Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.113
Cevap
143
Favori
78.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günün geç saatlerinde sorularımla bunalttığım @SigortaTower hocama teşekkür ediyorum. Biraz uğraştırdım kendisini. :) Köklü bir firmadan, uygun bir fiyata kasko poliçemizi hallettik. :)

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Bu sene 300.000tl oldu hocam. Yine çok yüksek sayılmaz, 840lira bandına +1 milyon tl ilave imm poliçesi öneririz.
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    arkadaşımıza yardımcı olmuştur poliçeleriniz hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Poliçeniz hayırlı olsun.
  • wapsaptan yazıyorum hocam 10 gün kadar kaldı uygun fiyatlar çıkaralım lütfen

sigorta fiyatları fena uçmuş hepiyi sigortaya 7250 ye 4 taksit yaptık 250 de puan gelmiş teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 10 Mart 2025; 14:40:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Poliçeniz hayırlı olsun. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

• merhaba whatsapp dan yazdım kasko teklifi için... sonu 4076

• wehby W kullanıcısına yanıt
    Poliçeleriniz hayırlı olsun.
  • Her ay 20 müşterimize, araç kasko değer liste fiyatının %1'ine kasko imkanı sunmaktayız.

Şartlar:
    - Asgari prim 7.500₺'dir..
    - 3.000.000 IMM teminatı
    - İkame Araç seçimi hususi otomobilde 2*15
    - Sigortalı yaşı 26' nın altında olmamalıdır.
    - Araç teminat bedeli 3.000.000 TL üzerinde olmamalıdır.
    - Yetkili servis, orijinal parça, orijinal cam teminatı
    - Araçta kaskosuz vade boşluğu olmamalıdir.
    - Araç yaşı 10 yaşından büyük olmamalıdır.

Aracınızın kasko değer liste fiyatına aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 18 Mart 2025; 1:38:32 >

• Merhaba, süresi dolmayan trafik sigortasını dün X şirketinden satın aldım. Bu poliçeyi bugün iptal ettirip başka bir yerden tekrar yaptırabilir miyim. Ne yapmam gerekiyor. Varolan trafik sigortasının süresi daha dolmadı.

• pottteee kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Vade sonuna kadar poliçelerin iptali imkanı vardır. Acentenize dilekçe ile başvurup iptal talebinde bulunabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 23 Mart 2025; 19:57:7 >
  • Erol bey'den bugün araç sigortası yaptırdım. 8. basamak 6300 tl'ye 10 dakika içinde poliçeyi kesip gönderdi. 3 farklı yerden daha fiyat teklifi almıştım fakat onlara göre %20 daha uygun fiyat ile Erol bey yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Sbm den en uygun 4600 tl teklif alırken @SigortaTower aracılığı ile 3944 tl ye yaptım teşekkürler bu kadarını beklemiyordum

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devr-i Eng -- 26 Mart 2025; 15:11:16 >

• blackace kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, kazasız belasız günler dileriz.
  • Merhaba. Sigorta için whatsapptan yazdım teklif bekliyorum.

• Devr-i Eng D kullanıcısına yanıt
    Poliçeniz hayırlı olsun. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
  • Kendilerine whatsapp üzerinden ulaşım sağladım ama teklif almak için 1 saat bekledikten sonra muhatap alınmadığınızı size hissettirmeleri de cabası. 1-2 fazla veririm. Müşteri olduğumu hissettiren bir işletmeyle çalışırım daha iyi.

• Online sitelerde en uygun 9000 küsür fiyatlar çıkarken 7900 liraya Trafik Sigortamı yine Erol bey ile yeniledik. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, sifir arac alacagim. Sigorta kasko daha ekonomik olmasi icin araci kimin uzerine almayaliyim ?

Bana kayitli son arac 2021 yilindaydi. Indirimim devam eder mi ?
    Araci full esim kullanacak. Ben uzerime alsam esim kaza yapsa kasko karsilamada bir sorun olur mu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuda arkadaslar şurada şu fiyatti burada daha uyguna yaptirdim demis.kendileride bazı indirimlerden bahsetmiş.

bilgilerimi gonderdim trafik için 7600 küsur teklif edildi. Diger firmalardan farkli bir indirim goremedim.kredi kartina taksit icinde net bisey soylenmedi.

Online dan başka yere 6700tl ye 5 taksit yaptırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 2 Nisan 2025; 15:49:13 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.