|
🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (54. sayfa)

-
-
Kaskoda bankanın 31bintl fiyat verdiği kaskoyu aynı şartlarla 16.500tlden yaptı, hayat sigortasınıda aynı şekilde %60 daha uyguna halletti, buradan teşekkür ediyorum kendilerine.
-
Poliçeleriniz hayırlı olsun. -
Erol Bey'e çok teşekkürler, gecenin bu vakti marketten sigara alır gibi sigortayı + kaskoyu halletti. Kasko+sigorta için toplam yaklaşık 42k civarı teklif almıştım, bunun neredeyse %60'ına ikisini beraber halletti.
Bol kazançlar.
-
Poliçeleriniz hayırlı olsun, 16.000tl daha uyguna poliçelerinizi yaptığımızı buradan öğrenmek bizi ayrıca mutlu etti, güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. -
Merhabalar,
İki adet sıfır araç aldık ancak daha plakaları belli değil, kasko fiyatı alabiliyor muyuz bu durumda?
-
Merhaba,
Evet hocam proforma üzerinden fiyat sunabilmekteyiz. -
Trafik sigortası ve kaskoyu hem uyguna hem de hızlıca halletti Erol Bey teşekkürler.
-
Hocam selamlar. Diğer acentelere göre nasıl bu kadar uygun fiyat sunabiliyorsunuz. temel şartlarda bir farklilik var mi ? yoksa sadece kar marjindan mi kısılmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar,
Konumuzun ilk mesajında indirim yollarımızın detayları anlatılmıştır. -
Poliçeleriniz hayırlı olsun hocam. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. -
Erol Hocama hem kendi 2 aracımın tüm sigortalarını hem bir arkadaşım hem de babamın sigortalarını yaptırdım. Hepsinde uygun fiyatlarla işi tamamladılar sağolsun. Allah bir kaza bela vermez inşallah ama olursa da yardımcı olacağını açıkça konuştuk telefonda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Policeleriniz hayırlı olsun. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
son birkaç yıldır sigortayı siz yapmıştınız trafik sigortam 20 gün civarında kaldı ne zaman fiyat sorayım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasko yaptırırken bütçenize uygun bir fiyat olmasını istiyorsanız fiyat araştırması yapmak şart gerçekten. Kendimde bu süreçlerden geçtim birçok kasko bütçemi aşıyordu cidden. En sonunda Türkiye Sigorta'dan Avantajlı kasko yaptırmaya oto yardım hizmetine kadar geniş bir teminat vermesine rağmen baya uygun fiyatlı bir kasko. Arayışta olanlara tavsiyemdir.
www.turkiyesigorta.com.tr
Avantajlı Kaskohttps://www.turkiyesigorta.com.tr/urunlerimiz/arac-sigortalari/avantajli-kasko -
Merhaba hocam,
14 gün kala fiyat sunabilmekteyiz.
Merhaba,
Türkiye Sigorta A acentesiyiz, rekabetçi fiyat sunabilmek adına Türkiye Sigorta dahil birçok şirketten fiyat sunmaktayız.
önümüzdeki hafta sonuna doğru bakalım öyle ise zam felan gelmese bari
geçen yıl araç başına maddi 200 bin teminat vardı bu sene yükselmişmidir, çok düşük değilmi iki tampon değişir bu paraya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Aracın sigortasını yaptırdığımız arkadaştan kasko teklifi aldım. Doğa Sigortayı önerdi sigortacım. Sizden de teklif almak için Whatsapp üzerinden iletişim sağladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 1 Mart 2025; 22:57:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X