|
DH üyeleri sınırsız mobil internet talep ediyor: Kampanya başlatıldı!
-
-
Sonuna kadar destekliyoruz, umarım başarılı olabiliriz 💪
-
yaparlarda aylık 10bin tl falan
ama yaparlar, yaptık derler oleyy -
DH özelinde değil ülkece bunu isteyen çok kişi var bu zaten standart olarak çoktan gelmeliydi ama operatörlerin işine gelmediği için maalesef olmuyor. Ülkeye matbaa kaç sene gecikmeli geldi araştırabilirsiniz güzel örnektir. -
3mbit sınırsız verirler online görüşme dahi yapamayız :D -
bizler diye birşey yok, biz zaten çoğul -
Bu metinden sonuç çıkmaz açın bir başlık forumda uzun uzun tartışalım adam gibi bir teklifle çıkalım. Geçen seferki AKN konusuna dönmesin bu da. Sadece AKN kaldırılsın diye yırtındı millet. Kaldırıldı. AKN ücretine kotalı internet geldi. Daha yükseğine de kotasız geldi. Bunda da bu kafa ile hareket edersek yine aynısı olur. Karşı taraftakiler salak değil. Eğer topluluk ne istediğini tam olarak bilmeden isterse yine karşı tarafa faydalı olacak şekilde bir düzenleme yapılır.
Sonra burada operatör şimdiki 10GB kotalı paketi kaldırıp aynı ücrete 128kbps sınırsız internet koydu diye ağlarız. -
Bence olmaz. Sabit internet satışları düşer.
En çok alternatif iss leri vurur. Modem, rüter pazarınıda vurur.
Aynı karasal yayın, uydu yayını olayı gibi. Biri yükselirse diğeri düşüşe geçer.
-
Geri kalmış toplumların, İnternet gibi manipülasyonun çok rahat yapılabildiği ortamlara bu kadar kolay erişiminin olmasını doğru bulmuyorum.
Sınırsız erişiminin aksine İnternet'te bir takım kısıtlamaların olması gerektiğini düşünüyorum.
-
Çok güzel. Katılıyorum. Yalnız yılda 100 kere "Xcell'den inanılmaz inovasyon" , "Xfone Türkiye düğmeye bastı" , "XTelekom sınırları aştı" tadında haberler yapan bu editörümüz bir kere olsun bu isteği doğrudan yetkililere iletti mi? Oradan da kampanya bekleriz. -
bence yapmasınlar. zaten rezil durumda olan mobil veri hızları tam dibe vuracak. -
E-Devletten başvurdum. ancak E-devlet için hazırladığınız metin karakter sınırını aşıyor. BTK için olan daha kısa ben onu kopyaladım gönderdim. Bakalım ne olacak? -
Aslında eskiden vardı. Şöyle oluyordu tabi, atıyorum 4 gb kotanız var sınırsız 4 gb diye satılıyordu o paket alıyordunuz atıyorum ayın 6. günü kota bitti geri kalan günlerde paket yenilenene kadar hızınız 128 kbps yada 96 mıydı neydi ona düşüyordu ancak sınırsızdı. Yanılmıyorsam pttcell miydi bimcell miydi böyle paketler vardı akn mevzusu olunca bu da kalktı.
Şu ekonomik ortamda sınırsız mobil internet zor değil ama fiyat her halde 1999 tl 2999 tl gibi birşey olur her halde ? türktelekom bana taahhüt bitti diye 20 gb pakete hadi bakalım yenisi 435 lira diyor. Sen türktelekomsun ya eski avea aycell bilmemnesin yani türkcell gibi değilsin kusurabakma ama böyle fiyat olmaması lazım. Adamlar yeni aboneye kıyak teklif yapıyorlar biz 6 yıllık abonesiyiz her sene geçirmeye devam. Ya sen asıl yeniye değil varolan adamına indirim yapıcaksın ki o adamı kendine bağlayabil. Her sene her sene adam tarife değiştirip başka operatöre geçince kar edemezsin ki ? ha veya öyle bir kar marjı var ki hesaplıyorlar kitaplıyorlar 1 birimlik şeyi 10 birime saplıyorlar, hani giderse de gitsin ya ne olacak ki yenisi geliyor zaten hesabı paralar hayvan gibi akıyor.
-
Aslında mobili sınırsız yapıp sabit interneti geliştirseler de olur. Çünkü sabit internette Telekom hariç diğer firmaların yatırım yapmasına izin vermiyorlar. İzin vermedikleri için de çoğu yer hala bakır kabloyla dolu ve düşük hızlara fahiş fiyatlar ödüyoruz ne yazık ki. -
Ekşide de başlık vardı. Yayılması iyidir. -
5 yıldır falan kullanıyorum sınırsız internet vodafoneda, hız limiti de yok -
Keşke olsa 25 GB İnternete 550 tl para veriyoruz. Evdeki limitsiz İnternete 300 tl veriyoruz. Mobil tarifeler çok pahalı -
Alt yapıları zaten iyi değil güçlendirmeden bu topun altına giremezler
Sabit 10 -20 mbps hız verirler belki şuan bile bu hızları veremeyen operatörler var
Tarife fiyatlarını düşürüp internet miktarını arttırabilirler -
10 mbit hız verseler sınırsız deseler benim için okey açıkçası tabi fiyatıda önemli 300 lira gibi bir rakama 10 mbit razıyım zaten Vodafone 4G ile 10mbit hıza ulaşamıyor -
Yillar önce turkcellde vardı.Kota bittikten sonra 128kb hıza düşüyordu ama en azindan birseyler yapabiliyorduk.Şimdide öyle birsey olsa keşke.
Bu metinden sonuç çıkmaz açın bir başlık forumda uzun uzun tartışalım adam gibi bir teklifle çıkalım. Geçen seferki AKN konusuna dönmesin bu da. Sadece AKN kaldırılsın diye yırtındı millet. Kaldırıldı. AKN ücretine kotalı internet geldi. Daha yükseğine de kotasız geldi. Bunda da bu kafa ile hareket edersek yine aynısı olur. Karşı taraftakiler salak değil. Eğer topluluk ne istediğini tam olarak bilmeden isterse yine karşı tarafa faydalı olacak şekilde bir düzenleme yapılır.
Sonra burada operatör şimdiki 10GB kotalı paketi kaldırıp aynı ücrete 128kbps sınırsız internet koydu diye ağlarız. |
Sonuna kadar destekliyoruz, umarım başarılı olabiliriz 💪 |
yaparlarda aylık 10bin tl falan
ama yaparlar, yaptık derler oleyy |
Lan birşey de de muhalif olmayın birlik olalım
|
Hem cimerden hemde tüketici btk sitesi üzerinden şikayetimi ilettim. Bir elin nesi var iki elin sesi var atasözünü düşünürsek hepimizin tepki göstermesi lazım ki sonuca ulaşabilelim. Lütfen şikayetlerimizi yapalım
|
Aslında eskiden vardı. Şöyle oluyordu tabi, atıyorum 4 gb kotanız var sınırsız 4 gb diye satılıyordu o paket alıyordunuz atıyorum ayın 6. günü kota bitti geri kalan günlerde paket yenilenene kadar hızınız 128 kbps yada 96 mıydı neydi ona düşüyordu ancak sınırsızdı. Yanılmıyorsam pttcell miydi bimcell miydi böyle paketler vardı akn mevzusu olunca bu da kalktı. Şu ekonomik ortamda sınırsız mobil internet zor değil ama fiyat her halde 1999 tl 2999 tl gibi birşey olur her halde ? türktelekom bana taahhüt bitti diye 20 gb pakete hadi bakalım yenisi 435 lira diyor. Sen türktelekomsun ya eski avea aycell bilmemnesin yani türkcell gibi değilsin kusurabakma ama böyle fiyat olmaması lazım. Adamlar yeni aboneye kıyak teklif yapıyorlar biz 6 yıllık abonesiyiz her sene geçirmeye devam. Ya sen asıl yeniye değil varolan adamına indirim yapıcaksın ki o adamı kendine bağlayabil. Her sene her sene adam tarife değiştirip başka operatöre geçince kar edemezsin ki ? ha veya öyle bir kar marjı var ki hesaplıyorlar kitaplıyorlar 1 birimlik şeyi 10 birime saplıyorlar, hani giderse de gitsin ya ne olacak ki yenisi geliyor zaten hesabı paralar hayvan gibi akıyor. |
DH özelinde değil ülkece bunu isteyen çok kişi var bu zaten standart olarak çoktan gelmeliydi ama operatörlerin işine gelmediği için maalesef olmuyor. Ülkeye matbaa kaç sene gecikmeli geldi araştırabilirsiniz güzel örnektir.
|
Çok güzel. Katılıyorum. Yalnız yılda 100 kere "Xcell'den inanılmaz inovasyon" , "Xfone Türkiye düğmeye bastı" , "XTelekom sınırları aştı" tadında haberler yapan bu editörümüz bir kere olsun bu isteği doğrudan yetkililere iletti mi? Oradan da kampanya bekleriz.
|
bunlar sefalete alışmış ve tüm toplumu da bu sefalete alıştırmak isteyen bünyeler hocam. en gelişmemiş ülkelerde bile artık uygulanmayan kotayı ve üstelik operatörlerin bu çağ dışı kalitesiz hizmete rağmen dünyanın en pahalı üç beş gb'lı internetini almalarına rağmen bundan gocunmuyorlar. soyulmaktan, geri kalmış hizmetleri kendisine reva görmekten rahatsızlık duymuyorlar. hadi kendini taş devrinde yaşatmak için çabalıyorsun, neden daha iyi hizmeti almak için ve gb üzerinden tarifelerle milleti soyanlara tepki gösterenlere tepki gösteriyorsun? inanılır gibi değil gerçekten. sanki bunlar soyulmuyor sanki bunlar başka bir ülkede yaşıyor. kendilerini en dipte yaşamaya mahkum etmişler milleti de dibe çekmeye çalışıyorlar. üçüncü sınıf ülkelerde bile olmayan hala gb'lı interneti ve kotayı savunan adamın zaten aklında bir mantık kırıntısı aramak da yersiz kalıyor. dikkat edilirse operatörlere ve bu zamların gelmesine sebep olan kötü ekonominin sorumlularına tek laf edemiyorlar. burda birlik beraberlik gösterip hakkını arayana, tonla para ödediği operatör tarifelerinin karşılığı olarak çağa uygun hizmeti almak isteyenlere saçma sapan laf salatalığı yapıyorlar. biz operatörlerin çağ dışı kota uygulaması üzerinden soygununa karşı dururken, her gün yeni bir sürü sorunla uğraşırken bir de bu hayatta neden yaşadığını bile kavrayamayan bu npc karakteri bünyelerle karşı karşıya kalıyoruz. işte bu insanı daha da çileden çıkarıyor. |
Benzer içerikler
- afk nedir
- instagram takip isteği attıklarım
- gemini ücretsiz mi
- mobil imza nasıl alınır
- ea play pro fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X