< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DH üyeleri sınırsız mobil internet talep ediyor: Kampanya başlatıldı! (32. sayfa)

-
-
bunlarin cag disi hizmetlerine ve fahis fiyatlarina gulmek asil rezillik olan.
admin arkadaslar senin gibilerin mesajini basa tutturmali ki, pahaliliktan zevk alan, kendisine en kotu hizmeti layik goren ve ses cikaranlara da kostek olmaya calisan birileri varsa, rezilligin ibreti olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 2 Mart 2025; 21:11:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senin gibiler yüzünden ülke bu halde!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1923
-
Destekliyorum xD
-
Destekliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ay olmuş hala umut ediyorsunuz. ben ise gerçekleri söylüyorum diye bana kızıyorsunuz ama böyle talep olmaz, böyle protesto olmaz.
2-3 ay protesto edebiliyormusunuz iş dışındaki görüşmeler haricinde telefon kullanmasanız paket yüklemezseniz ancak olur bir şeyler.
İş görüşmesi dışında dışarda 1-2 ay internetsiz kalabilecek 1000lerce kişi olması lazım.
Ceplerinin zarar etmesi lazım.
Bana laf soktunuz sorun çözüldü mü?
Ama gerçek bu servis sağlayıcılar sizi iplemiyorlar.
sizi adamdan saymıyorlar.
Gelirlerine zarar verebilirmisiniz?
ondan haber verin.
-
Mobilde sınırsız interneti destekliyorum. Sömürülmek istemiyorum. Gerekli yerlerede başvurumu ilettim.
Desteğiniz için teşekkürler. Üstteki arkadaş gibileri ise ciddiye almamak lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elin Ukraynalisi Romanya, Bulgaristan, hatta ırak bile 10-20 USD ye limitsiz kullanırken Türkiye'de yaşayan insanların neyi eksik neden hala bu devirde kotalı kullanıyorlar?
Dediğine katılıyorum ancak mobil altyapısı akşamları gerçekten çok kötü Turkcell bir nebze kaldirabiliyor zamanında 4.5g hızında limitsiz paket vermişti 280 tlye ne oldu şebeke çökertildi mümkün değil 5g geldiğinde belki gelebilir Vodafone 10 mbps hıza 990 lira istiyor.
Ücret konusu tartışılır o ayrı mevzu hocam. Mesele kota saçmalığı. Bu devirde artık kalkması gerekiyor. Altyapıya yatırım yapacaklar o zaman. Turkcell 23.5 milyar TL kar açıklamış 2024 de. Kamyonla para kazanıyorlar operatorler
Şebekeyi kötüye kullanan kullanıcılari tespit edip hızını yavaşlatırsin bunun için cesitli çözümler var. Bunlar bahane değil
Hocam sen yurt dışında bu işler nasıl biliyor musun?
Yurtdışında işleyiş şekli gayet basit. Yukarıdaki arkadaş şebeke çökertildi falan demiş hikaye bunlar geçiniz. Telefonda kullanabileceğiniz kota zaten belli hotspot a da kota koyarsın. Yoğun saatlerde şebekeyi aşırı meşgul eden kullanıcı varsa hızını yavaşlatırsin olur biter. Sınırsız vermemek için bahane hepsi.
Bir zamanlar 2012 2014 arası vardı Avea Turkcell ve Vodafone'da isteseler yaparlar bende isterim 2018 yılında pttcell kullanıyordum 1 GB ek paket alıp gece 2 sabah 8 arasında hız düşümü olmadan sadece 35 lira ödeyerek sahiptim sonra akn kalkınca o paket kapandı keşke öyle paketler olsa yada sınırsız sosyal medya olsun vpn ile sınırsız kullanım yaparım zaten.
Sinirsiz sosyal medya Vodafone ve telekomda var zaten. Telekomun ki sıkıntılı kotadan harciyor. Tamamen limitsiz paketler yaygınlaşmalı artık kimse malum yontemlerle uğraşmak zorunda kalmaz.
Sadece Türk telekomdami ben vodafoneluyum ondada yiyor birde kotadan düşmeyen vallahi türk telekom yada pttcell düşünüyorum şu an.
Pass paketler genel olarak sıkıntılı demek ki. Bu yüzden en güzeli tamamen limitsiz mobil internet işte. Ben zaten malum yontemlerle kullanıyorum benim açımdan sorun yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X