< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (53. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba Zorunlu Trafik sigortasi icin teklif alabilirmiyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poliçeniz hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dileriz. -
Merhaba,
Pazar günü iletilen işlemler pazartesi sabahtan yanıtlanmaktadır. -
Merhaba,
0505 684 07 05 nolu whatsapp hattımıza ruhsat bilgilerinizi iletmeniz yeterli. -
Erol hocam bizim kasko işlemini de yaptı. Sağolsun baya uygun fiyat çıkarttılar :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Poliçeniz hayırlı olsun, kazasız belasız günler dileriz.
Piyasadaki en uygun, sbm'deki rakamlara yakın teklif veren yerlerden birisi. trafiği yeniledim, teşekkür ederim.
-
Trafik sigortamı bu senede Erol hocamla yeniledik. Fiyat uygun, hizmet güzel. Teşekkür ederim.
bir mahsuru yoksa kaç paraya maloldu yazabilirmisiniz
bende yeni yaptırdım buradan şimdi haberdar oluyorum
gerçekten de uygunmu acaba..
-
hocam benim 7. basamak indirimim vardı, sbm 10800 gösteriyordu. burası 13.6 a kapattı
-
Selamlar teşekkürler bilgiler için
50 yaşındayım emekliyim elektrik teknikeriyim
corolla cross 2024 model araca trafik sigortasını 7500 e
kaskoyu 5 milyon imm li 13.700 e yaptırdım
kasko ve trafik sigorta için araba bulundurma işine 2 yılda ara vermiştim..
sizin verdiğiniz rakamlarla karşılaştırmak mümkünmü bilmiyorum ama
ben ve fiyat aldığım firma yı bir tartmak istedim teşekkürler bilgiler için.
-
İyi günlerde kullanın hocam. -
Hayırlı olsun hocam. -
Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Şirketimizde Türkiye Sigorta A Acentesidir.
Bu arada kaskonuzu yaptırmış olsanız dahi, hala bizden fiyat alabilirsiniz, çok çok büyük ihtimalle yaptırdığınız fiyatın altında ve daha geniş teminatlarla kasko fiyatı sunacağımıza inanıyoruz. -
Geçtiğimiz gün apar topar bir araç alım işlemim oldu sigorta konusunu pek araştırmadan yaptırdık. Keşke daha öncesinde konuyu görseydim faha uyguna yapardık belki de :) Hayırlısı artık sormak istediğim şu: 2015 model araç için kasko durumu nasıl oluyor acaba fiyat çok mu yüksek çıkar? Kasko fiyatında belirleyici olan şeyler neler acaba? Öğretmen indirimi de güzelmiş değerlendiririz inşallah halledersek :)
Merhaba,
Araç sahibi yaşı 30 üzerindeyse ve araç yaşı 10 yaşından küçükse araç değerinin %1'i bandında genellikle fiyat sunabilmekteyiz.
Örneğin araç yaşı 1.4 milyon tl ise, araç sahibi 32 yaşındaysa 14.000tl üzerinden genellikle fiyat sunabilmekteyiz. -
Teşekkür ederim hocam. Müsait zamanda tam teklif alabilmek için iletişim sağlayacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X