Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
133
Favori
71.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Sizlere 2500lira gibi bir farkla uygun fiyatlı poliçe sağlamış olduğumuzu bilmek bizi gerçekten çok mutlu etti. Herhangi bir sorunuz veya başka bir ihtiyacınız olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
  • Şu sıralar ilginç şekilde firmalar çok yüksek fiyat veriyor. Arkadaş çok yardımcı oldu. Sbm fiyatına yakın bir fiyatla bu seneyi de kurtardık, darısı diğer senelere :)

• Erol bey 2 gündür bizimle uğraştı. 1.200TL civarı daha ucuza yaptırdık. :) Çok teşekkür ederiz.

• Merhabalar WhatsApp üzerinden bilgileri gönderdim cevabınızı bekliyorum kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: apocalypto4040

Merhabalar WhatsApp üzerinden bilgileri gönderdim cevabınızı bekliyorum kolay gelsin

10 dk içinde hem trafik hemde imm için teklif verdiler dün internet uzerinden sorgulama yapmıştım şu ana kadarki en uygun teklifi kendilerinden aldım sbm fiyatlarına yakın bı fiyat teşekkür ediyorum kendilerine

• SigortaTower kullanıcısına yanıt

Ethica ve Ankara Sigorta fiyat teklifi alıyor musunuz ?

Dip fiyat garantili mi ?

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sigorta sektöründe fiyat garantisi mümkün değildir hocam, şirketlerin fiyatları sürekli oynaklık göstermektedir, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktayız. Whatsapp hattımıza yazmanız yeterli.
    Bir dahaki sefere sizden de teklif alacağım

DH ölücüsünün halinden DH ölücüsü anlar
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    İşleminiz yenileme ise ve son günü geçirmediyseniz yine fiyat sunabiliriz, trafik sigortaları son günden önce değiştirilebilmektedir, kaskolar ise her zaman iptal edilip değiştirilebilmektedir.
  • Erol bey çok hızlı ve güvenli bir şekilde yardımcı oldu. İnternette çoğu firmadan baya bir fiyat aldım onların %25 30 altına hem sigortamı hemde kaskomu yaptırdım. Kendisine çok teşekkür ediyorum çok ilgili bir insan. Kolaylıklar dilerim kendisine.

• Ben de bugün hem trafik hem kaskoyu diğer sitelerden aldığım fiyatların altında Erol bey den yaptırdım çok yardımcı oldular ve çok pratik bir şekilde yardımcı oldular teşekkürler

hocam mesaj attim size.

• Merhaba arkadaşlar daha önce hiç kasko yaptırmadım haftaya 2020 civic 1.5 turbo exe + alıcam netten teklif alıyorum 55 60 bin civarı fiyat çıkıyor yanlış mı bakıyorum acaba yardımcı olursanız sevinirim ortalama ne kadar çıkar acaba
  • accuracy12 A kullanıcısına yanıt
    Poliçeniz hayırlı olsun hocam, kazasız belasız günler dileriz.
  • Selamlar hocam trafik sigortamin süresi 5 Eylül de son buluyor. Sizden teklif alırsam ve size yaptirmayip başka bir sigortacı ile anlaşırsak aldığım indirim hakları iptal olur mu ? Yani şimdiye kadar hep aynı yerden yaptırdım sigortayı ama hep ben haber veriyorum sürem doluyor diye.. ilk sigortayı yaptırırken indirim oluyor diye biliyorum ama başka teklif alınca o indirim iptal oluyormuş böyle birşey var mı ?

@SigortaTower

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blocktrade -- 27 Ağustos 2024; 7:49:14 >
  • blocktrade B kullanıcısına yanıt
    Böyle birşey söz konusu değil hocam, tamamen yanlış bilgi. Hasarsızlık kademeniz tsb tarafından sağlanmaktadır, acente ile ilgili bir durum söz konusu değildir. İndirimin iptal olması gibi bir durum yoktur içiniz rahat olsun.
  • tantal T kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz, poliçeleriniz hayırlı olsun.
  • Trafik ve kasko için benim bulabildiğim fiyatlardan daha uyguna hızlı bir şekilde destek aldım; olumlu referans olarak bırakıyorum. Teşekkürler.

• Yine donanımhaber forum Sayesinde bulup işlemi ucuza, sorunsuz hallettiğim bir işlem oldu forum halkına teşekkürler.
    2. El araç yeni alınan aracıma trafik sigortası yaptırdım ve piyasa ve online site tekliflerinden %15-20 arası daha uyguna geldi. Çevremde tanıdık sigortacıların verdiği tekliflerden bile uygundu. Ek poliçede ekleyip yaptırdım sigortamı. En paradan da faizsiz 6 taksite böldüm. Gayet memnun kaldım. İşlem yapılırken telefonu kapatmadan e-devlet ten kontrol edip sisteme düştüğünü teyit etmeden Erol beyin kendisi kapatmak istemedi.
    Forumdan geldiğinizi belirtin gereken hassasiyeti göreceksinizdir.
  • Hazar kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz, Bayi tarafından fiyat sunulan AYNI FİRMAYA AİT kasko poliçesini içerik olarak daha dolu, fiyat olarak ise yaklaşık %30 daha uygun şekilde sağladık. İyi günlerde kullanmanızı temenni ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.