıs operatörlerini kullanıyor.

• Destekte bulundum, umarım faydalı olur.

• Guest-1D54682EC G kullanıcısına yanıt

Turk telekommu veriyor hala utanmadan sil süpürden 250 mb veriyorlar 1 aydir onuda vermiyor 100 dk verip duruyor.

Sınırsız kime veriyor acaba. Ceo lar kendineleri veriyorlar herhalde 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafonda var birtek oda herkese açık değil

• Devletin piyasaya müdahalesi sonucunda ortaya çıkan bir durumun değişmesi için Devletin piyasaya müdahalesini istemek, mantıklı bir durum değil.

İmrendiğiniz ve talep ettiğiniz internet tarifelerinin istisnasız tümü liberal piyasa içinde oluştu ve sadece oralarda varlar. Oralarda devlet öyle istediği için değil, müşteri öyle istediği ve devlet de bunu yasaklamadığı için o tarifeler var. Bizim de dahil olduğumuz solidarizmde ise müşteri talebi değil, devletin müşteri adına talebi olur. Sözleşmenin sınırlarını müşteri ve satıcı değil, devlet ve satıcı belirler, müşteriye de "alırsan, ekime, almazsan da alma" denilir.

Devletten Kuzey Kore gibi davranmasını talep ederek Güney Kore oluşmasını hayal ediyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu ölmemeli...

Bence de hocam.

• ilerleyen gunlerde bir fikir uzerinde calisiyorum onu paylasacagim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.