Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
133
Favori
71.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 Ekim tarihli kasko ve trafik için ne zaman teklif alabilirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cbozan C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kasko için 30 gün kala, trafik sigortası için 14 gün kala teklif alabilirsiniz.
  • cstone kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz. Kazasız belasız sürüşler dileriz.

• 2016 yılından itibaren kasko-sigortamı başka bir arkadaşa yaptırıyordum dün konuyu görerek bir teklif alayım dedim öyle bir teklif verdi ki “dedim olamaz kesin altında birşey var” :) Erol bey aradı konuştuk ikna oldum yapalım o zaman dedim 4-5 yerden teklif almıştım fakat Erol bey %30 daha uygun teklif verdiği için ona yaptırdım. Teşekkür ediyorum

• Freed0mm kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz.

• Araç sigortasından sonra, kasko için de kendileriyle anlaştım. Kasko ya da trafik sigortası için son teklifi buradan da alın derim. Kendilerine çok teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ercanbabam E kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • 11 yaşındaki arabaya kasko yaptırılıyor mu?

• fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Evet hocam yapılmaktadır.

• Başlıkta "KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?" yazdığı için ucuz olabilir düşüncesi ile teklif aldım, sigortamnet ile aynı fiyat geldi. (Teminatlar aynı idi)

• ByM4ster B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kaskoda aynı fiyatta rakip teklif mevcut ise özel indirim tanımlatabiliriz, bize firma ve fiyat bilgisi iletmeniz yeterli.

• Bende araç sigortası ve kasko için kendileriyle anlaştım. Kasko ya da trafik sigortası için son teklifi buradan alın derim. Kendilerine çok teşekkür ederim. UZUN ZAMANDIR ÇALIŞTIĞIM FİRMA İLE VEDALAŞTIM

• AYINTAP999 A kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz. Kazasız sürüşler dileriz.
  • @SigortaTower Trafik sigortası ve limitsiz imm için teşekkür ederim.

• Mythology kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz. Kazasız belasız sürüşler dileriz.
  • whatsapp üzerinden bilgilerimi gönderdim teklifinizi bekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Erol beye teşekkürler piyasa gore gayet uygun fiyatli kaskomu ypatidim. Trafik sigortasında da en uygun konusunda yardimci olucak. Yillardan beri sigortam nete yaptiriyodum ilk defa bir acenta daha uygun fiyat verdi.

• attila24 A kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz, kazasız belasız sürüşler dileriz.
  • Bir yıl önce kasko sigorta yaptırdım. İyi fiyat vermişlerdi ama bugün iki kez aradım dönüş olmadı. Kaza raporuna göre yüzde yüz haklı olduğumuz hasar olmuştu, onla ilgili aradim diye açmadı herhalde. Halbuki yenileme için de görüşecektim. Neyse kendileri bilirler. Forumdaşlar göz önünde bulundursun

Edit: WhatsAppdan ulaştıktan sonra dönüş oldu, yoğunluk nedeniyle dönüş atlanmış, konuştuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 7 Ekim 2024; 20:12:20 >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Haftanın ilk günü yoğunluk nedeniyle geç dönüş olmuştur.
    Gecikme için özür dileriz, hasar konusunda şirket dönüşü iletilmiştir, whatsapp üzerinden yazdığınızda anında dönüş sağlanmış ve destek olunmuştur.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.