Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
137
Favori
72.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaskoda meslek indirim oranları güncellenmiştir, detaylar için mesaj atmanız yeterli.
  • kasko teklifi için Whatsapp dan gerekli bilgiler paylaşıldı hocam

• bkmçvş B kullanıcısına yanıt
    Dönüş sağlanmıştır.
  • Merhaba,

Evimi 4-5 senedir Allianz sigorta ile sigortalatıyordum fakat Anadolu sigortada elektronik eşyalarda kazaen kırılmalarda dahi hasar bedelinin ödendiğine dair bir kaç yazı çıktı karşıma.

Biliyorsunuz evdeki eşyalar artık ateş pahası. Arıza, kazaen kırılma vb. durumlarda sigortadan faydalanmak adına firmayı değiştirmeyi düşünüyorum bu sene. Geçen yıl buzdolabım bozulmuştu ve yatak odasındaki kombi peteği durduk yere patlamıştı. İkisi için de sigortadan faydalanamadım. Anadolu olsaydı faydası olur muydu diye düşünmeye başladım.

Bu sene firmayı değiştirmeyi düşünüyorum, kapsamlı bir poliçede kafamızı rahat ettirecek bir firma var mıdır?

Peşinen teşekkürler

@SigortaTower

• Dm attık daha cevap alamadık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hekimoglu08 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Hasarlar nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allianz, Anadolu gibi firmalar sektörün köşe taşlarını oluşturmaktadır, burada firmadan çok teminatlar önemlidir. Poliçenizde yer alan teminatın şirket tarafından ödenmemesi gibi bir durum elbette söz konusu olamaz. Bu nedenle şirket adı yerine teminatların eksiksiz ve muafiyetsiz olarak çalışıldığı bir poliçe ile yola revan olmanızı öneririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 17 Mart 2022; 19:34:26 >
  • ecan50 kullanıcısına yanıt
    Dönüş sağlanmıştır.
  • özel mesaj attım hocam

• Ergin. kullanıcısına yanıt
    Dönüş sağlanmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp üzerinden mesaj attım.

• 7YILMAZ7 7 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımıza internetten aldığı fiyattan daha uygun fiyata teklif sağlanmış ve çok daha uygun fiyat sunacağımız taahhüt edilerek, özel acente indirimi alınarak nihai fiyat yarın bildirilecektir.

• SigortaTower kullanıcısına yanıt

Arkadaş sağolsun baya ilgilendi. Piyasanın 500 TL altına teklif sundu, ramazan sonu yaptırmayı düşünüyorum.

• Özel mesaj yolladım

• PM

• çok ilgili bi arkadaşımız, güzel bir teklif verdi aracımın kaskosunu yaptırdım. her konuda detaylıca bilgilendirdi sağolsun,

• SigortaTower kullanıcısına yanıt
    Pm...

Dönen olmadı, sabit hattı aradım açan da yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 8 Nisan 2022; 10:34:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Dönüş yapılmıştır.

• Kasko + Trafik hallettik, 10 numara hizmet verdiler. Çok teşekkürler...

• sarpuli kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
  • peaceecaeq kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.