Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
133
Favori
71.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Poliçeniz hayırlı olsun, ayın ilk günü indirimiyle, aynı şirketten aynı şartlardaki poliçe için ortalama 5000tl indirim sağlanmıştır.
  • @SigortaTower arkadaşa özellikle teşekkür ederim. Mart ayında herkesin, sigortam net dahil, 11 12 binden aşağı fiyat vermediği aracımızın sigortasını 8900 TL gibi bir fiyata, SBM de çıkan tutar üzerinden yaptı.(Eşimin üzerine, 2. yılı sigortada)

Bu ay da hasarsızlıkta son basamakta olan kendi aracımın sigortasını ve kaskosunu aynı şekilde diğer firmalara göre, (özellikle kaskoyu-istediğim şartlarda full) çok uygun fiyata yaptı. Arkadaşlarıma ve çevreme gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Kendisinie hayırlı bol kazançlar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beetle00001 B kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz, kazasız belasız sürüşler dileriz.
  • Motorum için başka yerlerden aldığım en ucuz sigorta teklifi 8000 TL iken görevli arkadaş %25 indirimle 6000 TL'ye sigortamı yaptı. İlgi ve alakası için kendisine teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki yıldır kaskomu ve trafik sigortami Sigorta Tower (Erol Hocam) sağ olsun çok fazla ilgilendi ve en iyi fiyatı yine verdi, trafik sigortami ve kaskomu kendisinden yaptırdım ilgisi ve nezaketi için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 27 Mayıs 2024; 14:9:46 >
  • Enes bey aracımın sigortası için çok yardımcı oldu. 120 gün sonra kasko için de kendisiyle çalışacağım. Araç sigorta ve kaskosu için tavsiye ederim arkadaşlar

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Poliçeniz hayırlı olsun.
  • Piyasadan uygun fiyata 2 aracımıza kasko ve sigorta yaptırdım. Memnun kaldım. Bundan sonra da sizinle çalışacağım

• 10-15 yaş üzeri araçlar için çekme veya kurtarma hizmeti ekleyebiliyor muyuz?

• RCRICOS kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

25 yaşa kadar çekme kurtarma hizmeti sağlayabiliyoruz.

• Bu sene de kaskoyu ve trafik sigortasını Erol Hocam aracılığıyla yaptırdım. Sağ olsun çok fazla ilgilendi ve en iyi fiyatı yine verdi. İlgisi ve nezaketi için teşekkür ederim.

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • ercanbabam E kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür eder, kazasız belasız günler dileriz.
  • temmuzda bende teklif alacağım.

• Az önce sigorta yaptırdım. Sorunsuz. Teşekkürler

• 3 yıldır kendisiyle çalışırız, uygun olmadığı kalemde başka yere yönlendirecek kadar dürüsttürler, her zaman da ilk tercihim olmuşlardır, bu yıl da kaskoyu kendilerinden yaptırmayı tercih ettim. Destekleri için teşekkür ederim.

• merhaba , motorsiklet için trafik sigortası lazımdı.

• Arkadaşlar internetten sigorta teklifi sorguladığım zaman genişletilmiş kasko a d c d e gibi şeyler çıkıyor? Hatta aynı firmada bile var? Bakıyorum ama bu harflerde ne gibi fark var anlayamıyorum...

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam,

bu paketleri online satış siteleri kafalarına göre yapmaktadır, sigorta şirketlerinin bu şekilde paketleri söz konusu değildir, 0505 684 07 05 numaralı hattımıza araç bilgilerinizi iletmeniz halinde şeffaf ve net olarak ne aldığınızı bileceğiniz şekilde fiyat paylaşımı yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 4 Haziran 2024; 10:18:35 >
  • PM ile detayları gönderdim...

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.