Günün geç saatlerinde sorularımla bunalttığım @SigortaTower hocama teşekkür ediyorum. Biraz uğraştırdım kendisini. :) Köklü bir firmadan, uygun bir fiyata kasko poliçemizi hallettik. :) |
Bildirim
Günün geç saatlerinde sorularımla bunalttığım @SigortaTower hocama teşekkür ediyorum. Biraz uğraştırdım kendisini. :) Köklü bir firmadan, uygun bir fiyata kasko poliçemizi hallettik. :) |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 10 Mart 2025; 14:40:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba whatsapp dan yazdım kasko teklifi için... sonu 4076 |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 18 Mart 2025; 1:38:32 > |
Merhaba, süresi dolmayan trafik sigortasını dün X şirketinden satın aldım. Bu poliçeyi bugün iptal ettirip başka bir yerden tekrar yaptırabilir miyim. Ne yapmam gerekiyor. Varolan trafik sigortasının süresi daha dolmadı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 23 Mart 2025; 19:57:7 > |
Erol bey'den bugün araç sigortası yaptırdım. 8. basamak 6300 tl'ye 10 dakika içinde poliçeyi kesip gönderdi. 3 farklı yerden daha fiyat teklifi almıştım fakat onlara göre %20 daha uygun fiyat ile Erol bey yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim. |
Sbm den en uygun 4600 tl teklif alırken @SigortaTower aracılığı ile 3944 tl ye yaptım teşekkürler bu kadarını beklemiyordum ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devr-i Eng -- 26 Mart 2025; 15:11:16 > |
|
Merhaba. Sigorta için whatsapptan yazdım teklif bekliyorum. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 2 Nisan 2025; 15:49:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |