Şimdi Ara

DH üyeleri sınırsız mobil internet talep ediyor: Kampanya başlatıldı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
14
Favori
22.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yurtdışındaki operatörler babalar gibi hizmet veriyor son sistem cihazlar ekipmanlar fiber optik altyapılar bu kaliteli hizmetleri de herkesin ulaşabileceği uygun fiyatlarla sınırsız limitsiz şekilde sunuyorlar hatta tahahhüt verenlere telefon falan veriyorlardı bir ara.

Bizim operatörlerse hala yıllar öncesinin altyapısını kullanıyor altyapıyı iyileştirmeye yönelik ne para harcıyorlar ne de devlet buna müdahale ediyor zaten operatörlerin 2'si devletin sayılır. Kimi kime şikayet edeceksin pehhh.

Kampanyayı sonuna kadar destekliyorum ama bu iş biraz yaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 27 Ağustos 2024; 20:25:4 >
  • Hız limiti olmadan paket yaparlarsa olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fırat82fırat F kullanıcısına yanıt
    Netgsm daha çok yedek hat niyetine kullanılır bence. Şuanlık ana hat niyetine gitmez.

• LordFreedom25 kullanıcısına yanıt
    60 gb internet, sil süpürle 3 5 20 gb geliyor , sınırsız youtube ve sosyal medya 460 tl ödüyorum yetiyor artıyor.

• Verirler 1mb:) la Türkiye gibi herkezin birbirini öptüğü bir ortamda kimse kusura bakmasin herkez karina bakar

• Fırat82fırat F kullanıcısına yanıt
    Bankalarla sıkıntısı var SMS gelmiyor yani saçma dört dörtlük eksiklerini tamamlayıp girmemişler piyasaya. Hâlâ beta.

• Daha sabit internet tam değilklen 100mbps en düşük hız olsun

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Kendi kendimizi demoralize etmeye gerek yok hocam. Ufak bir ornek vereyim ankara pursaklar devlet hastanesinde uzun sure telekom berbat durumdaydi cekmiyordu. Onlarca sikayetin sonunda baz istasyonu diktiler duzeldi uzun sursede. Bu isler yogun ve surekli tepki istiyor. Simdiden pes edersek asil bizim isimiz yas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telegramda uye oldugum grup adminlerine konunun linkini ve detaylarini attim. Sizde uye oldugunuz telegram gruplarinda paylasin

• 3000 karakter sınırı var bu mesajı cimere nasıl yolladınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sınırsız olsa zaten hiç giremeyiz. Bunu yapmak için öncelikle hızı yükseltmek lazım. Dünyanın en yavaş hizini , internetini ve en yüksek fiyatını ödüyoruz zaten. Yine de basvurumuzu yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmgs -- 27 Ağustos 2024; 21:1:55 >
  • slmgs S kullanıcısına yanıt

Yatirim yapsinlar isleri ne? Boyle mantik mi olur?

• Uygun fiyatlı sınırsız ibaresini unutmayalım  

• Maleguard kullanıcısına yanıt

Hocam sahsen ben 20 gb internete 500 verecegime sinirsiza 1000 tl veririm su kosullarda.

• BTK nın sadece interti kesip açmak yönünde bir faliyeti olduğu için kimi kime şikayet edion kardeşimmm'e dönüyor olay.

Geçen ay gördük turkcell bir kampanya yaptı ve çok güzel fiyatlara paketler sundu kotalı yine ama fahiş zamlara göre baya iyilerdi. Sıtmaya razı olmuştuk yani. Sonra ardından TT sonra Vodafone yaptı. TT ninki daha da iyiyidi tivibu falan hediye ediyordu.

Demek ki neymiş bu fiyatlara satış olaibliyormuş. Bizi ne kadar fahiş fiyatta kazıkladıklarının belgesiydi geçen ayki kampanyalar.

Ben sınırsız da istemiyorum kardeşim. 10gb paket standart ve en ucuz en beleş paket olsun 50 liraya falan alınsın, şöyle doya doya kullanacağın bir paket olsun 60 80gb lık 250 300 lira olsun. Buna da razı bu millet.

Saçma salak şekilde tarifeler, sözleşmeler, cayma bedelleri.

Tarfieler niye yüksek peki. Çünkü cayma bedelini bize geçirmek için. Sana diyor ki aslında bu paket 1000TL ama sana 300e veriyorum. Ama cayarsan geçirirm. Normalde 300 'e versin ? Madem 300 e vermesi kurtarıyorsa ?

Sözleşme mantığı da kota mantığı da oturmadı bu memlekette. Oturmamasının sebebi de BTK nın servis sağlayıcıları tamamen başı boş bırakması, yapılan zamları gözetlememesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 27 Ağustos 2024; 22:33:57 >

• yaparsa dh yapar ama türkiye yüzyılı diyerek başlayıp teknoloji çağında mobil internetlerde kota denen kelime ve buna benzer tabiler vs aynı sonuca çıkan her türlü sistem yasaklanmalı tamamen herkese her yerde sınırsız internet getirilmeli fiyat farkları ise hız üstünden olacaksa olmalı denmeli zamanında firmalar kotasız interneti altyapı kaldırmaz dedi ama fazlasını bile kaldırdı bunuda kaldıracağını biliyoruz zaten mobil internet telefonları şarjından dolayı belli saat kullanılabilir gibi bişey denip konu toparlanabilir. madem Türkiye yüzyılı o zaman böyle saçma şeyler kalmalı cins cins kotalar vergiler ıvır zıvırlar kalkmalı ve istenen hız en az 50mbit olmalı bunun da gerekceleri sunulmalı ya da her yere wifi hizmeti gelmeli devlet bunu ücretli yapmalı yani mobil internet ihtiyacı kalmayacak bişeyler yapılmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 27 Ağustos 2024; 22:37:55 >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt

128kb hızla resim dahi yükleyemezsiniz şuanda ancak 1 cümle yazı gönderir. Şuan sınırsız paketler olsa ve en az minimum 10 mbps hız sağlaması şart. En azından donma kasma yapmadan youtubeden 1080p video izlenmesi gerekiyor şu 2024 yılında.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

yarim saat youtube da takilsam 5gb gidiyor zaten. Siz kullanmiyorusunuz ve ihtiyaciniz yok diye genelleme yapmaniz yanlis.

• gsmtr G kullanıcısına yanıt

Video izlemeyen öğrenciler var 50tl ye 10gb verseler minimum en ucuz paketi bir çok öğrenci tercih eder. Wp, insta, facebook gibi sosyal medyada takılan çok kişi var. Aylık 3-5gb fahiş fiyattan paket alacaklarına 10gb 50tl gibi en düşük paketi alırlar bakarlar keyiflerine nasılsa 50tl zaten derler video izlemezler 10gb aylık gayette yeter bu tarz kullanımda.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Ben 15 yıl öncesinden bahsetmiştim.O zaman öyleydi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.