Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.113
Cevap
143
Favori
78.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar,

Kasko fiyatları araç değeri, yaş, sürücünün basamak değerine göre şekillenirken, trafik sigortası ise sürücünün basamak değerine göre şekillenmektedir.
    Bu nedenle, aynı marka model aracın sahibi olan iki kişinin fiyatlarının birbiri ile tutarlı olmaması mümkündür, daha önce aldıkları araçların üzerlerinde kaldıkları her 1 yıl için indirim basamağı artmaktadır. En üst seviye %50 oranıdır. Şayet basamağınız 8 ise trafik sigortası için 7500lira ödemenize rağmen yüksekten yaptırğınızı rahatlıkla söyleyebiliriz.
  • Kaskoda bankanın 31bintl fiyat verdiği kaskoyu aynı şartlarla 16.500tlden yaptı, hayat sigortasınıda aynı şekilde %60 daha uyguna halletti, buradan teşekkür ediyorum kendilerine.

• wedo79 W kullanıcısına yanıt
    Poliçeleriniz hayırlı olsun.
  • Erol Bey'e çok teşekkürler, gecenin bu vakti marketten sigara alır gibi sigortayı + kaskoyu halletti. Kasko+sigorta için toplam yaklaşık 42k civarı teklif almıştım, bunun neredeyse %60'ına ikisini beraber halletti.

Bol kazançlar.

• impatientanx kullanıcısına yanıt
    Poliçeleriniz hayırlı olsun, 16.000tl daha uyguna poliçelerinizi yaptığımızı buradan öğrenmek bizi ayrıca mutlu etti, güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • SigortaTower kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

İki adet sıfır araç aldık ancak daha plakaları belli değil, kasko fiyatı alabiliyor muyuz bu durumda?

• Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Evet hocam proforma üzerinden fiyat sunabilmekteyiz.
  • Trafik sigortası ve kaskoyu hem uyguna hem de hızlıca halletti Erol Bey teşekkürler.

• Hocam selamlar. Diğer acentelere göre nasıl bu kadar uygun fiyat sunabiliyorsunuz. temel şartlarda bir farklilik var mi ? yoksa sadece kar marjindan mi kısılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunus00541 Y kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Konumuzun ilk mesajında indirim yollarımızın detayları anlatılmıştır.
  • besiktasjk05 B kullanıcısına yanıt
    Poliçeleriniz hayırlı olsun hocam. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
  • Erol Hocama hem kendi 2 aracımın tüm sigortalarını hem bir arkadaşım hem de babamın sigortalarını yaptırdım. Hepsinde uygun fiyatlarla işi tamamladılar sağolsun. Allah bir kaza bela vermez inşallah ama olursa da yardımcı olacağını açıkça konuştuk telefonda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jan!ssaRy kullanıcısına yanıt
    Policeleriniz hayırlı olsun. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

• son birkaç yıldır sigortayı siz yapmıştınız trafik sigortam 20 gün civarında kaldı ne zaman fiyat sorayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko yaptırırken bütçenize uygun bir fiyat olmasını istiyorsanız fiyat araştırması yapmak şart gerçekten. Kendimde bu süreçlerden geçtim birçok kasko bütçemi aşıyordu cidden. En sonunda Türkiye Sigorta'dan Avantajlı kasko yaptırmaya oto yardım hizmetine kadar geniş bir teminat vermesine rağmen baya uygun fiyatlı bir kasko. Arayışta olanlara tavsiyemdir.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    14 gün kala fiyat sunabilmekteyiz.

• Ömer Kundak Ö kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Türkiye Sigorta A acentesiyiz, rekabetçi fiyat sunabilmek adına Türkiye Sigorta dahil birçok şirketten fiyat sunmaktayız.

• SigortaTower kullanıcısına yanıt
    önümüzdeki hafta sonuna doğru bakalım öyle ise zam felan gelmese bari
    geçen yıl araç başına maddi 200 bin teminat vardı bu sene yükselmişmidir, çok düşük değilmi iki tampon değişir bu paraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Aracın sigortasını yaptırdığımız arkadaştan kasko teklifi aldım. Doğa Sigortayı önerdi sigortacım. Sizden de teklif almak için Whatsapp üzerinden iletişim sağladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 1 Mart 2025; 22:57:13 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.