|
🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (48. sayfa)
-
-
İnternetteki bütün sitelerden trafik ve kasko teklifi aldım. Hiçbiri de bu firmadan daha düşük teklif vermedi. Diğer sigorta firmalarıyla aralarındaki fark neredeyse 2500 tl. Kasko da 9 Taksit Trafik de 6 taksit yapıyorlar. Whatsapp dan yazıyorsunuz anında ceap veriyorlar ve güvenli işlem yapıyorlar. Memnun kaldım herkeze tavsiye ediyorum. Çok teşekkür ederim.
-
@SigortaTower gerçekten işini bilen, tane tane anlatan bir arkadaş. Piyasaya göre %25-30 daha uygun teklif ile bilindik firmadan kasko işimizi haletti sağolsun. Başarılar diliyorum kendisine.
-
Zorunlu trafik sigortası için yardımcı olabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç bilgilerinizi, özel mesaj yolu ile veya 05056840705 nolu whatsapp hattımıza iletmeniz halinde yardımcı olabiliriz hocam. -
İnternetteki en uygun fiyatı verdiler hemde 5 taksit yaptılar, aracımın trafik sigortasını yaptırdım. Teşekkürler.
-
kaskoda nasıl bir mini onarım hakkınız var?
-
Merhaba,
Bazı şirketler cm sınırı ve belli şartlar dahilinde bu hizmeti sunarken, bazı şirketler tutar sınırına kadar hiçbir şart koymuyor hocam. -
mini onarımda hangi kasko firması en kapsamlı hizmet veriyor?
-
Ana sigorta'da santim sınırı olmaksızın tamirat var hocam, diğer şirketlerde buna şahit olmadık. -
Trafik sigortası ve kasko için size whatsapp'tan mesaj attım, dönüş sağlarsanız sevinirim.
Gelişme oldukça bilgilendirme açısından mesajı editleyeceğim.
-
Whatsapptan yazdım ben de ilgilendiler sağolsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hep olumlu yorum yapılmış. Ben de mini tecrübemi yazayım.
WhatsApptan trafik sigortası için bilgilerimi gönderdim. Cevap gelmeyince ertesi gün tekrar yazdım. Anca bu şekilde yaklaşık 17 saat sonra ortalama 6000 lira civarından trafik sigortası kesiyoruz gibi üstünkörü dudak ucuyla bi cevap verildi.
Hiç Detay yok. Detayı mecbur ben sordum, imm, yol yardım, taksit vb.
1,5 saat sonra bu kez hangi kartınız var diye sordular. Çok ilgisiz ve geç olduklarını görünce bana güvensiz geldiler. sigortam.net'ten 6400'e yol yardım dahil bir kaç tıklamayla sigortayı yaptım geçtim.
Kendilerine bu durumu yazdığımda da aşırı yoğun olduklarını söyleyip kusura bakmayın diye yazdılar.
Velhasıl dediğim gibi bana gözü kapalı tercih edilebilecek güvenilir bir sigortacı izlenimi vermediler. Yarın bir sıkıntı olsa çözüm için çok hevesli olurlar mı bilemiyorum. Sigorta işi acil ve çabuk bir iştir. İnsanlar yola çıkmadan 5 dakika önce sigorta yapıp öyle yola çıkabiliyorlar. Sistemden bir sorgu yapmak 5 dakikayı geçmez. 17 saat boyunca anca hatırlatma üzerine dudak ucuyla cevap vermek pek aşırı yoğunlukla açıklanabilecek bir mazeret sayılmaz. Kendilerini geliştirmeleri gerekir. Bu haliyle gözü kapalı tavsiye etmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba,
Yorumunuz için teşekkür ederiz, fiyat konusunda daha iyi fiyat sunduğumuza sevinmemize rağmen, sizi tatmin edici seri yanıtlar veremedğimize üzüldük.
Süreci şu şekilde özetleyebiliriz; dün mesai bitimine doğru fiyat sorulmuş ve işlem sırası gelmedği için ertesi güne kalmıştır, ertesi gün yeni işler Whatsapp, Mail, Özel mesaj yolları ile yığıldığı için malesef gecikmeli yanıt verilmiştir, bu nedenle tekrar özür dileriz.
Güven konusunda hissiyatınızı anlıyoruz ancak gerek hasar durumunda destek olduğumuz, gerek pert ödemelerinde daha iyi tutar alabilmelerini sağladığımız bir çok müşterimiz forum üzerinde mevcuttur, satış desteğinin geç yanıt vermesi, güvenilir olmadığımız anlamına gelmez, 4 ayrı telefon hattımız ve ofis telefonumuz her daim ulaşılabilirdir.
Süreçlerin uzamasındaki asıl nedene gelecek olursak, 30 sigorta şirketinden fiyat sorgusu yapmaktayız. Bu -sizin basitleştirdiğiniz gibi- 5 dakikalık bir işlem değildir, online siteler yapay zeka sistemi ile otomatik sorgu yaparak o anlık olarak kaç firma fiyat verirse buna göre çalışmaktadırlar, bizde ise böyle bir durum söz konusu malesef ki değildir. Örneğin uygun fiyat vermesine rağmen, bölge onayı ile poliçeleri tanzim eden şirketler vardır, bu onayların olumlu mu olumsuz mu olacağı şirketin cevabına göre netleşmektedir. Gecikmelerin yaşanması daha uygun fiyat bulmak için müşteri odaklı çalışmamız nedeniyledir, ki sizede online olarak aldığınız fiyattan daha uygun fiyat sunulmuştur.
Kendimizi her geçen gün geliştirmek için çalışıyoruz, umarız bir dahaki deneyiminiz olumlu sonuçlanır, yorumunuz bizim için gerçekten değerli, daha dikkatli ve hızlı dönüşler almak için elimizden geleni yapacağız, iyi forumlar dileriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 30 Temmuz 2024; 19:32:59 >
-
Çok yardımcı oldular teşekkür ederim 🙏 Piyasaya göre çok mantıklı bir kasko yaptırdım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aracimiz icin sorunsuz bir sekilde trafik sigortasi yaptirdik. Cok tesekkur ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Whatsapptan yazar yazmaz cevap verdi.başka yerlerden teklif almıştım fakat bu kadar düşük fiyat veren olmamıştı.bayiiden neredeyse 5000 TL düşük teklif verildi.sorunsuz bir işlem oldu.kendisine teşekkür ederim
Bugün trafik sigortası ve kasko için hem internetten hem tanıdıklardan fiyat aldım ancak en iyi fiyatı burası verdi hem de taksit konusunda yardımcı oldular, teşekkürler
Kasko ve sigortada aynı poliçe için diğer firmalardan çok daha uygun fiyat verdiler tüm sorularıma ilgiyle cevap verdiler. Ayrıca enpara nin sigorta sektörüne ücretsiz taksit yaptığını belirterek aynı kasko poliçesini tek çekim geçip sonradan enpara ile taksitlendirip 800 tl daha ucuza almamı sağladılar çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X