Hızlıca iletişim kurduk ve gayet ilgiliydi. Trafik sigortası yaptırdım, teşekkürler |
🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (51. sayfa)
-
-
sbm de cıkan teklıflerden de mı asagıya yaptı
-
Babamın aracı için tüm sitelerden araştırıp fiyat aldıktan sonra WhatsApp üzerinden ilgili arkadaşa ulaşıp teklif aldım. Tüm sitelerden uygun teklif verdi. Sanal kart üzerinden ödeme yaptım. İlgisinden dolayı teşekkür ederim. Yoğunluk olduğu için biraz geç dönüş oldu ama pazar günü olduğu için bence bu bekleme kabul edilebilir. Teşekkürler hocam
-
sbm den de daha mı dusuk yaptı
-
Merhaba, bugün ben de kasko yaptırdım. İlgilendiler yardımcı oldular detaylı bilgi verdiler. Fiyatta uygun çıktı teşekkürler. Ford Fiesta -
Yorumunuz için teşekkür ederiz. -
Merhaba trafik sigortası yaptiracagjm nasıl yapariz -
Merhaba,
05056840705 numaralı WhatsApp hattımıza ruhsatınızı iletmeniz yeterli. -
Tamamdir tesekkurler -
Kendilerinden sigorta ve kasko yaptırdım.Sigorta her firma ile aynı fiyatı verdiler.Kasko içinde 1 gün sonra fiyat artışı oldu ama ben arkadaşın samimiyetine güvendim ve yaptırdım.Taksit imkanı kısıtlı kartlara olduğu için tek çekim yaptırmak biraz sıkıntı verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzersayz -- 24 Ekim 2024; 23:8:23 > -
Poliçeniz hayırlı olsun, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. -
Yorumunuz için teşekkür ederiz, kazasız belasız günler dileriz. -
Eski kaskomun dolmasına az bir süre kaldı. Poliçe detaylarına baktığımda cam kırılması teminatına 0 lira yazıyor.
Kaskomda orijinal muafiyetsiz cam teminatı var. Neden cam kırılması teminatına 0 yazıyor anlayamadım.
Açıklayabilecek biri var mı?
-
Merhaba,
Kasko poliçelerinde her bir teminat fiyata etki etmektedir, bu teminatların karşısında genellikle rayiç değer yazar, cam teminatında tutar yazmaması normaldir. Poliçe içeriğindeki cam klozunu kontrol etmeniz yeterlidir. -
Aracımın trafik , imm ve yol yardım hizmeti sigortalarını yaptırdım. Hızlı ve ilgiliydiler kendilerine buradan teşekkür ediyorum .
-
trafik sigortası için aldığınız teklifler neler nasıl teklif alabiiriz
-
Yorumunuz için biz teşekkür ederiz. -
Selamlar
Bu sayfaya tesadüfen denk geldim.
Mesajlarınızı okudum baya iddalisiniz yarın trafik ve kasko için size ulaşacağım :)
Görüşmek üzere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktoure -- 4 Kasım 2024; 22:1:13 > -
Merhaba hocam. Benim bir sorum var.
Mevcut aracımın 8.basamaktaki zorunlu trafik sigorta poliçesinin bitmesine 14 günden az kalmışken bu araca poliçe yenilemeden, aracımı satmadan veya devretmeden aynı sınıftan 2. bir başka araç almış olsam, hasarsızlık indirimiyle yeni aldığım aracıma trafik poliçesi kestirebilir miyim. Teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X