< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DH üyeleri sınırsız mobil internet talep ediyor: Kampanya başlatıldı! (28. sayfa)
-
-
Nefret eder oldum şunlar dan.quote:
Orijinalden alıntı: Lexco
Yerli ve milli (!) operatörlerimiz bizi nasıl kazıklayacak yoksa
https://x.com/HaberReport/status/1841569692097413408?t=Gvhpa79LvlYQYtH0SibsUQ&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sınırsızı boşver bu tefeciler paranı verip aldığın veriye hile karıştırıyor. Bir embesile anlattım halen goygoy yapıyor
şimdi bütün Turkcell çalışanları tek bir ağızda söyledikleri şey şu telefon mobil data kullamımına bakın .Zaten hırsızlık burada oluyor Ali ŞEN in süte su katıp aaaman siz tartıya bakın gibi bir şey tartı sütün içinde su olduğunu nereden bilicek.
bilale anlatır gibi anlatayım
iphone hücreselde bütün verileri kapattım sadece YouTube bıraktım Hd çözünürlüğünde bir video açtım sonuna kadar izledim . Almanya hatında veri kullanımı 1280 mb gösterdi , Turkcell 1870mb gösterdi . Bilgiğin soygun
e simi olan yabancı hattı olan bunu bizzat test etsin
bu veri hırsızlığına rağmen gelip hala goygoy yapıyorsanız siz ya ahmaksınız yada ortak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gürcistan'da bile sınırsız internet varken bizde olmaması büyük bir rezillik gerçekten de. Üstelik biz de fiyatlar da fahiş.
https://s****.com/en
Ben 1000₺ küsürden gelmesine razıyım böyle konforlu bir hizmeti Türk milletine elbette lüks görecek ve pahalıya sunacaklardır.
Şaka maka cidden sanırım bir biz kaldık sınırsız mobil tarifesi olmayan ülke, Afrika ülkelerin de bile var.
Önceden dakika ve SMS üzerinden parayı vuruyorlardı şimdi o iş bitti, tek internete kaldı. Şimdi de interneti gıdım gıdım vererek bu işin kaymağını yiyorlar, internet de olmasa bunlar ne yiyip ne içecek..
-
Doğru tespit smsler 10000'leri, dakikalar 1000'leri gördü ama internet önünü göremiyor.
100.000 sms, 10.000 dakika, 10gb internet gibi tarifeler gelir yakında.
Aşağıdaki madde meydanı operatörlere bırakıyor.
''5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanununun 13'üncü maddesinin ikinci fıkrasının (a) bendi "İşletmeciler, uygulayacakları tarifeleri, ilgili mevzuat ve Kurum düzenlemelerine aykırı olmayacak şekilde serbestçe belirlerler."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 4 Ekim 2024; 15:44:37 > -
canlari istediklerinde her seye el atan ve kira artislarina yuzde 25 sinir koyan adamlar simdi yetkimiz yok diyor!
padisahlarda bile olmayan yetkiye sahipler ancak milletin akliyla alay etmek ve vatandasi soydurmak icin her seyi yapiyorlar…
https://www.donanimhaber.com/uraloglu-internet-ve-cep-telefonu-faturalari-hakkinda-konustu--182895
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her yerde paylasalım konuya destek olalım
Ya verirler mi size öyle bir şey gerçeklikten çok uzaksanız. Her 1 GB için 100 TL geçiriyorlar, bu keyiften niye vazgeçsinler. Gerçekçi istekleriniz olsun, ülke kan gölüne dönmüş hala internet derdindesiniz. Bir ülkede adalet hukuk olmadan hiçbir şey olmaz. Ezilen bir sınıfsınız, 3 operatör tekeli de sizi hatta evlatlarınızı bile iliğine kadar sömürecek tıpkı her sektörde olduğu gibi bunu anlayın artık.
-
En büyük tepkiyi hatlarınızı kontörlüye çevirerek ve e-sim uygulamalarından gb alarak yapabilirsiniz. Muhtemelen ordan alacağınız 5 gb burdaki 15'e eşit gelir.
-
Toplu halde hareket edip, geçici olarak tek bir operatörün faturasızında buluşsak, abone kaybeden diğerleri mecbur fiyat kırıp, kampanya yapmak zorunda kalacak. Gelecek avantajlı bir kampanya olursa da topluca ona geçeriz. Birlikte hareket edip, fiyat arttırmalarının bu şekilde önüne geçilebilir anca. Vurdurucan kafa kafaya bunları!
-
Zamanında dh üyeleri akk kaldırılmasında çok büyük etkendi. Yurt dışından gelenler bile artık esim paketleri alıyor resmen soygun mağduruyuz. Aynı paketlere aynı anda 100% e varan farklar ödeyen vatandaşlar var.
İki dakikalık bir şikayette bulunmak bize bir şey kaybettirmez ama belki kazandırır
Ek: yalnız akk kaldırıldığında saçma sapan bir kota sistemi ile gelmişti şirketler bunun da bir benzerini yaşayabiliriz
BTK formu 2k karaktere izin veriyor, mesajı biraz düzenleyerek iletebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisconnectusErectus35 -- 28 Ekim 2024; 16:44:56 > -
-
ayni turkcell’in ukrayna’da lifecell’le uygun fiyata sinirsiz internet hizmet verdigi gibi fiyatlar, bu da 150 tl’ye denk geliyor.
adamlar 4 euro’ya sinirsiz tarife veriyorlar. ustelik bizde guncel kur 37 tl o kadar yuksek olmasina ragmen bu fiyat bize de bedava gibi kaliyor.
bir turkiye kaldi bu cag disi fiyat ve hizmetlerde. umariz cok gec olmadan burda da ayni makul ucretlerle ulkemiz gsm’de sinirsiz hizmet uygulamasina gecer. dunya kadar verginin karsiligi kotali fahis fiyatlar olmamali zira.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2026 yılını sabırsızlıkla bekliyorum, bu konu da olumlu sonuçlar alabileceğimiz bir yıl olacak İnşallah.
+1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X